Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hm, tak my mame celkem 150. Takze to akosi nehraje. Cely leto jsme vetsinou pryc…
asha píše:
Hm, tak my mame celkem 150. Takze to akosi nehraje. Cely leto jsme vetsinou pryc…
Vidíš a my máme do 80ti a platíme nejvíc
![]()
Kubiku jsme měli myslim 260, ale my jsme tři domácnosti o dvou dospělých lidech ![]()
asha píše:
Holky, jeste otravuju…ta cena mi asi zas tak nepomuze, nemate nekde spotrebu v kubikach za rok? Vubec nemam sajna… ale zda se nam i celkova za barak dost.
ohřev TV základní složka 56,89m2
ohřev TV spotřební složka 34.00 pom m3
SV v TV spotřební složka 34.00 pom m3
SV 44.00 pom m3
![]()
M-a-j-a píše:asha píše:Vidíš a my máme do 80ti a platíme nejvíc
Hm, tak my mame celkem 150. Takze to akosi nehraje. Cely leto jsme vetsinou pryc…![]()
Máme to skoro stejně a dohromady platíme skoro 12000 ![]()
Ale vím že se to tady u nás pořád dohaduje, protože je tu prý neskutečně drahá voda, ale kolik to nevím. ![]()
M-a-j-a píše:mehlo píše:DěkujiM-a-j-a píše:čau já šiju třívrstvé- vrchní barevná, uprostřed bambusové froté a vevnitř bambusový velur
Holky které šijete plínky,
zajímalo by mě kolik vrstev plínka obsahuje?
Vrchní vrstva je barevná a pod ní je třeba hned aksamit nebo tam je ještě něco mezi?A musí se používat nějaké spešl švy?
no overlockem je to lepší, ale dlouho jsem šila na obyčejným šicím stroji entlem a obrátila a potom rovným stehem a taky to celkem šlo.
mikro já myslím že je to suedecloth- to dělá pocit sucha taky. Navrchu je jedna vrstva tohoto a uvnitř třeba nějaký froté a zvenku taky froté
bré ráno!
tak já vyúčtování za vodu nenašla… můj muž je na tohle úplný…
![]()
ivusko a neroztečou se ty patentky? to je vlastně ten nejsilnější program co tu mám
a jak je to s pulem? smí do sušičky?
zuzanecka81 píše:ivusko a neroztečou se ty patentky? to je vlastně ten nejsilnější program co tu máma jak je to s pulem? smí do sušičky?
Mě se nic nerozteklo… PUL záleží na výrobci. Já teda většinou PUL suším na vzduchu, určitě mu to zlepší životnost, ale párkrát jsem i sušičkovala (evropský PUL, ze kterého šijeme Easy, BBH Magic) a nic se nestalo.
zuzanecka81 píše:
bré ráno!
tak já vyúčtování za vodu nenašla… můj muž je na tohle úplný…![]()
ivusko a neroztečou se ty patentky? to je vlastně ten nejsilnější program co tu mám
a jak je to s pulem? smí do sušičky?
Brý večer
,
PUL se mi taky občas do sušičky zatoulal - omylem, takže „jel“ na normální program a problémy nebyly. ![]()
Zuzanečko, od koho z MMB sis nechala dělat tu vložku do kočárku?
Já nutně něco pod malou potřebuju, aby se nepotila.
Ivuško, budete ještě někdy dělat vícevrtvé plíny z potiskem? Jako jsem našla tady http://www.flickr.com/…/photostream
petka.konecna píše:
Ivuško, budete ještě někdy dělat vícevrtvé plíny z potiskem? Jako jsem našla tady http://www.flickr.com/…/photostream
Teoreticky nevylučuju, ale v blízké budoucnosti to není v plánu. Toto bylo jen 6 kusů, co jsem šila jako protypy než se narodil Ondra a pak jsem je na něj i používala.