Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi.
Mrzí mě to ![]()
Achdarek: To je mi líto ![]()
To samé mi řekl doktor, když jsem slavně přišla s tím, že myslím, že jsem těhotná. Prý to nevypadá a za 14 dní se mám přijít ukázat, jestli bude potřeba udělat revizi. Za 14 dní jsem přišla, on „tak co?“, já „tak nic“, udělal UTZ a už bylo vidět srdíčko. Já mu to říkala hnedka, že mám cyklus přes 40 dní, tak jestli to nemůže být mladší při té první kontrole, prý ne. No a bylo.
Není u Tebe nějaká podobná šance?
achdárek: ani jsem nečekala, že tady nějaké takové zprávy padnou
![]()
tak stepka uz ma prdku zase osypanou
vcera jsem ji mela venku v aio, kdyz jsme prisli domu, mela na jedny pulce pruh pupinku, dneska rano se pokadila v posteli, nez jsem ji prevlikla tak ma celou dupku rudou,tak nevim jestli se vcera nezaparila ci co ![]()
jsem zvedava za jak dlouho to zmizne
doufam ze ne za 3 mesice…
a nevim jestli jsem tomu nejaka nepomohla tou jednou noci v latce ![]()
lenholka píše:
tak stepka uz ma prdku zase osypanouvcera jsem ji mela venku v aio, kdyz jsme prisli domu, mela na jedny pulce pruh pupinku, dneska rano se pokadila v posteli, nez jsem ji prevlikla tak ma celou dupku rudou,tak nevim jestli se vcera nezaparila ci co
jsem zvedava za jak dlouho to zmiznedoufam ze ne za 3 mesice…
a nevim jestli jsem tomu nejaka nepomohla tou jednou noci v latce
a dáváš ji Pulky nebo vlňáky? Jestli ji nevadí PUL, ono to nějak moc prodyšné zrovna není.
caccorka píše:lenholka píše:a dáváš ji Pulky nebo vlňáky? Jestli ji nevadí PUL, ono to nějak moc prodyšné zrovna není.
tak stepka uz ma prdku zase osypanouvcera jsem ji mela venku v aio, kdyz jsme prisli domu, mela na jedny pulce pruh pupinku, dneska rano se pokadila v posteli, nez jsem ji prevlikla tak ma celou dupku rudou,tak nevim jestli se vcera nezaparila ci co
jsem zvedava za jak dlouho to zmiznedoufam ze ne za 3 mesice…
a nevim jestli jsem tomu nejaka nepomohla tou jednou noci v latce
no venku mela aio, doma je bud bez svrchnaku nebo ma vlnaky
Achdárkuto mě moc mrzí
snad bude brzy líp, taky jsem to prodělala, vím jak Ti je
posílám ![]()
Lenholkourčitě jí vadí PUL. Já se taky teď vrátila z města, jak je vedro, tak měla malá trošku červenou prdku v SIO a to jsem po cestě přebalovala, takže nebyla skoro vůbec v mokru a stejně ![]()
Ahojda holky,
jsem tu nová, uvažuju o látkování. Vaši diskusi jsem celou nepřečetla, jen nějaké stránky, a jiné diskuse, stále se v tom plácám. Poradíte mi? Mimčo teprve čekáme, ale mám v práci občas čas, tak studuju látkovky
.
Co jsem si vyčetla, tak bych ráda mimču pořídila jednovelikostní bambusové kalhotové plínky sijemedetem nebo anavy a na to vlněné svrchní kalhotky (značku ještě nevím).
Poraďte mi, kolik kusů kalhotovek budu tak od 2. měsíce věku dítěte potřebovat? Vyčetla jsem si 20ks, ale to by vycházelo na 7tis. nějakou radu?
Jaké čtvercovky mám pořídit? Ráda bych bambusové, ale 40ks by vyšlo na strašné peníze..
A také mě lákají AIO plenky, jsou vhodné pro kojence?
Ráda bych se vešla do 8tis. za látkovky, je to reálné?
Omlouvám se za kupu otázek.