Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
5.5.11 12:36

ty vado ja si snad vazne budu muset jit provetrat hlavu…
jsem si myslela, ze jsem dala pect brambory, ted po 3/4hodine si rikam proc porad nejsou cejtit.. no byly na plotne polozeny porad ze jo :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 12:40

holky, dneska mi dovalí sušička. můžu do ní nějak kápnout pár kapek éteráku, aby mi vonělo prádlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 12:45

ja chodim ven jak se mi chce (takze vetsinou je to zavisle na pocasi) na hristi jsme teda zatim nebyli. Nekdy jdu doopoledne, jindy odpoledne, zadna pravidelnost.

Mikro taky nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.5.11 12:46
evi.an píše:
Jinak já patřím k těm oslům, kteří chodí ven téměř den co den, i v dešti :oops: .

Já taky. Mám naučeno, že procházka a čerstvý vzduch dělají dobře všem zúčastněným :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
5.5.11 12:50

Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 12:51
Brunifid píše:
evi.an píše:
Jinak já patřím k těm oslům, kteří chodí ven téměř den co den, i v dešti :oops: .
Já taky. Mám naučeno, že procházka a čerstvý vzduch dělají dobře všem zúčastněným :mrgreen:

Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravo :mrgreen: To se tesim od rana, az pujdem pro deti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 12:52

asho my mame 9000 a to jsme 2a pul… stepku jeste poradne nepocitam tkz u vas se nedidim… jsou to vydridusi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 12:53
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?

kolik mame? vubec nevim :mrgreen: vsechno to ma pod palcem tchyne (vcetne placeni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 12:55
lenholka píše:
asho my mame 9000 a to jsme 2a pul… stepku jeste poradne nepocitam tkz u vas se nedidim… jsou to vydridusi..

Mne se to nezda. Decka se sprchujou dvakrat tydne, jediny, kdo denne, tak DH. Loni jsem nejela skoro vubec v latce. Prala jsem min, nez letos… Fakt mi prijde skoro 2 tisice mesicne moc. Uz se nam to prave jednou stalo, meli blbe merak, spotreba byla stejna, jak kdybychom zasobovali vodou Podoli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.5.11 13:07
asha píše:
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravo :mrgreen: To se tesim od rana, az pujdem pro deti :mrgreen: :mrgreen:

A tak na kočárek hodím v dešti pláštěnku. A čoveče jo, mám za to, že každodenní procházky za KAŽDÉHO počasí prospěšné opravdu jsou. Jsem tak zvyklá od psů, ty prostě musím vzít aspoň na chvíli proběhnout. A o chřipkových epidemiích jen slyším z rádia, míjí mě to, nemocná jsem opravdu zřídka.

• Citovat
  • Upravit
4509
5.5.11 13:09
asha píše:
lenholka píše:
Mne se to nezda. Decka se sprchujou dvakrat tydne, jediny, kdo denne, tak DH. Loni jsem nejela skoro vubec v latce. Prala jsem min, nez letos… Fakt mi prijde skoro 2 tisice mesicne moc. Uz se nam to prave jednou stalo, meli blbe merak, spotreba byla stejna, jak kdybychom zasobovali vodou Podoli :think:

tak treba to je zase vada, nevim ale asi uz by me to neprekvapilo kdyz to porad zvedaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271

Ještě se vrátím k vlňáčkům: žraly po nalanolínování, taď je mám od večera v mrazáku- jak dlouho je tam nechat? a pak zkusit znovu do lanolínu?

Jinak k otázce vody- 20tis za rok je teda šílená pálka 8-o , ma spotřebujem na baráku okolo 7.tis ročně + - , a to se v létě 2× napouští bazén a pravidelně myje auto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
Brunifid píše:
asha píše:
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravo :mrgreen: To se tesim od rana, az pujdem pro deti :mrgreen: :mrgreen:
A tak na kočárek hodím v dešti pláštěnku. A čoveče jo, mám za to, že každodenní procházky za KAŽDÉHO počasí prospěšné opravdu jsou. Jsem tak zvyklá od psů, ty prostě musím vzít aspoň na chvíli proběhnout. A o chřipkových epidemiích jen slyším z rádia, míjí mě to, nemocná jsem opravdu zřídka.

no to se mas, ja jak je sychravo tak me ven nikdo nedostane… no musim se nad sebou zamyslet :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 13:16
Brunifid píše:
asha píše:

Ja chripku taky neznam a jeste k tomu jsem dobrovolne v teple :mrgreen: Ale tohle beru, jen je mi lito tech, co to bytostne nesnasi jako ja a trapi se venku jen kvuli tomu, „ze se to ma“…mozna.
Ja to teda nesnasela i s coklama, pak stacilo jen zapomenout pripravit hadr do predsine…a bylo vymalovano :zed:
No kadopadne ted vetsino udenne ven musim. Ale zlaty casy, kdy mi jediny dite spalo u okna a ja mohla spat taky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 13:17
Brunifid píše:
evi.an píše:
Já taky. Mám naučeno, že procházka a čerstvý vzduch dělají dobře všem zúčastněným :mrgreen:

Tak když vás to baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí