Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
5.5.11 21:09
Flyingfrog píše:
bodlinko: To je pak relax, což? Já to úplně miluju a chlap mi říká, že normální člověk by se už dávno o tu moji vodu spálil. :mrgreen: Ale kůže pak trpíííí.ivuško: Mno jo, mě naštval, tak s ním nemluvím a to mi podstrojuje, zrovinka mi u počítače přistál hrnek s meltou (náš každovečerní rituál). :-) Já jsem hrozná. :-)

Týjo, tak to máš dobrý, že se tak snaží. To já bych nemluvením ničeho nedosáhla, byl by rád, že může vklidu pracovat a že do něj nic nehustím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.11 21:10
Flyingfrog píše:
bodlinko: To je pak relax, což? Já to úplně miluju a chlap mi říká, že normální člověk by se už dávno o tu moji vodu spálil. :mrgreen: Ale kůže pak trpíííí.ivuško: Mno jo, mě naštval, tak s ním nemluvím a to mi podstrojuje, zrovinka mi u počítače přistál hrnek s meltou (náš každovečerní rituál). :-) Já jsem hrozná. :-)

Relax to je, a už se na něj těším.
Teeda, podstrojování bych si dala říct. Já mám chlapa v práci, celý den sama s oběma, starší horečka a zvrací, mladší protivný. A už zas řve.. :zed: :zed: Ať už je půlnoc a chlap doma. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 21:10

Holky, jeste otravuju…ta cena mi asi zas tak nepomuze, nemate nekde spotrebu v kubikach za rok? Vubec nemam sajna… ale zda se nam i celkova za barak dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.11 21:13
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Týjo, tak to máš dobrý, že se tak snaží. To já bych nemluvením ničeho nedosáhla, byl by rád, že může vklidu pracovat a že do něj nic nehustím :lol:

U nás je to taky tak. Tichá domácnost štve jen mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.11 21:15
asha píše:
Holky, jeste otravuju…ta cena mi asi zas tak nepomuze, nemate nekde spotrebu v kubikach za rok? Vubec nemam sajna… ale zda se nam i celkova za barak dost.

U nás 110 m3. Tři a kousek člověka (čtyři jsme byli 5 měsíců), zahrada. Bez bazénu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 21:17
- bodlinka - píše:
asha píše:
Holky, jeste otravuju…ta cena mi asi zas tak nepomuze, nemate nekde spotrebu v kubikach za rok? Vubec nemam sajna… ale zda se nam i celkova za barak dost.
U nás 110 m3. Tři a kousek člověka (čtyři jsme byli 5 měsíců), zahrada. Bez bazénu. :mrgreen:

Studena nebo i tepla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 21:18
asha píše:

Že seš to ty, tak se jdu podívat na vodoměr… Jsme tu rok a půl, tak se z toho bude dát udělat obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.11 21:19
asha píše:
- bodlinka - píše:
asha píše:
U nás 110 m3. Tři a kousek člověka (čtyři jsme byli 5 měsíců), zahrada. Bez bazénu. :mrgreen:
Studena nebo i tepla?

Všechna. Máme kotel s bojlerem v jednom. A platili jsme něco přes 5100 Kč. Bez plynu za ohřev, což nezjistím (jeden plynoměr na topení i ohřev).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.5.11 21:20

asho,
já si to pravidelně zapisuji, takže naše roční spotřeba vody je cca 85 m3, cena za 1m3 je 76,– Kč (vodné plus stočné) , celkem to tedy cca 7000,– za rok.

Pro doplnění roční spotřeba plynu je cca 1800m3, plyn máme pro ohřev vody a pro vytápění.

Roční spotřeba elektřiny je cca 6000kWh.

Vodu platíme průběžně majitelce, za plyn nám obvykle něco málo vracejí, elektřinu doplácíme. LEtos 4000,– . A to máme všechny spotřebiče A/A+, místo světel diody - tam je spotřeba minimální. Hodně dělá vaření. Vařím skor denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 21:21

Tak je tam 173 m3, to je je studená i teplá dohromady. Za rok to teda dělá 115 kubíků, peru cca 3× týdně, celkem dost se koupeme ve vaně (i když většinou všichni v jedné vodě :lol: Teda prvně já s děckama a pak manžel, takže ta největší špína jde až nakonec :mrgreen: :mrgreen: ).

Edit – bazén nemáme, občas v létě zalíváme zahradu.

Příspěvek upraven 05.05.11 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.11 21:22
ivuska.h píše:
asha píše:
Že seš to ty, tak se jdu podívat na vodoměr… Jsme tu rok a půl, tak se z toho bude dát udělat obrázek.

Tak já vlezla jen do faktur. Kdybych měla teď lézt do polozatopené vodoměrné šachty, jsem tu zítra. :mrgreen:
Jednou nám praskla hadice v garáži a než jsem vlezla do té pitomé dle zákonů a předpisů zbudované šachty k hlavnímu uzávěru, málem jsme vyplavili sousedy. :zed:

Příspěvek upraven 05.05.11 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 21:22

ivuško, bodlinko: U nás je to zvláštní, já jsem ukecaná až dost, ale stejně pak kolem mě chodí a snaží se, místo aby byl rád, že je konečně ticho. :-)
Ale už s ním mluvím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 21:23
- bodlinka - píše:
ivuska.h píše:
asha píše:

Tak já vlezla jen do faktur. Kdybych měla teď lézt do polozatopené vodoměrné šachty, jsem tu zítra. :mrgreen:
Jednou nám praskla hadice v garáži a než jsem vlezla do té pitomé dle zákonů a předpisů zbudované šachty k hlavnímu uzávěru, málem jsme vyplavili sousedy. :zed:

My to máme tady hned na chodbě, čistá práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.11 21:26
ivuska.h píše:
- bodlinka - píše:
ivuska.h píše:
asha píše:

My to máme tady hned na chodbě, čistá práce :lol:

No jo, byt. :mrgreen: My ji máme na rozhraní pozemku společně se sousedy, takže bych musela asi přelézt jejich hromady stavebnin (ještě nedostavěli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
5.5.11 21:38

Tak my máme 160 m3/rok. (taky zahrada bez bazénu.)
A manžel už se začal zajímat na co to potřebuju vědět . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure