Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
Bodli je to děs, že?
Já jsem se těšila, že ji nebudu mít dlouho a ona mrcha si příjde ak brzy
Hnus fialovej.
![]()
Nejhorší je, když jsem zrovna v práci, tak nevím co dřív - jestli odstříkávat, nebo měnit kalich.
![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Hnus fialovej.
Bodli je to děs, že?
Já jsem se těšila, že ji nebudu mít dlouho a ona mrcha si příjde ak brzy![]()
Nejhorší je, když jsem zrovna v práci, tak nevím co dřív - jestli odstříkávat, nebo měnit kalich.![]()
tak já naštěstí do práce nechodím, ale já zase nevěděla jestli mám měnit vložku nebo kojit. naštěstí ta největší hrůza vždycky trvá jen jeden den.
Ja si taky myslela ze to prijde pozdeji, ale to spis kvuli tomu, ze se mi zda, ze jsem rodila teprve nedavno
… ten cas hrozne leti.
pomeranca píše:
Ja si taky myslela ze to prijde pozdeji, ale to spis kvuli tomu, ze se mi zda, ze jsem rodila teprve nedavno… ten cas hrozne leti.
Hele co si stěžuješ
To ti 19m bez nestačilo???
![]()
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:tak já naštěstí do práce nechodím, ale já zase nevěděla jestli mám měnit vložku nebo kojit. naštěstí ta největší hrůza vždycky trvá jen jeden den.M-a-j-a píše:Hnus fialovej.
Bodli je to děs, že?
Nejhorší je, když jsem zrovna v práci, tak nevím co dřív - jestli odstříkávat, nebo měnit kalich.![]()
Doma mě to taky štve, ale v práci je to blbé organizačně. Sice mám nárok na přestávku na kojení, ale vysvětluj to lidem, že..
A ty pohledy, když jdeš pryč už podruhé. Jednou na mě nějaký dědek cosi pokřikoval, tak jsem mu na celou chodbu oznámila, že jsem kojící matka a mám nárok na půlhodinu, tak jestli chce, tak přijdu za těch deset minut, co mi do konce pauzy ještě zbývají. Ten čuměl..
Já se pak teda trošku styděla, jsem vztekloun. ![]()
pomeranco to mas krasny po 10 mesicich…ja po 4 mesicich poprve a od ty doby naprosto pravidelne… akorat me prijde ze to mam slabsi a slabsi, ale ja mela pred tehotenstvim cystu tak nevim jestli to neni tim ![]()
a rekla bych ze tam furt je
a mabis to je fakt, si ty plenky muzes schovat na dalsi mimco, ale je fakt, ze zase budou jiny vzory ![]()
pomeranca píše:
Ja si taky myslela ze to prijde pozdeji, ale to spis kvuli tomu, ze se mi zda, ze jsem rodila teprve nedavno… ten cas hrozne leti.
Tak já jsem rodila taky nedávno a jak jsem dopadla
![]()
ahoj!
mabis, to je mi vážně líto! - ![]()
já zatím ms nic a to jsem poslední měsíc odsávala jen 3* za 24 hodin
teď jsem se opět musela vrátit ke čtyřhodinovým intervalům, neb mi začlo mizet mlíko a dítě mi z um blije, nebo úplně odmítá
![]()
ivuska.h píše:
Tak já jsem rodila taky nedávno a jak jsem dopadla![]()
Dobře, ne? ![]()
- bodlinka - píše:ivuska.h píše:Dobře, ne?
No jo, dobře, jen jsem chtěla poukázat na to, že „rodit nedávno“ je dost relativní pojem ![]()
Jinak teda já na svém těle pozoruju určitou reprodukční únavu (asi), protože jsem obě děti kojila stejně a u Klárky se cyklus obnovil po 3 měsících, zatímco u Ondry až po 10. A Teď už nekojím cca 2 měsíce, ale mlíko furt mám…
ivuska.h píše:- bodlinka - píše:ivuska.h píše:Dobře, ne?
No jo, dobře, jen jsem chtěla poukázat na to, že „rodit nedávno“ je dost relativní pojem
Jinak teda já na svém těle pozoruju určitou reprodukční únavu (asi), protože jsem obě děti kojila stejně a u Klárky se cyklus obnovil po 3 měsících, zatímco u Ondry až po 10. A Teď už nekojím cca 2 měsíce, ale mlíko furt mám…
Hm, já to měla naopak, což mě dost udivilo, protože jestli budu jako moje mamka, tak za pár let budu v přechodu. ![]()
Po odstavení starší (ve 14 měsících) jsem měla mlíko ještě snad půl roku. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Doma mě to taky štve, ale v práci je to blbé organizačně. Sice mám nárok na přestávku na kojení, ale vysvětluj to lidem, že..- bodlinka - píše:tak já naštěstí do práce nechodím, ale já zase nevěděla jestli mám měnit vložku nebo kojit. naštěstí ta největší hrůza vždycky trvá jen jeden den.M-a-j-a píše:Hnus fialovej.
Bodli je to děs, že?
A ty pohledy, když jdeš pryč už podruhé. Jednou na mě nějaký dědek cosi pokřikoval, tak jsem mu na celou chodbu oznámila, že jsem kojící matka a mám nárok na půlhodinu, tak jestli chce, tak přijdu za těch deset minut, co mi do konce pauzy ještě zbývají. Ten čuměl..
Já se pak teda trošku styděla, jsem vztekloun.
Bodli a co vlastně děláš?
Dobře jsi mu to řekla, vždyť máš na to právo. Někteří lidi jsou padlí na hlavu a potřebujou trochu důrazně upozornit, že nejsou pány světa.
ivuska.h píše:
Ale gel (myšleno superabsorbenty) je ve všech jednorázovkách
Já myslím, že u Pampersek to konkrétně může dělat ten „Aloe Vera gel“, to už jsem slyšela kolikrát, že na to děti byly alergický ![]()