Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
12.5.11 10:43

Majo manduca krasna, sem zvedava jak se zbavim te moji trapne cervene :roll: ,kdyz maji ted tak krasne vzory :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 10:49
Mirii píše:
Majo manduca krasna, sem zvedava jak se zbavim te moji trapne cervene :roll: ,kdyz maji ted tak krasne vzory :mrgreen: :think:

Tak při nejhorším budeš mít dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 10:52

Jdu se pochlubit…vlastni tvorba- idealni naplinaky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.5.11 10:53

teda asho ty ses rozjela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 10:55

A tady jsou v akci ze vcera… kolik ja vyfotila fotek a skoro zadna neni pouzitelna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 10:58

A jeste jedna besidkova, v pozadi Mates…furt tam muselo trcet nejaky jiny dite :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 11:04

TEda Asho ty jsi šikulka. Jak ses to tak rychle naučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 11:08

No dik…ale prehanis :lol: Tohle je hodne jednoduchy, jeste jsem si netroufla ani na kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 11:11
asha píše:
No dik…ale prehanis :lol: Tohle je hodne jednoduchy, jeste jsem si netroufla ani na kapsy.

Já bych asi nezvládla ani to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.5.11 11:18

Já bych to taky nezvládla . Náhodou jsou super. A Týna je kočka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.11 11:24
M-a-j-a píše:
Už jsem na to otevírání přišla :-)
Už se těším až na mě budou lid koukat jako na blbce a proč to dítě tak trápím :mrgreen: :mrgreen:

Majo je krasna, ale doufam, ze bude prakticktejsi nez ta moje cerna.. ta je uplne olezla :( fuj, porad se na ni neco chyta…

• Citovat
  • Upravit
14108
12.5.11 11:52

asho: Krásné děti, i ze zadu. A jsi šikovná. :palec:

Maji: Manduca parádní. Doufám, že až dorazíš, tak bude hezky a vyrazíme s nosítky. Tady na to lidi koukají s nadšením a starší ročníky áchají, že proč za ně nebylo něco takového. :palec:

Ad opruzeniny. U nás je to ze separaček, fleecové nevadí, prané celulózové docela jo, ale prané v dedře. Takže jsem lupla zpět Persil a celkem dobré. Přitom přebaluju čtverce občas co hodinu, hodinu a půl. Kalhotkovku cca co 2h. Ty si te´d teda šetřím na víkend, jedem pryč. :-)

Jo a ty shortiesky teda koupím. :-) A v létě na ně něco dáváte? To už asi ne, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.5.11 12:13

Holky, co mám koupit za opalovací krém? Faktor 30 nebo jsem slyšela 50? A mají něco v DMku nebo musím do lékárny?
A druhý dotaz - můžu nechat malou venku na dece a trávě úplně nahatou? Bojím se, aby si nepoškrábala bříško, jak se plazí. :think:

• Citovat
  • Upravit
4509
12.5.11 12:24

Bruni ja ji mam ted doma jak je teplo nahatou nonstop a bud je na larise anebo na koberci, spis miva cerveny stehna…

krem mam niveu 50tku pro deti…ale radsi ji schovavam abych ji mazat nemusela, nekde jsem cetla ze to taky neni dobry je pajcovat…tkz je oblecena a ve stinu pokud mozno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:27

Tak ja mazu 50, protoze kluci maji dost blby fototyp. Tyna je na tom podstatne lip. Kupovala jsem od Lavery, ale ten uz nedelaji, ted maji snad jen 30. Pak od Cannaderm, to bylo dobry, ale dost tekuty. Fajn byla 50ka od Babylove, ale uz se nedela, nebo nevozi. Takze mam ted SunDance z DM a doufam, ze jsem nekoupila ten sajrajt, co mi obarvil vsechny trika, jako loni :cert: Pokud na korunu nekoukas, spis to smeruj do nejakyho bioobchodu, tam je na vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure