Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
5.5.11 13:18
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?

Pokud je to vodné + stočné + ohřev teplé, tak se mi to pro rodinu vaší velikosti nezdá nějak děsně moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 13:18
ankasz píše:
Ještě se vrátím k vlňáčkům: žraly po nalanolínování, taď je mám od večera v mrazáku- jak dlouho je tam nechat? a pak zkusit znovu do lanolínu?Jinak k otázce vody- 20tis za rok je teda šílená pálka 8-o , ma spotřebujem na baráku okolo 7.tis ročně + - , a to se v létě 2× napouští bazén a pravidelně myje auto :think:

No takze to vypada, ze si zas pozveme pana pres meraky :zed: Zaplatime to teda tak jako tak. Navic mne zarazi, ze za teplo mame dost velky preplatek, pritom mame rozbitou regulaci a topime nepretrzite… tam bych to teda cekala spis, kazdopadne tohohle pana si zvat ted uz nebudem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 13:22
ivuska.h píše:
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?
Pokud je to vodné + stočné + ohřev teplé, tak se mi to pro rodinu vaší velikosti nezdá nějak děsně moc…

No jen za studenou mame skoro 10 tisic. Bazen nemame a auto nemejem :lol: … Musim se podivat, jak to bylo rok predtim, ale skocilo to dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
5.5.11 13:29
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Pokud je to vodné + stočné + ohřev teplé, tak se mi to pro rodinu vaší velikosti nezdá nějak děsně moc…
No jen za studenou mame skoro 10 tisic. Bazen nemame a auto nemejem :lol: … Musim se podivat, jak to bylo rok predtim, ale skocilo to dost :think:

Tak je fakt, že my neplatíme stočné, se stočným to myslím udělá dvojnásobek, jestli si to teda dobře pamatuju z dob co jsme bydleli v bytě :think: , a ohřev je v dnešní době taky pálka :nevim: , ale zase né vždycky se ohřev vody počítá k platbám za vodu, aspoň my to platili zvlášť,měli jsme karmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.5.11 13:46

Ad chození ven - já už ani nepoznám, jestli mě to baví nebo je to jen zvyk. Od patnácti let, co mám psa, jsem zvyklá několikrát denně jít ven, z toho aspoň jednou na delší procházku. Dneska už si neumím představit, že bych jeden den aspoň na chvíli nevystčila čumák z baráku. Jasně že když je mínus deset, padaj hovna s háčkama a fičí severák, tak necourám nadšeně dvě hodiny, ale aspoň na těch dvacet minut prostě vylezu ať je jak je.
Zas chápu lidi, co nemusej a když nemusej, tak vylezou jen když se jim chce. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
5.5.11 13:51
asha píše:
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravo :mrgreen: To se tesim od rana, az pujdem pro deti :mrgreen: :mrgreen:

Ale jít musíš, ne? Aby se o Tobě taky nepsalo:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14108
5.5.11 14:02
Mikro píše:
Milé látkařky, prosím vás o radu. Dostala jsem po kamarádky dětech dvě vkládací plenky a jsou úžasný. Chtěla bych si je přikoupit, ale ani jedna nevíme, co to je zač, tak je zkusím popsat vám: je to malá plenečka o rozměrech 10×27 cm a na povrchu je takový materiál, který působí i po pročůrání stále suše. Nemáte některá zkušenosti nebo nevíte o výrobci, který vyrábí takovéhle plenky? Díky moc M.

Fleec. :-) Myslím, že to bude spíš fleecová separačka. :-) Alespoň mně to tak zní. Je to tenké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 14:06
Brunifid píše:
asha píše:
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravo :mrgreen: To se tesim od rana, az pujdem pro deti :mrgreen: :mrgreen:
Ale jít musíš, ne? Aby se o Tobě taky nepsalo . :mrgreen:

Ja se ji snad ani nedivim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 14:10
asha píše:
Brunifid píše:
asha píše:
Ale jít musíš, ne? Aby se o Tobě taky nepsalo . :mrgreen:
Ja se ji snad ani nedivim…

jezis no prosim teeee snad neni tak zle :-D ty me jeste od tech trech deti odradis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 14:13

zas mam problem jako pred Vanocama… budu mit narozeniny a vsichni se ptaji, co bych pry chtela. Nejlip nic. :nevim:
Nasim jsem poradila nausnice. Po tchyni jsem chtela, aby mi pomohla s varenim obeda (jakoze oslava)… a to budu muset jeste neco vymyslet pro babicku :zed: .

Mam v merku same drahe (napr stan :mrgreen: ) nebo nesplnitelne veci (holcicku :twisted: )

poradte mi co vlastne chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.5.11 14:52

Přes den malá spí jedině v kočárku, jinak ne. Takže já jsem i v dešti a mrazu chodila ven, protože jinak by malá nespala za celý den ani jednou.

Večer chodí po deváté, někdy dřív. A ráno vstává po sedmé, ale tento týden teda vstává už po šesté a nevím proč.

Dneska jsme jeli z plavání a malá se začala v kočárku vztekat že leží na zádech, takže se přetočila na břicho a hned se chytala boudy a začala si stoupat :cert: :cert: Tak já teda nevím jak zase budeme jezdit :nevim: - přece jí nebudu posazovat aby byla spokojená. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13376
5.5.11 15:42
ivuska.h píše:
macinka85 píše:
Ahoj :mavam:
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee :poblion:
Díky!
Já z biozelenina.eu.

Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.5.11 15:55

Globus máme hodinu cesty,tak když pojedeme do Brna na výlet,kouknu,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.5.11 15:57
Flyingfrog píše:
Mikro píše:
Milé látkařky, prosím vás o radu. Dostala jsem po kamarádky dětech dvě vkládací plenky a jsou úžasný. Chtěla bych si je přikoupit, ale ani jedna nevíme, co to je zač, tak je zkusím popsat vám: je to malá plenečka o rozměrech 10×27 cm a na povrchu je takový materiál, který působí i po pročůrání stále suše. Nemáte některá zkušenosti nebo nevíte o výrobci, který vyrábí takovéhle plenky? Díky moc M.
Fleec. :-) Myslím, že to bude spíš fleecová separačka. :-) Alespoň mně to tak zní. Je to tenké?

Fleece to není, ten poznám. Tenhle materiál mi přijde spíš jako mikrovlákno. Bude to něco umělýho. A tenké to není, prijde mi to sešitý z minimálně tří vrstev (to mikrovlákno + něco uprostřed + obyč bavlna na spodní straně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
5.5.11 15:58
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
No jen za studenou mame skoro 10 tisic. Bazen nemame a auto nemejem :lol: … Musim se podivat, jak to bylo rok predtim, ale skocilo to dost :think:

Asho, to je teda strašná pálka…my na baráku,tak do 10tis. + bazén, auto,a myjeme se každý den :mrgreen: každý ve své vodě :lol: + teďka to praní, denně 2-3 pračky. Není nějak rozlišená cena vody podle regionů??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure