Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, já musím odklepat, ale opruzeniny neznáme. To jsme den noc v látce (jednorázovka papírovka jen vyjímečně - stav nouze
). Při tom přes den obyč čč, na cesty a výlety kapsovky, na noc kalhotovka + vlňáčky. Pouze olejíčkuji (žádná spec.značka, co se namane), žádné krémy, ikdyž je mám nakoupené. Vlhčené ubrousky po kakání, nebo tekoucí voda. Koupem každý večer, pak naolejíčkuji. A dobrý. Asi máme dobrý typ pokožky
Jsem ráda, že neřešíme opruz. A lituji ty, kteří takové problémy mají. ![]()
petka.konecna píše:
Fly, já jsem včera dala malé tričko, vlňáky krátké, ponožky a vyjeli jsmea všichni čučeli do kočáru a na mě jak na blba že má malá na dupě svetr
Malá se mi oprudí pokud má dlouho kakoš anebo sem tam po nějaké přesnídávce. Ale je to výjímečně. Teď se jí rozlézá ekzém a já začínám být bezradná co s tím ![]()
Opruzeniny:
U Tobíka jsem používala jednorázovky. A opruzeniny měl asi dvakrát, když měl průjem a jednou na dovolené, když jsem používala vhlčené ubrousky.
Poli má látkovky a opruzeniny měla asi taky dvakrát, když měla průjem. Ale nijak hroznou, hodně pomohl sudokrem a léčivá vlna na noc.
Vcera mel Simon taky jen triko a vlnaky. A taky jsem slysela: svetr ![]()
Opruzeniny: My s tim extra problemy nemeli, ale v jednorazovkach mel zadek cervenejsi, v latce je v pohode
pokud ho teda nezapomenu prebalit
No a ta moje babicka, co ji boli noha a mozna mela mrtvicku, mi rekla, ze by chtela jit do domova duchodcu
pry aby nikoho neobtezovala. Teda ja nevim, ale nakoupit o pulku chleba a litr mlika vic k beznemu nakupu mi neprijde jako nejaka velka zatez, aby to mamce vadilo ![]()
AHOJ
Tak my si prujem a blinkanicko dovezli ze svatby,kde jsme byli ted na vikend-bylo to na Slovensku…
Ale dnes rano uz Sisi kakala normalne,jen mirny smrad a ne ten sileny sirovodikovy puch,co byl doted
![]()
Asho,.tak vy drzite basu,jo??,:-)
Tak co ty vlnaky teda
![]()
Jo,a prodavam ZA PAKATEL zavazovaci HHS zelene plus bonus BAMBINEX bambusova na suchace,co uz temer nesuchaji/ale pod svrchnacky to neva,ty ji drzi/.Kdybyste nekdo chtel
Jdu do dat tady na EMIMINO do bazarku… ![]()
Baro prosimte…tak uz vim, odkud vitr vane, u vas kakanicko odeslo a k nam dorazilo
Probudil se v 6, vzala jsem ho k sobe na prso, cichovy bunky jeste mimo provoz…a v pul 7 mi doslo, proc … tchoratko. A samozrejme Anavka se vsema moznyma vkladackama a flisovou separajdou
Pak jsem mu jeste naivne dala bambusku, vydrzela mu 20 minut. Ted uz jedem v disanich zavazovackach a cc…ale mit tu jednorazovku, tak nevaham, tohle je peklo.
asha píše:
Baro prosimte…tak uz vim, odkud vitr vane, u vas kakanicko odeslo a k nam doraziloProbudil se v 6, vzala jsem ho k sobe na prso, cichovy bunky jeste mimo provoz…a v pul 7 mi doslo, proc … tchoratko. A samozrejme Anavka se vsema moznyma vkladackama a flisovou separajdou
![]()
Pak jsem mu jeste naivne dala bambusku, vydrzela mu 20 minut. Ted uz jedem v disanich zavazovackach a cc…ale mit tu jednorazovku, tak nevaham, tohle je peklo.
![]()
No,priznam se.My ted jely jen v hnuskach.Po trech hodinach jsme meli vypotrebovanou veskerou mou chabou zasobu latkovek/mam jich cca 13 a troje svrchnacky/.Ale ode dneska jsme opet v latce!
Drzim palce,at to u vas prejde rychle!!!!!!!!!
My to dotahli asi z besidky, Tyna mela vcera ve skolce k svatku matek… no bylo to hezky, dokonce byl B. vzornak a ani se ode mne nehnul… nic neni proste zadarmo, ze jo ![]()
asha píše:
My to dotahli asi z besidky, Tyna mela vcera ve skolce k svatku matek… no bylo to hezky, dokonce byl B. vzornak a ani se ode mne nehnul… nic neni proste zadarmo, ze jo
Presne.
cekej to ale brzy i u sebe,manzela(DH
) a ostatnich clenu rodiny,JE TO DESNE INFEKCNI!!!!
Terka byla s kamoskou dve hodiny v pondeli a vecer blila jako alik-no a kamoska,ta blije jako alik od vcera rana
![]()
Ja myslim, ze bliti nehrozi a my to asi ustojime, vetsinou to ma jen B. Nekdy decka trochu prujem, ale nic zvlastniho. My jsme celkem proti tomuhle odolny, ale nechvalme dne… ![]()
asha píše:
Ja myslim, ze bliti nehrozi a my to asi ustojime, vetsinou to ma jen B. Nekdy decka trochu prujem, ale nic zvlastniho. My jsme celkem proti tomuhle odolny, ale nechvalme dne…
pomeranca píše:
farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu![]()
Jo-siri.
To pry je praveze trest za to,ze tady my matky sedíme,vis?
![]()