Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
12.5.11 13:12

no povidali ze bezne obleceni chrani taky ale ze nic moc… a jasne nejak to prodat musej ze jo :-D

jinak co se tyce ochrany udaju tak si myslim, ze to celkove moc nefunguje, tkz ja to ani tak moc neresim neb by me z toho muselo svihnout…

jo asho nevis jak to je s tim mazanim deti?? ze pry se to nedoporucuje (chemie) … no tak mam komercni niveu tak nevim jestli jsem udelala dobre, patlam se s ni teda tedkon ja :lol: a jako dobry…vcera na slunicku 2 hodky odpoledne a ramena nemam rudy jak je u me zvykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:17
lenholka píše:
no povidali ze bezne obleceni chrani taky ale ze nic moc… a jasne nejak to prodat musej ze jo :-D

jinak co se tyce ochrany udaju tak si myslim, ze to celkove moc nefunguje, tkz ja to ani tak moc neresim neb by me z toho muselo svihnout…

jo asho nevis jak to je s tim mazanim deti?? ze pry se to nedoporucuje (chemie) … no tak mam komercni niveu tak nevim jestli jsem udelala dobre, patlam se s ni teda tedkon ja :lol: a jako dobry…vcera na slunicku 2 hodky odpoledne a ramena nemam rudy jak je u me zvykem

No nechrani…to by se jeden ale opalil, ne? I plavky delaj specialni pro UV propustny, protoze jinak nic nepusti …to je zas na druhou stranu :mrgreen:

Tady slo o to, ze snad ty udaje prodavaji jinym firmam…

No Niveu bych ja nedavala :think: Myslim, ze ta ma ty filtry chemicky. Pro deti a i dospely jsou nejlepsi mineralni, zustanou na kuzi a blokuji UV zareni fyzikalne. Ty chemicky pracujou jinak, neni to nic moc a pro kojence se urcite nedoporucujou…

Ono jde o to, ze kdyz se deti matlaji fakt zodpovedne, tak se na kuzi nedostane ani to malo, co je pro zdravi dulezity. Proto pred tim varujou. Takze maly mimina je urcite lepsi chranit jinak. Kolem toho jednoho roku to uz ale jde dost tezko… pak jsou nejlepsi bio prostredky s fyzikalnima filtrama, sila se musi zvolit podle fototypu.

Ja mazala teda Tynu uz i jako mimino, protoze jsme zili v Italii…mazala jsem 50 a stejne byla hneda. Mates ani nahodou. Tady ted mazu 50 vsechny, kazdy rano oblicej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.5.11 13:19

no tak sakrys co ji mam poridit :think:
a jak poznam mineralni slozeni od chemickyho?? to teda obcas ctu ale jsem z toho jelen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:28
lenholka píše:
no tak sakrys co ji mam poridit :think:
a jak poznam mineralni slozeni od chemickyho?? to teda obcas ctu ale jsem z toho jelen..

Melo by to tam byt napsany… Hlavne u tech chemickych musis tak 20-30 minut pockat, nez vylezes na slunicko. U tech mineralnich muzes hned.
A teda neporadim, ted jsem koukala na tu laveru, uz nemaji ani tu 30, konci 20 :( A Cannaderm vyviji neco novyho, ted ma jen 19… Tech eko veci je vic, ale nemam vyzkouseny. Celkem byl dobry normalni krem a sampon pro deti od Eco-cosmetics a neco od Eubiony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 13:29

teda holky, to jsem ráda, že nebydlím v Praze. :roll: Nechápu proč je všechno tak drahé, jsou to ..... radši nemluvit!!

Já jsem na mazání koupila něco v dm. Nepamatuju si název :oops: :oops: , ale zatím jsem nemazala, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.5.11 13:30

no to asi v klasicky drogerce nenajdu co :lol:

a je teda fakt ze na nivee pisou ze cca pul hodiny pres slunenim namazat :roll:

tak jo dik za info budu se ruzne pidit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:40
lenholka píše:
no to asi v klasicky drogerce nenajdu co :lol:

a je teda fakt ze na nivee pisou ze cca pul hodiny pres slunenim namazat :roll:

tak jo dik za info budu se ruzne pidit..

To ne, spis na netu. Ja se ted taky pidim a je to teda bida. Navic jsou dva zpusoby znaceni faktoru a ja se v tom uplne nevyznam, mela jsem to nacteny pred par rokama, takze jakoby nebylo :roll: Nekde oznacujou SPF 20 jako vysokou ochranu, nekde jako stredni, je v tom docela bordel. A 50 v tech bio temer neni, nebo jen pro dospely. Takze jedine vzit neco slabsiho, ono by to tem detem v podstate v nasich podminkach melo stacit.
Blby je, ze mam vyzkouseny, ze klukum ta 20 proste nestaci, Tyne jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:42

http://www.kosmetika-dita.cz/…smetics.html

Mozna tohle…vypada to, ze je to dokonce detsky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:44

Jo a bacha…tady je super cena
http://www.happyhemp.cz/…-spf45-50ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.5.11 13:48
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Holky, ja jsem ted tak nasr.. , ze se musim podelit, jinak s necim prastim. Ti prazsti grazlove zas na neco prisli…zdrazujou jizdny. Doted jezdily deti do 10let zadara. Odted bud budou platit polovicni od 6ti, nebo musi mit Opencard :cert: a pak budou jezdit zadara az do 15ti. Ostatni jizdny prekopali a zdrazili fest, 24 za pul hodky, nebo 32 za 90 minut. Za pul hodiny nestihnu vyzvednout deti, takze jedna cesta na dve zastavky mi prijde na 32 :cert:
Opencard zatim uspesne sabotuju, protoze mne s tim tak nas…li, ze to presahuje vsechny meze. A ted vymysleli teda jeste lepsi zpusob, jak z nas ty udaje vymlatit :jazyk:
No prostě chtějí aby všichni měli opencard, aby se jim ten „úžasný projekt“ vyplatil.
To je jasny, zmetci :cert: Fakt se mi prici davat jim udaje o detech… Buhvi, kde skonci.

Klídek , stejně se jí nevyhneš - školní děcka nad 10 let ji musej mít steně - jinou průkazku jim nekoupíš. Zrušili jí - taky jsem milou OPENCARD do poslední chvíle bojkotovala. A celej systém je tak úžasnek , že ten starší stejně musí hezky každý měsíc naklusat na Bojiště nebo na Roztyly koupit si kupon na PID, protože studentský v elektronické podobě neexistuje :cert:
Jo ,zase jeden úúúžasnej projekt pražského magistrátu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:57
Ráďa69 píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Holky, ja jsem ted tak nasr.. , ze se musim podelit, jinak s necim prastim. Ti prazsti grazlove zas na neco prisli…zdrazujou jizdny. Doted jezdily deti do 10let zadara. Odted bud budou platit polovicni od 6ti, nebo musi mit Opencard :cert: a pak budou jezdit zadara az do 15ti. Ostatni jizdny prekopali a zdrazili fest, 24 za pul hodky, nebo 32 za 90 minut. Za pul hodiny nestihnu vyzvednout deti, takze jedna cesta na dve zastavky mi prijde na 32 :cert:
Opencard zatim uspesne sabotuju, protoze mne s tim tak nas…li, ze to presahuje vsechny meze. A ted vymysleli teda jeste lepsi zpusob, jak z nas ty udaje vymlatit :jazyk:
No prostě chtějí aby všichni měli opencard, aby se jim ten „úžasný projekt“ vyplatil.
To je jasny, zmetci :cert: Fakt se mi prici davat jim udaje o detech… Buhvi, kde skonci.
Klídek , stejně se jí nevyhneš - školní děcka nad 10 let ji musej mít steně - jinou průkazku jim nekoupíš. Zrušili jí - taky jsem milou OPENCARD do poslední chvíle bojkotovala. A celej systém je tak úžasnek , že ten starší stejně musí hezky každý měsíc naklusat na Bojiště nebo na Roztyly koupit si kupon na PID, protože studentský v elektronické podobě neexistuje :cert:
Jo ,zase jeden úúúžasnej projekt pražského magistrátu :mrgreen:

Nevyhnu…ale chtela jsem jeste par let :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 14:05

Hmm a ja objednala ten opalovak…sice je vyrazne levny, ale to bych k tomu nesmela prihodit dalsi veci, aby se mi vyplatilo i to postovny :lol: Vzala jsem i tenhle:
 http://www.happyhemp.cz/…pf-50-150ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
12.5.11 14:13

:mavam: Ahojky
tak u nás to taky začíná s tou prdelkou vypadat na plenkovou dermatitidu, teď to měl úplně strašný, jsem myslela, že mu ten zadeček snad upadne :cry: Mabis jakpak u Vás ??
Chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenost s tímto krémem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.5.11 14:33

Nové vlňáčky I

Konečně jsem se dokopala k focení

Příspěvek upraven 12.05.11 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit