Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ráďo - v JEsenici jste asi bez šance, co
Já bydlela v Hrnčířích, tam mám stále trvalé bydliště. V Jesenici a okolí dost kamarádek, takže situaci znám.
Ted bydlíme v Rudné, ale trvalé bydliště jsem měnit nechtěla, stejně se cca za 2 roky budeme stěhovat a tak nemám chuť zbytečně obýhat úřady. Praha 13 je kousek a manžel tam pracuje a školka, kam vzali Tobíka, je 5 minut od jeho práce. Takže ho tam bude vozit cestou do práce. Jen teda nevím, jak se bude ráno vypravovat. Teď odchází do práce obvykle okolo deváté. ![]()
Achdarek píše:
Ráďo - v JEsenici jste asi bez šance, coJá bydlela v Hrnčířích, tam mám stále trvalé bydliště. V Jesenici a okolí dost kamarádek, takže situaci znám.Ted bydlíme v Rudné, ale trvalé bydliště jsem měnit nechtěla, stejně se cca za 2 roky budeme stěhovat a tak nemám chuť zbytečně obýhat úřady. Praha 13 je kousek a manžel tam pracuje a školka, kam vzali Tobíka, je 5 minut od jeho práce. Takže ho tam bude vozit cestou do práce. Jen teda nevím, jak se bude ráno vypravovat. Teď odchází do práce obvykle okolo deváté.
Takže trvalé bydliště na Praze 13 tedy nemáte? Takže šance i mimo bydliště je? Uvedli jste , že tam manžel pracuje ? Já bych to na tohle chtěla právě uhrát…
Jinak my naštěstí nespadáme pod Jesenici a nám se právě školka dostavuje . Tam mi Kiki vezmou , ale je to na prd - je to daleko od práce - budu to odpo blbě stíhat.Ale pravda - když to nepůjde jinak , vezmu za vděk ![]()
U nás hodně dělá trvalé bydliště v PRaze. Praha 13 odmítá děti ze Středočeského kraje.
Ráďa69 píše:
A teď všechny naše vlňáčky. Teď jsem konečně spokojená a už nic nekupuju.
Co to je za znacky,??To je kraasaaaaaaaa
![]()
farska píše:Ráďa69 píše:Co to je za znacky,??To je kraasaaaaaaaa
A teď všechny naše vlňáčky. Teď jsem konečně spokojená a už nic nekupuju.![]()
![]()
Zelené - Babyidea
Růžové s proužkem - Bundles of joy
3× Fler - Desconhecida ![]()
Ráďa69 píše:farska píše:Zelené - BabyideaRáďa69 píše:Co to je za znacky,??To je kraasaaaaaaaa
A teď všechny naše vlňáčky. Teď jsem konečně spokojená a už nic nekupuju.![]()
![]()
Růžové s proužkem - Bundles of joy
3× Fler - Desconhecida
Super!
A jeste mi prosim te napis,kkde sis to objednavala,at muzu pokoukat na ceny ![]()
Dikes
![]()
no tak blití a srajdění o tom bych vám za tento týden mohla povídat a ještě tomu asi není konec
od úterního rána má mladej srajdu, nejdřív jsem si myslela že to jsou zuby už má dva a třetí je na spadnutí, no večer přišel chlap z práce že zvrací a srajdí.. no super ale furt jsem to nespojovala, no ve středu ráno jsem v tom už jela i já
tak volám sousedce že nemůžu hlídat a ona že malej má taky srajdu ale zatím v pohodě ovšem odpoledne jel její chlap pro staršího kluka do školky protože zvracel
večer už jí začal zvracet i ten mladší
no a dneska mi volala kamarádka u které jsem byla v úterý že v tom taky lítá
načež mluvím s tchýní že už i ona a švagrová taky
a večer mi píše sousedka že byla na procházce rozdejchat divný pocit a poblila se u prvního baráku
tak jsem jí nesla chudince smectu a vypadala fakt špatně… no jako já den před tím
tak přemýšlím kde a kdy to bude mít konec, mě a chlapovi už je dobře, mladýmu je dobře celou dobu jen má průjem což mu vůbec nevadí
tak jsem došla k názoru že on je přenašeč protože to chytil každej kdo byl v kontaktu s ním a všem bylo dost zle jen on je stále veselý a hravý
a navíc on si i začal
![]()
Mirii píše:
Nevim jak se to siri,ale ja rano mela takove krecenastesti prujem zatim zadnej,ale predtuchu sem uz teda mela
Ja mam docela stesti na neopruzujici deti. Prvni byla pres rok na hnuskach a oprudila se jen jednou- manzel dlouho neprebalil. Pak uz nikdy zadna opruzenina nebyla. Izi je od mala vicemene na latce( od 7 mesice plne i na noc) a ze zacatku byvala silene cervena a zaparena v hnuskach. Ted uz na ne nejakou reakci mi prijde nema,ale v latce nebyla cervena nikdy. AIO davam hodne casto,pac jsme porad nekde v trapu a zaparenina zadna. Jednou jsme resila problem s kvasinkama,ale ten nemel s plinama spolecnyho vicemene nicJen ze postizenym mistem byla pipka. Ja bych rekla ze latkovani je o presvedceni sama sebe vnitrne. Ja u starsi plne presvedcena nebyla a nedokazala jsem si to nijak branit, u male jsem mnohem vic dospela
a ted uz muze rict kdokoliv cokoliv a ma smulu,me nenahloda k hnuskam ani omylem. Mam na ne opravdu velkou averzi, hlavne po vsech nocnich procuranich a smradu
jako já byla nahlodaná už dlouho ale teprve nedávno jsem se fakt dokopala a definitivně rozhodla, nakoupeno už mám, alespoň pro začátek, už to jen všechno poplatit, vyzvednout na poště a začít
jako jasné že pozitiva určitě převažují, o tom jsem už přesvědčená, k hnuskám teda vyloženě averzi nemám a částečně je budu furt používat. Jen mě to teď zarazilo že u nás v diskuzi neřešíme opruzeniny téměř vůbec a 90 % dětí je v hnuskách a tady jsem to četla nějak často teď tak jsem nad tím začala přemýšlet no ![]()
ale díky holky za odpovědi ![]()
asho fotečky krásný a tepláčky super, moc se mi líbí ![]()
nosítka manduca krásná já se taky chystám ale na nějakou tu obyč „nejlevnější“
ale ty obrázkový jsou krásný to jo
líbila by se mi tak uvidím jak dlouho budu šetřit ty dva tisíce a jak moc budu nedočkavá, jestli bych nenašetřila ještě o pár stovek víc ![]()
o mai tai jsem taky přemýšlela ale nevím nevím když je to na zavazování dole, bojím se že by mě to nevyhovovalo, tak holt musím šetřit ![]()
jinak maminky a tatínky s nosítkama a šátkama potkávám dost často tak mi nějak už nepřijde že by se na to lidi koukali divně, to spíš ještě ty látkovky a „svetry“ lidi udivují no ![]()
a jinak mi přijde že nemají o těch nosítkách dost info protože potkávám dost i ty nevhodné klokanky
já to nechápu, než si něco takovýho pořídím tak si o tom něco zjistím ne?? ![]()
asha píše:
A abyste pochopili, co mne vytocilo uplne nejvic, tak mala ukazka: „Zdražení jízdenek vynese 200 miliónů korun. Měly by se jimi pokrýt náklady na novinku, kterou je právě jízdné zdarma. Celková částka by měla vyjít na 240 miliónů korun, čímž se ztráta podstatně sníží.“
Proste lepi jeden pru..r dalsim.
asha píše:lenholka píše:
jo opencard teda mam, kdyz jsme se prestehovali tak se mi ji uracili udelat po ctvrt roce, zadala jsem v lednu a dostala ji nekdy v dubnujako litacka dobry, ale jinak to pro me ztraci smysl, vyuzila jsem ji tak na 2,5 mesice, pak jsem sla na neschopenku a bylo po dojizdeni po praze…hele ted v sama doma povidali a hadrech s uv filtrem
jenze to bych potrebovala aspon 5 kousku od vrsku a 5 od spodku
Mne prave nejvic vadi ta zneuzitelnost udaju. Oni je pak nekomu prodavaji…
Ty hadry…ja ti nevim, ale nakolik propusti UV treba bavlna? Ja se pod oblecenim nikdy neopalilaTak nejak si vydelat musi, ze jo
By mne zajimalo, nakolik je to jen obchodni trik.
jak jako prodávají????
to je přece trestný ne??
![]()
a s těma věcma bych na ten obch. trik docela sázela… když už tak prcka stejně budu v létě preventivně mazat i pod věci
prostě při převlíkání namažu a hotovo, pak akorát třeba namažu v průběhu dne akorát části těla která koukají ![]()
jinak ten druhý odkaz už nende, už ho nemají nebo tak něco, že produkt nenalezen
ale našla jsem o něco levnější než v prvním odkazu
http://www.bezvakup.cz/…s-p-417.html
Phoebe píše:
jinak ten druhý odkaz už nende, už ho nemají nebo tak něco, že produkt nenalezenale našla jsem o něco levnější než v prvním odkazu
http://www.bezvakup.cz/…s-p-417.html
Tak to je skoda, ono to slo hodne na dracku. kazdopadne jsem na nej jeste nekde narazila za 280… tak pohledejte.