Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
9.5.11 12:37

pokračování :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.5.11 12:40

Mabis - tak to je mi líto :(

• Citovat
  • Upravit
5086
9.5.11 12:44
petka.konecna píše:

pati ani nevíš jak mě, normálně jsem to tu obrečela a to si ještě vyslechnu ad taťky kolik v tom skončilo peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.5.11 12:45
mabis píše:
petka.konecna píše:
pati ani nevíš jak mě, normálně jsem to tu obrečela a to si ještě vyslechnu ad taťky kolik v tom skončilo peněz…

Musíš mu vysvětlit že se část vrátí tím prodejem :)

A v hnuskách nemá ty kožní problémy? Anebo je má mírnější?

• Citovat
  • Upravit
16492
9.5.11 12:48

MAbis tak to je mi moc líto :-( . Nebuď smutná :hug: Ber to tak, že to děláš pro malou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.5.11 12:50
petka.konecna píše:
mabis píše:
petka.konecna píše:
pati ani nevíš jak mě, normálně jsem to tu obrečela a to si ještě vyslechnu ad taťky kolik v tom skončilo peněz…

Musíš mu vysvětlit že se část vrátí tím prodejem :)

A v hnuskách nemá ty kožní problémy? Anebo je má mírnější?

v hnusce problémy do týdne mizí… prstě holt záhada… a teda musí mít takový ty víc papírový hnusky (bella happy, babylove - jakmile je tam gel jak v pampersce, tak oleze taky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.5.11 12:57
M-a-j-a píše:
MAbis tak to je mi moc líto :-( . Nebuď smutná :hug: Ber to tak, že to děláš pro malou :hug:

no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.5.11 13:00
mabis píše:
M-a-j-a píše:
MAbis tak to je mi moc líto :-( . Nebuď smutná :hug: Ber to tak, že to děláš pro malou :hug:
no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky :(

Myslím že za Anavy ti utrhnou na MMB ruce :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.5.11 13:01

mabis: Nechápu, jak je možné, že vadí látkovky a nevadí jednorázovky. Ale určitě jsi už všechno vyzkoušela. Je mi to líto :-(

• Citovat
  • Upravit
5086
9.5.11 13:01
petka.konecna píše:
mabis píše:
M-a-j-a píše:
no takhle jsem si to taky vysvětlila, ted aby se ty plíny prodaly aby bylo na hnusky :(
Myslím že za Anavy ti utrhnou na MMB ruce :)

no zatím jsem to dala přednostně holkám sem a když nebude nikdo do večera chtít dám je na MMB ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.5.11 13:12
mabis píše:
M-a-j-a píše:

Já myslím, že nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.5.11 13:14

Bruni, já to taky nechápu čím to je… ani dr na to nepřišel, jeho domněnka je že jí prostě drře ta látka v kombinaci s močí a zbytekm prášku (a to máchám snad stokrát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.5.11 13:16
mabis píše:
Bruni, já to taky nechápu čím to je… ani dr na to nepřišel, jeho domněnka je že jí prostě drře ta látka v kombinaci s močí a zbytekm prášku (a to máchám snad stokrát)

A v čem pereš?
Oblečení jí nevadí? Třeba v podpaží nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
310
9.5.11 13:22
mabis píše:

Já myslím, že má prostě citlivou kůži a třeba agresivnější moč a tím pádem jakmile se vyčůrá a je byť i jen lehce ve vlhku, už je opruzená :think: to se stává :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.5.11 13:58

Mabis, to je mi líto, ale co se dá dělat :-? . Taky si myslím,že prodej nebude problém…

Brunfid, k těm plenám pro dospělé - ty čtyři pleny na den - to bych až zas tak neodsuzovala.
Mám s tím poměrně hodně osobní zkušenost - můj tatínek byl několik (asi 4) měsíce na plenách - byl po několika infarktech a 2 mrtvicích a s amputovanou nohou a trpěl vaskulární demencí (odumíraly mu cévy v mozku) . Oni většinou tihle lidé moc nepijou (bohužel) , protože to sami nezvládnou , takže 4-5 plen fakt stačí. Nikdy nebyl problém s opruzeninami , spíš pak ke konci s proleželinami. A to si myslím ,že měl luxusní péči. Byl v domově jediný „ležák“ , takže na něj měli čas. Tam ,kde jsou pouze ležící nemohoucí pacienti to bohužel fakt jinak nejde…

A teď něco veselejšího. Přišly mi dvoje vlňáčky od Desconhecidy. Nádhera. Nafotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure