Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
10.5.11 11:58
Achdarek píše:
Ivusko - tak to závidím, že jsi v pohodě. Já mám žaludek furt na vodě a hlavně jsem strašně unavená. Takže vás jen čtu a nereaguju. :mrgreen:

Unavená občas jsem, ale dá se to zvládnout… Na nevolnosti naštěstí obecně netrpím, nikdy v životě jsem nezvracela, manžel se mi za to směje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.5.11 11:59
ivuska.h píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
A Iva ma nejakou novinku o ktery nevim??
Co já vím, o čem ty víš? :lol: :lol:
Spis nevim, ne? :lol: Se tady hazi dalsima mesicema bez MS…tak mne napadaji ruzny veci… :?:
Asho Ivuška přece čeká mimi :lol:
No to ja nevim!!! Jak dlouho? Ja se vzdycky ptam, co je novyho a vy, ze nic :jazyk:
Gratuluju! :kytka:
Dík :) Jsem teď v 9. týdnu.

Jééé Ivuško tak to taky gratuluju, jsem to s tím naším marodem ani nezaregistrovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
10.5.11 14:43
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
Ivusko - tak to závidím, že jsi v pohodě. Já mám žaludek furt na vodě a hlavně jsem strašně unavená. Takže vás jen čtu a nereaguju. :mrgreen:
Unavená občas jsem, ale dá se to zvládnout… Na nevolnosti naštěstí obecně netrpím, nikdy v životě jsem nezvracela, manžel se mi za to směje :lol:

To se někdo má…tiše závidím…čtyři měsíce objímání záchodové mísy několikrát denně mě z těhu vyléčilo…řekněme na dva roky?… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.5.11 16:07
evi.an píše:
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
Unavená občas jsem, ale dá se to zvládnout… Na nevolnosti naštěstí obecně netrpím, nikdy v životě jsem nezvracela, manžel se mi za to směje :lol:
To se někdo má…tiše závidím…čtyři měsíce objímání záchodové mísy několikrát denně mě z těhu vyléčilo…řekněme na dva roky?… :mrgreen:

Ona na ty nevolnosti netrpěla ani mamka, ani babička, tak je to asi dědičné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.5.11 18:59

Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
10.5.11 19:05
Achdarek píše:
Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi. :cry:

Achdarku, to je mi strašně líto! :hug: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.5.11 19:08

achdarku to je skoda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
10.5.11 19:14
Achdarek píše:
Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi. :cry:

To je mi líto, přeju hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.5.11 19:18
Achdarek píše:

Mela jsem taky ,dvakrat…Posilam silu :srdce: :-? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.5.11 19:43
Achdarek píše:

To je mi líto :-( Já jsem na UTZ ještě nebyla, tak kdoví, jak to bude u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.5.11 19:48
Achdarek píše:

Strašně moc mě to mrzí :cry: , drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.5.11 19:54
Achdarek píše:

Achdáru tak to je mi moc líto :cry: Posílám sílu a objetí :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
10.5.11 20:11
Achdarek píše:

Drž se, vím, jaké to je. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.5.11 20:19

Holky, díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 20:21
Achdarek píše:

To je mi lito, ach jo :-( Mela jsem to trikrat… Zas bude dobre, at je to brzo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure