Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
RáĎo já jsem teď malé koupila už ty větší 7-18kg a příjde mi, že rozdíl je pouze v délce
TAkže myslíš, že mám raději vzít ty největší? Kiki má 12 kg a je docela cvalda.
U Pampersek nám sedí velikost 5 - ty největší.
Ale teď jsem četla , že nemají gumičky moc u stehýnek, takže raději koupím Pampersky ,které máme vyzkoušené, aby mě drahá polovička o víkendu neproklela.
Příspěvek upraven 09.05.11 v 22:34
ivuska.h píše:pomeranca píše:Tak já jsem rodila taky nedávno a jak jsem dopadla
Ja si taky myslela ze to prijde pozdeji, ale to spis kvuli tomu, ze se mi zda, ze jsem rodila teprve nedavno… ten cas hrozne leti.
![]()
prej nedávno ![]()
petka.konecna píše:
Tak já teda používám jedině pampersky, protože mají ty natahovací lepítky (nevím jak to napsat, asi víte).Z alan, nebo v happy bella to malé protíkalo kolem stehen. Z pampersek neproteklo nikdy nic.
Ale smrad je to příšerný to teda jo
jo mám to taky tak, pampersky mi děsně smrdí a je to prostě kekel ale jsou jediné které mi neprotekly
, happy jsem měla taky, zajímavé že v porodnici mi ty newborny vyhovovali a trojky byli úplně na hovno ![]()
hlavně jsou takové pružnější a prostě celkově líp seděj než jakékoli jiné co jsem koupila ![]()
Ráďa69 píše:M-a-j-a píše:
RáĎo já jsem teď malé koupila už ty větší 7-18kg a příjde mi, že rozdíl je pouze v délceTAkže myslíš, že mám raději vzít ty největší? Kiki má 12 kg a je docela cvalda.
Příspěvek upraven 09.05.11 v 22:34
U Pampersek nám sedí velikost 5 - ty největší.
Ale teď jsem četla , že nemají gumičky moc u stehýnek, takže raději koupím Pampersky ,které máme vyzkoušené, aby mě drahá polovička o víkendu neproklela.
No ono je jedno které koupíš. Ony mají fakt rozdíl jen v té délce. Já myslím, že by ti stačily ty 7-18. Ty by mohla mít akorát. Mi příjdou dost dlouhé, ale je pravda, že se moc dobře nepřizpůsobují. Výhoda je, že tak nesmrdí jako pampersky.
ivuska.h píše:pomeranca píše:Tak já jsem rodila taky nedávno a jak jsem dopadla
Ja si taky myslela ze to prijde pozdeji, ale to spis kvuli tomu, ze se mi zda, ze jsem rodila teprve nedavno… ten cas hrozne leti.
![]()
dopadla jsi dobre, ceka te dalsich x mesicu bez MS ![]()
Ja si nestezuju, ze jsem ji tak dlouho nemela, ale jen jsem byla prekvapena, ze uz ubehlo tolik casu od porodu a tak vubec ![]()
Mam za sebou prvni noc s kalichem, zatim dobry
bojovala jsem trochu s vyndavanim, ale to snad taky vychytam ![]()
Holky a jaký ten kalich máte? Taky nad ním celkem vážně přemýšlím, konkrétně nad tímhle . Vyplatí se to? A je to vážně tak pohodlný? A hlavně - spolehlivý? Zatím teda používám obyčejné tampony, ale docela mi pijou krev (doslova i obrazně
) . Na klasické látkové vložky nemám odvahu ani mě nijak neoslovují, nejsem vložkový typ.
Jinak MS mám téměř pravidelně od 4. měsíců věku malého
.
Majo muzes, co ja bych za to dala ![]()
U nas prvni noc v latce ok(tuk tuk)
lenholka píše:
Majo muzes, co ja bych za to dalaU nas prvni noc v latce ok(tuk tuk)
Díky Leni. Já se radši otám, protože někde jsem četla, že se to nesmí ![]()
M-a-j-a píše:lenholka píše:Díky Leni. Já se radši otám, protože někde jsem četla, že se to nesmí
Majo muzes, co ja bych za to dalaU nas prvni noc v latce ok(tuk tuk)
no ja vim ze to tady taky holky resily, a nakonec rikaly ze susej a pliny ok…to je stejny jako s octem…
M-a-j-a píše:
Holky můžu plíny sušit na přímém sluníčku?
jasne, slunko je nej ![]()
evi.an píše:
Holky a jaký ten kalich máte? Taky nad ním celkem vážně přemýšlím, konkrétně nad tímhle . Vyplatí se to? A je to vážně tak pohodlný? A hlavně - spolehlivý? Zatím teda používám obyčejné tampony, ale docela mi pijou krev (doslova i obrazně) . Na klasické látkové vložky nemám odvahu ani mě nijak neoslovují, nejsem vložkový typ.
Jinak MS mám téměř pravidelně od 4. měsíců věku malého.
ja mam prae ladycup, ale teprve od vcera. zatim dobry… ale zatim taky moc nekrvacim.
helejte
akorat se mi to tedy nezda moc bavlneny… to bude neco jak ty moje cinsky happy flute
M-a-j-a píše:
Holky můžu plíny sušit na přímém sluníčku?
Sluníčko je i dezinfekce, já už měsíc suším na balkóně ![]()