Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
7.5.11 07:55

batolecí nosítko
zdravím holky vím že je to trochu mimo téma diskuze ale nedávno jste tu rozebíraly batolecí nosítka…mohl by mi někdo poradit jestli se dá někde sehnat nějaké použité?Sice nisíme ale není to zase tak často takže se mi neche dávat 3tis za nové :oops: .díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.5.11 08:07

ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, nejak nestiham a nechci se zapojovat do rozjetejch debat. Jen mi napadlo, jestli nektera nebudete chtit novy Bamboo Extra L/XL ,mam zelenkavy, oranzovy a cerveny, malymu nejak nesedi :-/ jsou prany tak 5×, jako novy, kdyztak do SZ, at to nemusim kontrolovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.5.11 15:00
Pavla23 píše:
batolecí nosítko
zdravím holky vím že je to trochu mimo téma diskuze ale nedávno jste tu rozebíraly batolecí nosítka…mohl by mi někdo poradit jestli se dá někde sehnat nějaké použité?Sice nisíme ale není to zase tak často takže se mi neche dávat 3tis za nové :oops: .díky

Něco se občas objevi na www.nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.11 21:59

Ahojky, určitě i na MMB, viděla jsem tam Manducy a Erga..ale ceny většinou nejsou o moc nižší než za novou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.5.11 12:17

Tak zase jedna veselá historka od nás. Včera jsem přes poledne potřebovala něco zařídit - přiznám se - jela jsem na pedikúru :-D , takže manžel ukládal Kristýnu. Měl připravenou plínu i svrchňáky. Při mém odjezdu mrmlal:" to už ty plíny musí mít i na spaní ?" , tak jsem mu řekla, ať jí teda dá co chce…no přijela jsem …a co vidím . Plína zmizela, vlňáčky tam leží :mrgreen: , tak jsem se modlila , ať K. dlouho nespí a moc nečůrá…a hezky jsem mlčela, protože , kdybych vznesla kritiku, tak už jí látkovku nikdy nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.5.11 15:51

Já mám teda ze včera taky jednu - byli jsme celý den na grilovačce (asi od 11 do 18h), malou jsem za tu dobu přebalila 3×, druhé mimčo (1rok) nepřebaleno vůbec :roll: 8-o :roll: ach jo no :(

• Citovat
  • Upravit
10713
8.5.11 18:14
petka.konecna píše:
Já mám teda ze včera taky jednu - byli jsme celý den na grilovačce (asi od 11 do 18h), malou jsem za tu dobu přebalila 3×, druhé mimčo (1rok) nepřebaleno vůbec :roll: 8-o :roll: ach jo no :(

no to teda moc vesely neni :zed:
I kdyz ja bych mozna taky neprebalila, ani jednou :think: posledni dobou ma nejak malo plinek. Ale urcite bych to nejmin petkrat zkontrolovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.5.11 18:14
petka.konecna píše:
Já mám teda ze včera taky jednu - byli jsme celý den na grilovačce (asi od 11 do 18h), malou jsem za tu dobu přebalila 3×, druhé mimčo (1rok) nepřebaleno vůbec :roll: 8-o :roll: ach jo no :(

no to teda moc vesely neni :zed:
I kdyz ja bych mozna taky neprebalila, ani jednou :think: posledni dobou ma nejak malo plinek. Ale urcite bych to nejmin petkrat zkontrolovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.5.11 18:19

K narozeninam jsem nakonec dostala dve poukazky do obchodu (CaA, Globus), penize od babicek at si koupim co chci (myslim, ze si koupim nejdriv kalisek, mam silny pocit ze ho budu brzo potrebovat :think: ), peknou kabelku a nausnice. A hlavne dort s 25 svickama :dance:

No a pred chvili jsem byla navstivit babicku. Ma artrozu kycle, skoro nemuze chodit a to ji vadi, protoze byla zvykla pracovat na zahradce. Mela na hlave ranu, jak kdyby sebou nekde sekla (ale nic si nepamatuje :roll: ). Kdyz jsem se loucila, rikam: Davej na sebe pozor. A ona: Me uz to nebavi :cry: chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
8.5.11 18:19

Mně nikdy nevydrží ani ta kalhotkovka případně easy těch inzerovaných pár hodin, protože jakmile mi přijde, že dítě kňučí a mohlo by mít v plíně, tak přebaluju třeba po hodině. :-)

petko: Na to už pomalu ani nemám co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
8.5.11 18:21

pomerančo: A kolik je babičce let?
Je to na houby se zdravím. Achjo.

A dárky super. :-) Můžu závidět dort? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.5.11 18:42

babicce je 82. Ma cukrovku, vysoky tlak a ted ta noha :-? Obavam se ze uz tu s nami dlouho nebude :cry: A mozna k tomu bude stacit proste jen to, ze uz ji to nebavi :-(

Dort zavidet muzes :-P Dostala jsem jeden tvarohovy s jahodami od tchyne a druhy s temi svickami kupoval manzel v Globusu. Byl s kavovym kremem a prestoze mi vetsinou kupovane moc nechutnaji, tak tenhle byl moc dobry. No ale trochu jsem se preplacala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.5.11 18:54
pomeranca píše:
K narozeninam jsem nakonec dostala dve poukazky do obchodu (CaA, Globus), penize od babicek at si koupim co chci (myslim, ze si koupim nejdriv kalisek, mam silny pocit ze ho budu brzo potrebovat :think: ), peknou kabelku a nausnice. A hlavne dort s 25 svickama :dance:No a pred chvili jsem byla navstivit babicku. Ma artrozu kycle, skoro nemuze chodit a to ji vadi, protoze byla zvykla pracovat na zahradce. Mela na hlave ranu, jak kdyby sebou nekde sekla (ale nic si nepamatuje :roll: ). Kdyz jsem se loucila, rikam: Davej na sebe pozor. A ona: Me uz to nebavi :cry: chjooo

Moc gratuluju k narozeninám a tiše závidím jaká jseš mladice. S tou babičkou je mi to líto, pamatuju jak můj děda před 2 lety na JIP řekl, že čekal už jenom na svoji Lucinku- mně a ted už může jít. Byli jsme tam i s malým, jenže mu byly teprve 3 měsíce, tak tam nemohl a děda ho ani neviděl. Doufám, že tvoje babička je na tom ještě líp a dostane se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
8.5.11 19:04

pomerančo: Já totiž dort mít nemohla. :-( Si to snad vynahradím jednou. :-)
Víš, já babičku chápu, že ji to nebaví. Hrozně mě ranilo, když jsem se dozvěděla, jak to tu nebavilo tu moji (84 let jí bylo, když zemřela). Věk, nemoci, pokud je navíc léta sama bez manžela. Ono se nám zdravým říká, že mají pro co žít a tak, ale ta léta se podepíšou. :-(
Ale hrozně to bolí, když víš, že bude doba, kdy milovaný člověk nebude. Mě to bolí doteď a jsou to letos čtyři roky. :-(
Ale stejně držím pěsti, ať je babičce líp. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.5.11 19:12

tak jedna od nas…
stepka objevila zadek a tak se v nem porad rejpe, vyborny kdyz vytlaci bobek :roll:
co je dobry, kdyz ma nadelano, hejka a placa se do zadku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí