Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
farska neprihlasena píše:Ráďa69 píše:farska píše:Zelené - BabyideaRáďa69 píše:Co to je za znacky,??To je kraasaaaaaaaa
A teď všechny naše vlňáčky. Teď jsem konečně spokojená a už nic nekupuju.![]()
![]()
Růžové s proužkem - Bundles of joy
3× Fler - DesconhecidaSuper!
Dikes
A jeste mi prosim te napis,kkde sis to objednavala,at muzu pokoukat na ceny![]()
Tak jen pro tebe
:
Zelené Babyidea : tady
Růžové s proužkem: tady - ty mám nejraději , ale ty už asi přestali vyrábět …
a ty ručně pletené : tady , ale paní teď nebere už nové objednávky, neb bude rodit .
Příspěvek upraven 13.05.11 v 12:40
zuzanecka81 píše:
a ja zatim sklenickuju, neb z vareni by me trefilo: jednunsklenicku ma natrikrat a jeste vyhazuju…
To já těch pár lžiček vařím dvakrát denně - k obědu něco jiného a k večeři taky ![]()
Někdy teda zeleninu uvařím na dva dny, půlku dám do lednice na druhý den, ale moc často ne. Skleničku měla asi dvakrát.
M-a-j-a píše:zuzanecka81 píše:Zuzi tak to já jsem jí do jídla dala asi dvě malé (ne plné) lžičky. Jenže ona sní cca 200 a někdy i více
ja uz lepkuju, ale velmi decentne: pridavam tak tretinku lzicky te lepkove kase z dmka do zeleninyJe to takový malý otesánek.
tak to nela, když má formu, tak dá tak 80ml. jinak běžně spíš tu 50ku. ale holt s tím nic nenadělám.
Brunifid píše:
A tady neplínová fotka. Pavlínka a její osobní strážce
Jeee Bruni, to je vas domecek??? To je muj SEN!!!!
A oba akteri jsou samozrejme taky uchazejici
![]()
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:tak to nela, když má formu, tak dá tak 80ml. jinak běžně spíš tu 50ku. ale holt s tím nic nenadělám.zuzanecka81 píše:Zuzi tak to já jsem jí do jídla dala asi dvě malé (ne plné) lžičky. Jenže ona sní cca 200 a někdy i více
ja uz lepkuju, ale velmi decentne: pridavam tak tretinku lzicky te lepkove kase z dmka do zeleninyJe to takový malý otesánek.
No jo Nela je nejedlík ![]()
Amálka je žrout po mě
Snad nebude i tak tlustá
![]()
Brunifid píše:
A tady neplínová fotka. Pavlínka a její osobní strážce
Jééé to jsou parťáci
Jen tiše závidím. Ta naše chlupatá potvora se Amálky bojí ![]()
asha píše:
A oba akteri jsou samozrejme taky uchazejici![]()
![]()
Jestli myslíš tu 200 let starou roubenku, tak tam je jen sklep a kotelna, to bys měla děsivé sny, barák na bydlení je vedle. Vidíš, jsem té fotce mohla dát lepší pozadí, napravím v dalších momentkách ![]()
Brunifid píše:asha píše:Jestli myslíš tu 200 let starou roubenku, tak tam je jen sklep a kotelna, to bys měla děsivé sny, barák na bydlení je vedle. Vidíš, jsem té fotce mohla dát lepší pozadí, napravím v dalších momentkách
A oba akteri jsou samozrejme taky uchazejici![]()
![]()
Tak samozrejme preferuju roubenku k bydleni a nemusi se ani moc rozpadat ![]()
čau děvčata! tak průjem dorazil na Vysočinu. Přemýšlím jestli ho zvládnem jen se slipama a nebo dáme zase na chvilku plínku. Dneska se mu zase nechce nějak kakat do nočníku.
Dajma- gratuluju k mimi
mehlo píše: čau děvčata! tak průjem dorazil na Vysočinu. Přemýšlím jestli ho zvládnem jen se slipama a nebo dáme zase na chvilku plínku. Dneska se mu zase nechce nějak kakat do nočníku.
Dajma- gratuluju k mimi
Tak at je to rychle za vama! U nas zatim dneska jednou, ale jeste neni uplne ok. A pliny teda zlikvidoval skoro vsechny, musela jsem prat vcera i dneska…
k nam prujem porad nedorazil… ale male bobky nekolikrat denne sjou porad ![]()
tak dneska byla extra forma, neluše snědla 90ku mrkve, bramboru a cukety. ovšem pak bylo um a musela jsem jí to dávat ze lžičky. s flaškou má hysterák ![]()