Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
12.5.11 08:07

Holky, já musím odklepat, ale opruzeniny neznáme. To jsme den noc v látce (jednorázovka papírovka jen vyjímečně - stav nouze :mrgreen: ). Při tom přes den obyč čč, na cesty a výlety kapsovky, na noc kalhotovka + vlňáčky. Pouze olejíčkuji (žádná spec.značka, co se namane), žádné krémy, ikdyž je mám nakoupené. Vlhčené ubrousky po kakání, nebo tekoucí voda. Koupem každý večer, pak naolejíčkuji. A dobrý. Asi máme dobrý typ pokožky :mrgreen: Jsem ráda, že neřešíme opruz. A lituji ty, kteří takové problémy mají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.5.11 08:08
petka.konecna píše:
Fly, já jsem včera dala malé tričko, vlňáky krátké, ponožky a vyjeli jsme :) a všichni čučeli do kočáru a na mě jak na blba že má malá na dupě svetr :)
:lol: :lol: :lol: neznají,no…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.5.11 08:25

Malá se mi oprudí pokud má dlouho kakoš anebo sem tam po nějaké přesnídávce. Ale je to výjímečně. Teď se jí rozlézá ekzém a já začínám být bezradná co s tím :cert:

• Citovat
  • Upravit
10170
12.5.11 08:37

Opruzeniny:
U Tobíka jsem používala jednorázovky. A opruzeniny měl asi dvakrát, když měl průjem a jednou na dovolené, když jsem používala vhlčené ubrousky.

Poli má látkovky a opruzeniny měla asi taky dvakrát, když měla průjem. Ale nijak hroznou, hodně pomohl sudokrem a léčivá vlna na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.5.11 08:47

Vcera mel Simon taky jen triko a vlnaky. A taky jsem slysela: svetr :lol:

Opruzeniny: My s tim extra problemy nemeli, ale v jednorazovkach mel zadek cervenejsi, v latce je v pohode :palec: pokud ho teda nezapomenu prebalit

No a ta moje babicka, co ji boli noha a mozna mela mrtvicku, mi rekla, ze by chtela jit do domova duchodcu 8-o pry aby nikoho neobtezovala. Teda ja nevim, ale nakoupit o pulku chleba a litr mlika vic k beznemu nakupu mi neprijde jako nejaka velka zatez, aby to mamce vadilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 08:48

A B. ma prujem prave ted. Ted jsem prebalila potreti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.5.11 08:57

AHOJ
Tak my si prujem a blinkanicko dovezli ze svatby,kde jsme byli ted na vikend-bylo to na Slovensku…
Ale dnes rano uz Sisi kakala normalne,jen mirny smrad a ne ten sileny sirovodikovy puch,co byl doted :oops: :oops: :oops:
Asho,.tak vy drzite basu,jo??,:-)

Tak co ty vlnaky teda :think: :think:

Jo,a prodavam ZA PAKATEL zavazovaci HHS zelene plus bonus BAMBINEX bambusova na suchace,co uz temer nesuchaji/ale pod svrchnacky to neva,ty ji drzi/.Kdybyste nekdo chtel :mrgreen: Jdu do dat tady na EMIMINO do bazarku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 09:14

Baro prosimte…tak uz vim, odkud vitr vane, u vas kakanicko odeslo a k nam dorazilo :cert: Probudil se v 6, vzala jsem ho k sobe na prso, cichovy bunky jeste mimo provoz…a v pul 7 mi doslo, proc … tchoratko. A samozrejme Anavka se vsema moznyma vkladackama a flisovou separajdou :zed: :mrgreen: Pak jsem mu jeste naivne dala bambusku, vydrzela mu 20 minut. Ted uz jedem v disanich zavazovackach a cc…ale mit tu jednorazovku, tak nevaham, tohle je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.5.11 09:18
asha píše:
Baro prosimte…tak uz vim, odkud vitr vane, u vas kakanicko odeslo a k nam dorazilo :cert: Probudil se v 6, vzala jsem ho k sobe na prso, cichovy bunky jeste mimo provoz…a v pul 7 mi doslo, proc … tchoratko. A samozrejme Anavka se vsema moznyma vkladackama a flisovou separajdou :zed: :mrgreen: Pak jsem mu jeste naivne dala bambusku, vydrzela mu 20 minut. Ted uz jedem v disanich zavazovackach a cc…ale mit tu jednorazovku, tak nevaham, tohle je peklo.

8-) 8-) 8-) :oops:
No,priznam se.My ted jely jen v hnuskach.Po trech hodinach jsme meli vypotrebovanou veskerou mou chabou zasobu latkovek/mam jich cca 13 a troje svrchnacky/.Ale ode dneska jsme opet v latce!
Drzim palce,at to u vas prejde rychle!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 09:21

My to dotahli asi z besidky, Tyna mela vcera ve skolce k svatku matek… no bylo to hezky, dokonce byl B. vzornak a ani se ode mne nehnul… nic neni proste zadarmo, ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.5.11 09:24
asha píše:
My to dotahli asi z besidky, Tyna mela vcera ve skolce k svatku matek… no bylo to hezky, dokonce byl B. vzornak a ani se ode mne nehnul… nic neni proste zadarmo, ze jo :mrgreen:

Presne.
cekej to ale brzy i u sebe,manzela(DH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) a ostatnich clenu rodiny,JE TO DESNE INFEKCNI!!!!
Terka byla s kamoskou dve hodiny v pondeli a vecer blila jako alik-no a kamoska,ta blije jako alik od vcera rana :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.5.11 09:25

farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 09:26

Ja myslim, ze bliti nehrozi a my to asi ustojime, vetsinou to ma jen B. Nekdy decka trochu prujem, ale nic zvlastniho. My jsme celkem proti tomuhle odolny, ale nechvalme dne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.5.11 09:29
asha píše:
Ja myslim, ze bliti nehrozi a my to asi ustojime, vetsinou to ma jen B. Nekdy decka trochu prujem, ale nic zvlastniho. My jsme celkem proti tomuhle odolny, ale nechvalme dne… :lol:
:-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.5.11 09:30
pomeranca píše:
farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu :think: :lol:

Jo-siri.
To pry je praveze trest za to,ze tady my matky sedíme,vis? :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure