Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
13.5.11 07:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.5.11 07:36

ahoj!
já mám zas opačný problém… čím podpořit střeva? teda u mimina? opět 3 dny bez kadění. ona kadí jedině, když jí dávám rozmražené mm. jinak prostě nic. :nevim: a jak cítí, že je plná, má pocit, že nemusí jíst :zed: začínám uvažovat, že navštívíme nějakého homeopata :nevim:
a furt bojuju s um. nechce. včera opět hysterák jak blázen a nevypila ani prd. a to jsem jí to dávala po 4 hodinách od posledního jídla. nechtěla. a pak jedla až za další 4 hodiny :zed:
dneska jí je teprve 7 měsíců, ale asi půjdu koupit jogurt a vyzkouším to. :nevim: jinak kamarádka radila přidat trochu víc oleje do příkrmů (dávám skleničky babylove a tam píšou, že tam olej je) příkrm ředím, že by to mohla skoro pít z flašky, nabízím přes den vodu, už jí cpu i jablečnou přesnídávku a prostě nekadí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.5.11 07:43
asha píše:
http://www.baby-eshop.cz/…co-cosmetics
tady

díky, objednáno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.5.11 07:53

:mavam: tak zatim uspesne odolavame. Ani srajda, ani bliti k nam nedorazilo. Je teda fakt, ze jsem vcera asi 4× menila plinku s docela malym bobkem, ale dal se krasne vyklepat do wc :-P

Vcera jsme byli plavat, Simon zase hystercil, kdyz jsem ho odlozila do ohradky, v jednu chvili uplne zmodral a nemohl popadnout dech :-( to jsem mela uz fakt strach… hadrova panenka hadra :think:

A cestou domu jsem potkala pani s golfkama, v nich holcicka co vypadala uplne jako Poli od Achdarka, sel s ni jeste cca trilety chlapecek… a ja si ji porad prohlizela,jestli to jako neni achdarek :lol: :lol: :lol: a pak jsem si tu precetla, ze je z prahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.5.11 08:05

Zuzi a jaké jí dáváš UM?

Já jsem dala malé jogurt (bílá aktivia nebo holandia) poprvé asi před dvěmi měsíci.

A slunečnicový olej běžně přidávám - i ke skleničkám, protože je „ředím“ bramborem ještě, takže když vařím brambory tak tam kápnu olej.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
13.5.11 08:14

Tak jsem koupila Happy Dance 50 v DMku. A jsem zvědavá, kdy ho použiju, prý se má zkazit počasí :roll:
Taky jsem sháněla kaši, co bych mohla nasypat do MM. Napadlo mě, že když mám už tu odsávačku, tak bych ji vytáhla ze skříně a odsála MM a dělala kaši z něj. Kaší v regálu hafo, ale všechny co se míchají ve vodě. Do mléka jsem pak objevila od Nestle, tak jsem ji vzala (rýžovou), od toho 8.měsíce to chci zkusit na večer. Zatím dávám v poledne ovoce a navečer zeleninu s masem.

Opencard - nevím, o co jde, jsem ráda, že jsme z Prahy po VŠ vypadla, bydlet bych tam nechtěla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
8651
13.5.11 08:25
zuzanecka81 píše:
ahoj!
já mám zas opačný problém… čím podpořit střeva? teda u mimina? opět 3 dny bez kadění. ona kadí jedině, když jí dávám rozmražené mm. jinak prostě nic. :nevim: a jak cítí, že je plná, má pocit, že nemusí jíst :zed: začínám uvažovat, že navštívíme nějakého homeopata :nevim:
a furt bojuju s um. nechce. včera opět hysterák jak blázen a nevypila ani prd. a to jsem jí to dávala po 4 hodinách od posledního jídla. nechtěla. a pak jedla až za další 4 hodiny :zed:
dneska jí je teprve 7 měsíců, ale asi půjdu koupit jogurt a vyzkouším to. :nevim: jinak kamarádka radila přidat trochu víc oleje do příkrmů (dávám skleničky babylove a tam píšou, že tam olej je) příkrm ředím, že by to mohla skoro pít z flašky, nabízím přes den vodu, už jí cpu i jablečnou přesnídávku a prostě nekadí :-(

Nedáváš jí rýžovou kaši nebo příkrm s rýží? Ta je hodně zacpávací… Jinak na zácpu švestky, meruňky… stačí koupit sušené, přelít vařící vodou, nechat nabobtnat a rozmixovat třeba s jablkama na pyré.

Jinak Ondra se vzbudil s teplotou, tak uvidím, co z toho bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.11 08:40
zuzanecka81 píše:
ahoj!
dneska jí je teprve 7 měsíců, ale asi půjdu koupit jogurt a vyzkouším to. :nevim: jinak kamarádka radila přidat trochu víc oleje do příkrmů (dávám skleničky babylove a tam píšou, že tam olej je) příkrm ředím, že by to mohla skoro pít z flašky, nabízím přes den vodu, už jí cpu i jablečnou přesnídávku a prostě nekadí :-(

Já jsem malému koupila od Biopronu Probiotika, rozpustí se to bud v mlíku nebo jiném nápoji..pokud kadí po MM, může to být právě tím, že to ty probiotika obsahuje. Pak se nám celkem osvědčila švestková šťáva od Hippu, případně hrušková, stačilo po lžičkách..i šveestková přesnídávka ho celkem prohnala, ale brala jsem tu Hipp, měla největší podíl švestek, narozdíl od jiných,kde jsou převážně ve složení jablka a cukr..v nejhorším případě lactulosu, ale to si nejsem jistá, jestli můžou už takhle malé děti.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.11 08:43
Brunifid píše:
Tak jsem koupila Happy Dance 50 v DMku. A jsem zvědavá, kdy ho použiju, prý se má zkazit počasí :roll:
Taky jsem sháněla kaši, co bych mohla nasypat do MM. Napadlo mě, že když mám už tu odsávačku, tak bych ji vytáhla ze skříně a odsála MM a dělala kaši z něj. Kaší v regálu hafo, ale všechny co se míchají ve vodě. Do mléka jsem pak objevila od Nestle, tak jsem ji vzala (rýžovou), od toho 8.měsíce to chci zkusit na večer. Zatím dávám v poledne ovoce a navečer zeleninu s masem.Opencard - nevím, o co jde, jsem ráda, že jsme z Prahy po VŠ vypadla, bydlet bych tam nechtěla. :roll:

Já jednu dobu dělala taky kaši z MM a dělá ji Hami, Hipp a určitě i Sunarka a Babylove.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.11 08:44

Ještě mě napadlo, že banán staví a mrkev vlastně taky..takže pokud třeba jí hodně to, tak taky něčím nahradit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.5.11 08:48

Ta kase od Nestle v pytliku sedla s MM nejlip. Hodne kasi totiz hned zridne. Chce to taky vychytat teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.5.11 08:50

ahoj!
bruni, jestli chceš dělat kaši z mm, kup si kaši ve zdravé výživě. tyhle prevítiny, co prodávají jako miminkovský ti s mm strašně zřídnou.

peti, zkoušela jsem babydream (blila), beba a nutrilon (nechutná). teď má sunar nutra defense - ta jí „chutná“ - už dvakrát se povedlo do ní narvat skoro 70ml :roll:
ivusko, rýži nedávám. i mrkev dávám do příkrmů málo - střídám mrkev a brambor a brambor a cuketa.
zkusím ty sušené švestky. dětské šťávy se švestkou jsem zavrhla - je v nich cukr :zed: a neluše sladké extra nesnáší :zed:
vevercaci, ona nekadí po mm, kadí jen, pokud je to mm vyndané z mrazáku. jinak dostává mm 4* denně a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.5.11 08:59
zuzanecka81 píše:
ahoj!
bruni, jestli chceš dělat kaši z mm, kup si kaši ve zdravé výživě. tyhle prevítiny, co prodávají jako miminkovský ti s mm strašně zřídnou.peti, zkoušela jsem babydream (blila), beba a nutrilon (nechutná). teď má sunar nutra defense - ta jí „chutná“ - už dvakrát se povedlo do ní narvat skoro 70ml :roll:
ivusko, rýži nedávám. i mrkev dávám do příkrmů málo - střídám mrkev a brambor a brambor a cuketa.
zkusím ty sušené švestky. dětské šťávy se švestkou jsem zavrhla - je v nich cukr :zed: a neluše sladké extra nesnáší :zed:
vevercaci, ona nekadí po mm, kadí jen, pokud je to mm vyndané z mrazáku. jinak dostává mm 4* denně a nic :nevim:

Jj, taky bych dala jinou nez ryzovou…kupovala jsem jahlovou a pohankovou ve zdravy vyzive. A naposled parkrat tu Nestle…ale tu mel hlavne Mates, u Bena jsem ji vzdycky koupila a za cas vyhodila… A jemu jsem ji teda delala uz jen do vody, Matysovi jsem odstrikavala az do roka. No B. to stejne nechtel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.5.11 09:05

Zuzu: Viky s tim ma taky problem, mrkev teda davam uplne vyjimecne… hodne davam dyni (treba babylove ji dela s bramborem myslim), ta docela pomaha a tu svestkovou stavu redim do vody. Hlavne mrkni do slozeni, hrozne casto v tech sklenickach je ryzova mouka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
13.5.11 09:11

Zuzi myslím že švestková šťáva od Hippu není slazená. Já jsem jí třeba ředila 1 ku 2 vody.

A jsou i švestkové přesnídávky, i hruškové.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí