Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
5.5.11 21:42

Hm, tak my mame celkem 150. Takze to akosi nehraje. Cely leto jsme vetsinou pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 21:42

A diky moc, jste zlaty! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
5.5.11 21:57
asha píše:
Hm, tak my mame celkem 150. Takze to akosi nehraje. Cely leto jsme vetsinou pryc…

Vidíš a my máme do 80ti a platíme nejvíc :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 22:04

Kubiku jsme měli myslim 260, ale my jsme tři domácnosti o dvou dospělých lidech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.5.11 22:36
asha píše:
Holky, jeste otravuju…ta cena mi asi zas tak nepomuze, nemate nekde spotrebu v kubikach za rok? Vubec nemam sajna… ale zda se nam i celkova za barak dost.

ohřev TV základní složka 56,89m2
ohřev TV spotřební složka 34.00 pom m3
SV v TV spotřební složka 34.00 pom m3
SV 44.00 pom m3
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
5.5.11 22:40
M-a-j-a píše:
asha píše:
Hm, tak my mame celkem 150. Takze to akosi nehraje. Cely leto jsme vetsinou pryc…
Vidíš a my máme do 80ti a platíme nejvíc :cert: :cert:

Máme to skoro stejně a dohromady platíme skoro 12000 :cert:

Ale vím že se to tady u nás pořád dohaduje, protože je tu prý neskutečně drahá voda, ale kolik to nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
215
5.5.11 23:30
M-a-j-a píše:
mehlo píše:
M-a-j-a píše:
Holky které šijete plínky,
zajímalo by mě kolik vrstev plínka obsahuje?
Vrchní vrstva je barevná a pod ní je třeba hned aksamit nebo tam je ještě něco mezi?
čau já šiju třívrstvé- vrchní barevná, uprostřed bambusové froté a vevnitř bambusový velur
Děkuji :-) A musí se používat nějaké spešl švy? :think:

no overlockem je to lepší, ale dlouho jsem šila na obyčejným šicím stroji entlem a obrátila a potom rovným stehem a taky to celkem šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.5.11 00:07

mikro já myslím že je to suedecloth- to dělá pocit sucha taky. Navrchu je jedna vrstva tohoto a uvnitř třeba nějaký froté a zvenku taky froté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
6.5.11 07:50

bré ráno!
tak já vyúčtování za vodu nenašla… můj muž je na tohle úplný… :pocitac: :lol:

ivusko a neroztečou se ty patentky? to je vlastně ten nejsilnější program co tu mám :nevim: a jak je to s pulem? smí do sušičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.5.11 09:46
zuzanecka81 píše:ivusko a neroztečou se ty patentky? to je vlastně ten nejsilnější program co tu mám :nevim: a jak je to s pulem? smí do sušičky?

Mě se nic nerozteklo… PUL záleží na výrobci. Já teda většinou PUL suším na vzduchu, určitě mu to zlepší životnost, ale párkrát jsem i sušičkovala (evropský PUL, ze kterého šijeme Easy, BBH Magic) a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.5.11 20:03
zuzanecka81 píše:
bré ráno!
tak já vyúčtování za vodu nenašla… můj muž je na tohle úplný… :pocitac: :lol:ivusko a neroztečou se ty patentky? to je vlastně ten nejsilnější program co tu mám :nevim: a jak je to s pulem? smí do sušičky?

Brý večer :lol: ,
PUL se mi taky občas do sušičky zatoulal - omylem, takže „jel“ na normální program a problémy nebyly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.5.11 20:47

Ivus jak vubec dopadla ta kauza s plenama na MMB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.5.11 21:05

Zuzanečko, od koho z MMB sis nechala dělat tu vložku do kočárku?

Já nutně něco pod malou potřebuju, aby se nepotila.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.5.11 21:56

Ivuško, budete ještě někdy dělat vícevrtvé plíny z potiskem? Jako jsem našla tady http://www.flickr.com/…/photostream

• Citovat
  • Upravit
8651
6.5.11 22:18
petka.konecna píše:
Ivuško, budete ještě někdy dělat vícevrtvé plíny z potiskem? Jako jsem našla tady http://www.flickr.com/…/photostream

Teoreticky nevylučuju, ale v blízké budoucnosti to není v plánu. Toto bylo jen 6 kusů, co jsem šila jako protypy než se narodil Ondra a pak jsem je na něj i používala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure