Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
Ivuš a jak se vůbec cítíš?
Teď nic moc, mám děsnou rýmu
Ale jinak skoro žádné potíže související s těhotenstvím nemám, jen pro mě obvyklý nízký tlak dopoledne, takže to řeším kafem a je klid.
Asho, tak to ani nevíš, že jsem ti děkovala za tip na capačky NOLEN, jsou suprové
![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Teď nic moc, mám děsnou rýmu
Ivuš a jak se vůbec cítíš?Ale jinak skoro žádné potíže související s těhotenstvím nemám, jen pro mě obvyklý nízký tlak dopoledne, takže to řeším kafem a je klid.
Tak to je dobře, že tě nic vážného netrápí
Rýma přejde ![]()
petka.konecna píše:
Asho, tak to ani nevíš, že jsem ti děkovala za tip na capačky NOLEN, jsou suprové![]()
Jo na to jsem ted nahodou narazila, je to presne v tu dobu, kdy jsme byli pryc
Tak to jsem rada ![]()
menzes : tak to já kráva si nechala na 3 měsíce píchnout antiko injekci (v 11 týdnu věku dítěte) a týden nato jsem dostala MS. V souvislosti s MS i úbytek mléka
chvíli jsem to rozkojila, ale pak už to nějak nešlo a postupně mlíko ubývalo a teď mám už jen zbytky cca 100ml za den. A MS mám od toho 12 týdne neustále tzn. 5 měsíců v kuse. Ale buď mám klasiku MS , nebo špiním. Takže neustále nějaká vložka. KOnečně jsem se taky v málo špinící pauze dostala na gyndu a tam mi doktor řekl, že to upraví pouze antikoncepci (ale jiné antiko), že já jsem právě špatně zareagovala na tu antikoncpci pro kojící. Když já byla rozhodnutá, že už žádnou antiko nechci, že na to kašlu na ty sra**ky, ale pokud to neustane, tak to asi budu muset zkusit
. Ale já mám celkově po porodu rozhozenou imunitu ![]()
caccorka píše:
menzes : tak to já kráva si nechala na 3 měsíce píchnout antiko injekci (v 11 týdnu věku dítěte) a týden nato jsem dostala MS. V souvislosti s MS i úbytek mlékachvíli jsem to rozkojila, ale pak už to nějak nešlo a postupně mlíko ubývalo a teď mám už jen zbytky cca 100ml za den. A MS mám od toho 12 týdne neustále tzn. 5 měsíců v kuse. Ale buď mám klasiku MS , nebo špiním. Takže neustále nějaká vložka. KOnečně jsem se taky v málo špinící pauze dostala na gyndu a tam mi doktor řekl, že to upraví pouze antikoncepci (ale jiné antiko), že já jsem právě špatně zareagovala na tu antikoncpci pro kojící. Když já byla rozhodnutá, že už žádnou antiko nechci, že na to kašlu na ty sra**ky, ale pokud to neustane, tak to asi budu muset zkusit
. Ale já mám celkově po porodu rozhozenou imunitu
A nechces zkusit na srovnani spis nejaky bylinky? Kontryhel by mohl pomoct ![]()
nevím, jak moc by mi pomohly bylinky - já mám totiž autoimunitní onemocnění a s tím souvisí spousta dalšího a po tom porodu jsem taková trochu rozhozená. Momentálně jsem i taková hodně vyšťavená, pořád bych spala. Připadám si jako těhu v prvním trimestru ![]()
caccorka píše:
nevím, jak moc by mi pomohly bylinky - já mám totiž autoimunitní onemocnění a s tím souvisí spousta dalšího a po tom porodu jsem taková trochu rozhozená. Momentálně jsem i taková hodně vyšťavená, pořád bych spala. Připadám si jako těhu v prvním trimestru
Ja mam taky AI onemocneni a bylinky zkousim v prvni rade
To bych se spis bala tech hormonu
Za to nic nedas, v nejhorsim pripade to nezabere, kontryhel neni zadny dryak. Mne kdysi docela srovnal.
A ja mam pocit,ze jeste nekdo je tehu,ne? Achdarek,Ivushka a ? Saaafra ted uz nevim kdo…
Mabit s plenama je mi to moc lito ![]()
Ivusko - tak to závidím, že jsi v pohodě. Já mám žaludek furt na vodě a hlavně jsem strašně unavená. Takže vás jen čtu a nereaguju. ![]()
Achdarku nebudes mit cas nekdy tenhle tyden? Domlouvam se se Sufikem…