Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
5.5.11 11:47

Tak ja teda dopo taky nevychazim, vetsinou holky spi :nevim: chodime ven hned po obede,nekdy tesne pred obedem,zalezi jak se holky vyspi.....a aupair sice ven chodivaji,ale vetsinou do nejakych krouzku,MC apod.....na hristich nepotkas dopo ani nohu ani tady u nas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:48

fly, já se zas bojím s ní chodit odpo s kočárem ven, aby mi tam náhodou neusnula, neb by pak zas byla do deseti večer vzhůru…
pro ostatní: jestli jsem to tu nepsala. v necelých 7mi měsících máme už pouze jedno denní spaní (kolem poledne), jinak večer nespí a vydrží ječet v posteli i dýl, než hodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 11:52

me se ted zase stepula zacla budit v 6 :cert: a to tak hezky chrnela do 7, jenze vecer mi do 9 nevydrzi cucet…tak nevim nevim ale ta 6 me teda zabiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
5.5.11 11:55
lenholka píše:
evi.an píše:
macinka85 píše:
Ahoj :mavam:
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee :poblion:
Díky!
Jestli máš někde po ruce Globus, tak tam se dá biozelenina koupit, mají toho celkem dost, čerstvou i mraženou.
ty evi to mi rekni kde tam maj cerstvou?? a jak poznam mrazenou bio?? :cert: my tam obcas jezdime ale za boha jsem tam nic nevidela :roll:

No nevím jak v ostatních Globusech, ale v tom brněnským tam mají takový velký koše s bio ovocem a zeleninou. Kupuju tam bio červenou řepu, brambory, mrkev…, z ovoce určitě jablka, ale to si moc nevybavuju, ovoce mám od příbuzenstva.
Mraženou mají v mražácích u ostatní zeleniny, taky tam mají oddíl „bio“ - firmy Frosta a Ardo. Stoprocentně vím, že tam mají mraženou bio mrkev, hrášek, špenát - a dál si teď nevybavím, ale určitě je toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:58

my měli dneska alarm v půl třetí - začla ječet nanyna. mě už dva dny chytají záda, honza se včera rozplácl na štěrku a má šitý koleno. při tom nočním poplachu jsme se řítili k postýlce jak dva mrzáci :mrgreen: neluše si samozřejmě chrupala na peřině a mimo výseč :mrgreen:
jinak třeba včera jsem s ní byla v nosítku odpoledne v oc. koupit alany (chtěla jsem vyzkoušet) a nějakou přesnídávku. no a ona mi začla cestou domů usínat. doma jsem jí dala do postýlky, že jako pššš, spinkej… a okamžitě řev, jako když jí na nože berou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
5.5.11 12:01

Jinak já patřím k těm oslům, kteří chodí ven téměř den co den, i v dešti :oops: . Mám jistotu, že se mi v kočáru prospí, doma mi usne odpoledne málokdy a je to docela fuška ho uspat. A když neusne tak je protivnej až na půdu. A tahat kočár do bytu se mi kvůli uspávání nechce, kdo by to pak uklízel :roll: . Občas vyrážím i dopoledne, občas s kamarádkama, občas sama, když je malej moooc protivnej a nedaří se mi ho uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 12:02

jj, v globusu mají bio. koukala jsem. u nás v ústí mají mrkev, brambory, cukety, červenou řepu, jablka, hrušky. a pak i druhy, co zatím pro mimina ne-e. ale mají toho fakt dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.5.11 12:23

Milé látkařky, prosím vás o radu. Dostala jsem po kamarádky dětech dvě vkládací plenky a jsou úžasný. Chtěla bych si je přikoupit, ale ani jedna nevíme, co to je zač, tak je zkusím popsat vám: je to malá plenečka o rozměrech 10×27 cm a na povrchu je takový materiál, který působí i po pročůrání stále suše. Nemáte některá zkušenosti nebo nevíte o výrobci, který vyrábí takovéhle plenky? Díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 12:24
Mirii píše:
Asho dik, tak je to to same co ceska ESV ekologicky setrny vyrobek…akorat z toho nejsem moudra, to je potom i Dedra,ne? Jake oznaceni ma ecover?

Dedra nema zadny oznaceni. Ecover netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 12:26
evi.an píše:
Jinak já patřím k těm oslům, kteří chodí ven téměř den co den, i v dešti :oops: . Mám jistotu, že se mi v kočáru prospí, doma mi usne odpoledne málokdy a je to docela fuška ho uspat. A když neusne tak je protivnej až na půdu. A tahat kočár do bytu se mi kvůli uspávání nechce, kdo by to pak uklízel :roll: . Občas vyrážím i dopoledne, občas s kamarádkama, občas sama, když je malej moooc protivnej a nedaří se mi ho uspat.

No ty nemas proste na vyber ;) I kdyz mne doma spi zasadne v kocaru v predsini, jinak nespi vubec. A u Matyse jsem mela jen tu korbu v pokoji, zbytek stal v predsini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 12:29

tak my meli rezim takovej ze dopoledne v 9 jsme vyrazely ven s kocarem, venku vetsinou ani noha tkz mi krasne spala, domu na obed a sama doma, odpo jeste dalsi spanek. Kdyz jdu odpoledne ven s kocarem tak tam rvou decka, provoz je jak svina tkz ja radsi chodim dopoledne a odpo uz mam doma voraz…
akorat dneska jsem teda nepouzitelna a budu se muset premluvit jit ven, sla bych nejradsi spat ale to asi malou neukecam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 12:29

Zuzko: To je Nela slušný nespavec. :-)

leni: No mně Stela dneska vstávala v 5:15. Chodí teda chrnět kolem osmé, takže se holt nemůžu divit no.

Mně teď krásně začala spát doma. To je taková pohoda, když ji dám v 9h do postýlky a ona se probudí v 11:30. :-) Zázrak. :-) Že pak nespí odpoledne moc, to mi nevadí, to už je tady chlap. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 12:30
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Flyingfrog píše:
Vevercaci píše:
Já mám taky lehátko od FP, ale dá se zaretovat, aby se nehoupalo, jsou tam takový packy, nemáš to tam?

Mááám, já jsem pitomá. :-) Mě to jen teď nenapadlo aretovat. :-)

Holky, ony v té diskuzi jsou holčiny, co se dlouhodobě snaží o děti, ale prostě tohle mě rozsekalo. Navíc mám taky kamarádky, co byly aupairky a pokud byly v USA, tak nemusely krom dětí sáhnout na nic, tudíž klidně mohly vyrážet klidně na hřiště a beztak to nedělaly, měly zahrady u domů. :-)
Mne vzdycky dostanou ty matky, co dobrovolne trpi za kazdyho pocasi denne venku. Kdyz je hnusne, tak teda ven nelezem…ani u jednoditete v kocaru. Fuj. :mrgreen:
No jo, to je asi národní sport, vyrazit každý den 2× a hodinu objíždět panelák :lol:
Jednou jsem to zkusila s Matysem. Narodil se v lednu. Venku ani noha a ja z toho mela depku jeste tyden… Od ty doby spal v korbicce u otevrenyho okna. Dalsi deti jsem uz netrapila ani tim oknem :mrgreen:

Mě děckanaštěstí spaly v pohodě doma, takže jsem měla aspoň klid na práci. Když dítě spí, mám volno, ještě tak někde drndat po chodníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 12:31

evian: No já mám zásobu kočárů, takže doma jsem měla golfky, tak spala tam. :-) Teď jsou golfky dole ve sklepě a doma je hlubokáč. Ale ani tam už nespí, kupodivu si zvykla na postýlku.

Hm, mě nepěkně pozoruje, co tu jako dělám, takže já mizím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 12:32
Mikro píše:
Milé látkařky, prosím vás o radu. Dostala jsem po kamarádky dětech dvě vkládací plenky a jsou úžasný. Chtěla bych si je přikoupit, ale ani jedna nevíme, co to je zač, tak je zkusím popsat vám: je to malá plenečka o rozměrech 10×27 cm a na povrchu je takový materiál, který působí i po pročůrání stále suše. Nemáte některá zkušenosti nebo nevíte o výrobci, který vyrábí takovéhle plenky? Díky moc M.

Já teda netuším, co by to mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí