Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
farska píše:pomeranca píše:Jo-siri.
farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu![]()
To pry je praveze trest za to,ze tady my matky sedíme,vis?![]()
![]()
![]()
a hus se venovat detem
![]()
pomeranca píše:farska píše:a hus se venovat detempomeranca píše:Jo-siri.
farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu![]()
To pry je praveze trest za to,ze tady my matky sedíme,vis?![]()
![]()
![]()
![]()
NEMUZU ![]()
Mam nohy v lavoru se soli a uspava manzel.
![]()
Phoebe píše:
a holky asi to tu trochu rozvířím ale fakt mě to zajímá… když tu tak pročítám tu diskuzi tak se dost často potýkáte s opruzeninamamalej se mi zatím nikdy v jednorázovkách neoprudil a jsem teda zvědavá jak bude reagovat na látku. jako po pravdě než abych furt bojovala s opruzeninama to bych se raději vrátila k hnuskám ale štvalo by mě že si to u všech tak strašně chválím a okecávám a pak bych to vzdala
![]()
jako občas už mu látku dám, už něco doma mám ale z větší části furt hnuskujeme takže zatím reakce a poznatky veškeré žádné
Mě se děcka oprudily jen výjimečně, skoro vždycky z agresivního hovínka, takže to by se stalo i v hnusce.
ahoj ![]()
Co to tady šíříte za průjmy
![]()
Asho ale B. má celkem čsto průjmy, že? Mi se zdá, že je to nedávno jak jsi říkala, že má průjem. Chudáček. Ať se brzy uzdraví. ![]()
Nevim jak se to siri,ale ja rano mela takove krece
nastesti prujem zatim zadnej,ale predtuchu sem uz teda mela ![]()
Ja mam docela stesti na neopruzujici deti. Prvni byla pres rok na hnuskach a oprudila se jen jednou- manzel dlouho neprebalil. Pak uz nikdy zadna opruzenina nebyla. Izi je od mala vicemene na latce( od 7 mesice plne i na noc) a ze zacatku byvala silene cervena a zaparena v hnuskach. Ted uz na ne nejakou reakci mi prijde nema,ale v latce nebyla cervena nikdy. AIO davam hodne casto,pac jsme porad nekde v trapu a zaparenina zadna. Jednou jsme resila problem s kvasinkama,ale ten nemel s plinama spolecnyho vicemene nic
Jen ze postizenym mistem byla pipka. Ja bych rekla ze latkovani je o presvedceni sama sebe vnitrne. Ja u starsi plne presvedcena nebyla a nedokazala jsem si to nijak branit, u male jsem mnohem vic dospela
a ted uz muze rict kdokoliv cokoliv a ma smulu,me nenahloda k hnuskam ani omylem. Mam na ne opravdu velkou averzi, hlavne po vsech nocnich procuranich a smradu ![]()
M-a-j-a píše:
ahoj
Co to tady šíříte za průjmy![]()
Asho ale B. má celkem čsto průjmy, že? Mi se zdá, že je to nedávno jak jsi říkala, že má průjem. Chudáček. Ať se brzy uzdraví.
No casto…pred nejakym casem ho mel, on taky sezere kde co. Ale nebyvaji to ty infekcni. Nedavno ho mel, protoze se prezral musli tycinek
Je dost mozny, ze ted je to taky neco takovyho, ona Tyna je schpna mu lupnout treba „cokosku“ z Velikonoc a podobne.
asha píše:M-a-j-a píše:No casto…pred nejakym casem ho mel, on taky sezere kde co. Ale nebyvaji to ty infekcni. Nedavno ho mel, protoze se prezral musli tycinek
ahoj
Co to tady šíříte za průjmy![]()
Asho ale B. má celkem čsto průjmy, že? Mi se zdá, že je to nedávno jak jsi říkala, že má průjem. Chudáček. Ať se brzy uzdraví.Je dost mozny, ze ted je to taky neco takovyho, ona Tyna je schpna mu lupnout treba „cokosku“ z Velikonoc a podobne.
Asho promiň, ale já jsem se ted s chutí zasmála
Úplně vidím to, jak se cpe těma tyčinkama
a taky jak do něj cpou tu čokoládu. No prostě ho má ráda, a chce se s ním rozdělit.
Holky dneska mi přišla úžasná manduca. Vyfotím ![]()
Krááása
Hned jak se malá vzbudí, tak ji půjdu vyzkoušet. Snad ji tam budu umět dát ![]()
Holky která máte manducu, jak se rozepíná ten pás kolem břicha? ![]()
M-a-j-a píše:
KrááásaHned jak se malá vzbudí, tak ji půjdu vyzkoušet. Snad ji tam budu umět dát
Naštěstí na opruzeniny netrpíme. Ani v hnuskách ani v látce.
K. byla opruzená vlastně jen jednou (ale zase to stálo za to - léčba skoro 14 dní). Ale tenkrát se tomu nedalo zabránit - bylo to po operaci -jednak tam asi prvních 24 hodin asi trochu vázlo přebalování (byla na JIP přivázaná v postýlce) a hlavně měla antibiotika - takže přesná kombinace. PAk vlastně už nikdy…
M-a-j-a píše:
KrááásaHned jak se malá vzbudí, tak ji půjdu vyzkoušet. Snad ji tam budu umět dát
Už jsem na to otevírání přišla ![]()
Už se těším až na mě budou lid koukat jako na blbce a proč to dítě tak trápím
![]()
Majo ta je nadherna…
ja sla do mei tai, holt levnejsi varianta no ![]()
uvidim jak nam to bude vyhovovat…
leni mi se moc líbíl ten vzor a taky jsem ji zkoušela a seděla mi, tak uvidím jak se s tím smíří malá. Já jsem si ji zaplatila stejně jako kočár z proplacené dovolené ![]()