Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
10.5.11 09:47
M-a-j-a píše:
Ivuš a jak se vůbec cítíš? :-)

Teď nic moc, mám děsnou rýmu :lol: Ale jinak skoro žádné potíže související s těhotenstvím nemám, jen pro mě obvyklý nízký tlak dopoledne, takže to řeším kafem a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.5.11 09:57

Asho, tak to ani nevíš, že jsem ti děkovala za tip na capačky NOLEN, jsou suprové :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16492
10.5.11 09:57
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Ivuš a jak se vůbec cítíš? :-)
Teď nic moc, mám děsnou rýmu :lol: Ale jinak skoro žádné potíže související s těhotenstvím nemám, jen pro mě obvyklý nízký tlak dopoledne, takže to řeším kafem a je klid.

Tak to je dobře, že tě nic vážného netrápí :palec: Rýma přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 10:02
petka.konecna píše:
Asho, tak to ani nevíš, že jsem ti děkovala za tip na capačky NOLEN, jsou suprové :) :kytka:

Jo na to jsem ted nahodou narazila, je to presne v tu dobu, kdy jsme byli pryc :) Tak to jsem rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.5.11 10:05

menzes : tak to já kráva si nechala na 3 měsíce píchnout antiko injekci (v 11 týdnu věku dítěte) a týden nato jsem dostala MS. V souvislosti s MS i úbytek mléka :-( chvíli jsem to rozkojila, ale pak už to nějak nešlo a postupně mlíko ubývalo a teď mám už jen zbytky cca 100ml za den. A MS mám od toho 12 týdne neustále tzn. 5 měsíců v kuse. Ale buď mám klasiku MS , nebo špiním. Takže neustále nějaká vložka. KOnečně jsem se taky v málo špinící pauze dostala na gyndu a tam mi doktor řekl, že to upraví pouze antikoncepci (ale jiné antiko), že já jsem právě špatně zareagovala na tu antikoncpci pro kojící. Když já byla rozhodnutá, že už žádnou antiko nechci, že na to kašlu na ty sra**ky, ale pokud to neustane, tak to asi budu muset zkusit :-( . Ale já mám celkově po porodu rozhozenou imunitu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 10:10
caccorka píše:
menzes : tak to já kráva si nechala na 3 měsíce píchnout antiko injekci (v 11 týdnu věku dítěte) a týden nato jsem dostala MS. V souvislosti s MS i úbytek mléka :-( chvíli jsem to rozkojila, ale pak už to nějak nešlo a postupně mlíko ubývalo a teď mám už jen zbytky cca 100ml za den. A MS mám od toho 12 týdne neustále tzn. 5 měsíců v kuse. Ale buď mám klasiku MS , nebo špiním. Takže neustále nějaká vložka. KOnečně jsem se taky v málo špinící pauze dostala na gyndu a tam mi doktor řekl, že to upraví pouze antikoncepci (ale jiné antiko), že já jsem právě špatně zareagovala na tu antikoncpci pro kojící. Když já byla rozhodnutá, že už žádnou antiko nechci, že na to kašlu na ty sra**ky, ale pokud to neustane, tak to asi budu muset zkusit :-( . Ale já mám celkově po porodu rozhozenou imunitu :-(

A nechces zkusit na srovnani spis nejaky bylinky? Kontryhel by mohl pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.5.11 10:13

nevím, jak moc by mi pomohly bylinky - já mám totiž autoimunitní onemocnění a s tím souvisí spousta dalšího a po tom porodu jsem taková trochu rozhozená. Momentálně jsem i taková hodně vyšťavená, pořád bych spala. Připadám si jako těhu v prvním trimestru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 10:34
caccorka píše:
nevím, jak moc by mi pomohly bylinky - já mám totiž autoimunitní onemocnění a s tím souvisí spousta dalšího a po tom porodu jsem taková trochu rozhozená. Momentálně jsem i taková hodně vyšťavená, pořád bych spala. Připadám si jako těhu v prvním trimestru :mrgreen:

Ja mam taky AI onemocneni a bylinky zkousim v prvni rade ;) To bych se spis bala tech hormonu :think: Za to nic nedas, v nejhorsim pripade to nezabere, kontryhel neni zadny dryak. Mne kdysi docela srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.5.11 10:53

tak já to teda zkusím, alespoň 2×denně pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.5.11 11:07

Aby nebylo z kontryhelu dalsi dite na ceste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.5.11 11:08

A ja mam pocit,ze jeste nekdo je tehu,ne? Achdarek,Ivushka a ? Saaafra ted uz nevim kdo…

Mabit s plenama je mi to moc lito :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.5.11 11:18

Ankasz je ještě tehu :)

• Citovat
  • Upravit
10170
10.5.11 11:24

Ivusko - tak to závidím, že jsi v pohodě. Já mám žaludek furt na vodě a hlavně jsem strašně unavená. Takže vás jen čtu a nereaguju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.5.11 11:30

tak ja mam dny ze bych padla na hubu a to tehotna nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 11:41

Achdarku nebudes mit cas nekdy tenhle tyden? Domlouvam se se Sufikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure