Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:
Mabis - tak to je mi líto
pati ani nevíš jak mě, normálně jsem to tu obrečela a to si ještě vyslechnu ad taťky kolik v tom skončilo peněz…
mabis píše:petka.konecna píše:pati ani nevíš jak mě, normálně jsem to tu obrečela a to si ještě vyslechnu ad taťky kolik v tom skončilo peněz…
Mabis - tak to je mi líto
Musíš mu vysvětlit že se část vrátí tím prodejem ![]()
A v hnuskách nemá ty kožní problémy? Anebo je má mírnější?
MAbis tak to je mi moc líto
. Nebuď smutná
Ber to tak, že to děláš pro malou ![]()
petka.konecna píše:mabis píše:petka.konecna píše:pati ani nevíš jak mě, normálně jsem to tu obrečela a to si ještě vyslechnu ad taťky kolik v tom skončilo peněz…
Mabis - tak to je mi lítoMusíš mu vysvětlit že se část vrátí tím prodejem
A v hnuskách nemá ty kožní problémy? Anebo je má mírnější?
v hnusce problémy do týdne mizí… prstě holt záhada… a teda musí mít takový ty víc papírový hnusky (bella happy, babylove - jakmile je tam gel jak v pampersce, tak oleze taky)
M-a-j-a píše:
MAbis tak to je mi moc líto. Nebuď smutná
Ber to tak, že to děláš pro malou
no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky ![]()
mabis píše:M-a-j-a píše:no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky
Myslím že za Anavy ti utrhnou na MMB ruce ![]()
mabis: Nechápu, jak je možné, že vadí látkovky a nevadí jednorázovky. Ale určitě jsi už všechno vyzkoušela. Je mi to líto ![]()
petka.konecna píše:mabis píše:Myslím že za Anavy ti utrhnou na MMB ruceM-a-j-a píše:no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky
no zatím jsem to dala přednostně holkám sem a když nebude nikdo do večera chtít dám je na MMB ![]()
mabis píše:M-a-j-a píše:no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky
Já myslím, že nebude problém.
Bruni, já to taky nechápu čím to je… ani dr na to nepřišel, jeho domněnka je že jí prostě drře ta látka v kombinaci s močí a zbytekm prášku (a to máchám snad stokrát)
mabis píše:
Bruni, já to taky nechápu čím to je… ani dr na to nepřišel, jeho domněnka je že jí prostě drře ta látka v kombinaci s močí a zbytekm prášku (a to máchám snad stokrát)
A v čem pereš?
Oblečení jí nevadí? Třeba v podpaží nebo tak?
mabis píše:
Já myslím, že má prostě citlivou kůži a třeba agresivnější moč a tím pádem jakmile se vyčůrá a je byť i jen lehce ve vlhku, už je opruzená
to se stává ![]()
Mabis, to je mi líto, ale co se dá dělat
. Taky si myslím,že prodej nebude problém…
Brunfid, k těm plenám pro dospělé - ty čtyři pleny na den - to bych až zas tak neodsuzovala.
Mám s tím poměrně hodně osobní zkušenost - můj tatínek byl několik (asi 4) měsíce na plenách - byl po několika infarktech a 2 mrtvicích a s amputovanou nohou a trpěl vaskulární demencí (odumíraly mu cévy v mozku) . Oni většinou tihle lidé moc nepijou (bohužel) , protože to sami nezvládnou , takže 4-5 plen fakt stačí. Nikdy nebyl problém s opruzeninami , spíš pak ke konci s proleželinami. A to si myslím ,že měl luxusní péči. Byl v domově jediný „ležák“ , takže na něj měli čas. Tam ,kde jsou pouze ležící nemohoucí pacienti to bohužel fakt jinak nejde…
A teď něco veselejšího. Přišly mi dvoje vlňáčky od Desconhecidy. Nádhera. Nafotím.