Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14108
5.5.11 11:31
Vevercaci píše:
Já mám taky lehátko od FP, ale dá se zaretovat, aby se nehoupalo, jsou tam takový packy, nemáš to tam?

Mááám, já jsem pitomá. :-) Mě to jen teď nenapadlo aretovat. :-)

Holky, ony v té diskuzi jsou holčiny, co se dlouhodobě snaží o děti, ale prostě tohle mě rozsekalo. Navíc mám taky kamarádky, co byly aupairky a pokud byly v USA, tak nemusely krom dětí sáhnout na nic, tudíž klidně mohly vyrážet klidně na hřiště a beztak to nedělaly, měly zahrady u domů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:31
Flyingfrog píše:
Tak já ji budu mít v lehačce. Ona tam je beztak jen na jídlo, jinak ji mám na puzzle na zemi. :-)

A pak autosedačka? Z vajíčka vyroste. Já vím, že to řeším asi předčasně, ale tak vidím jak je „rychlá,“ tak abych byla připravená. :-)

asho: Vím, že pereš v Ecoveru, kolik toho dáváš na jedno praní? Já mám zatím jen tu malou lahvičku půllitrovou, tak kdyžtak abych věděla, jak rychle to spotřebuju. Zatím v tom peru jen vlňáčky.

Davkovani je jiny u toho Ecoveru pro vlnu a u normos… pro normalni pradlo davam tak dva uzavery, kdyz pridavam perkarbonat, tak min. Kdyz je hodne zapraseno, tak dva a pul…ono taky zalezi na tvrdosti vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 11:32

Tak jsem na to koukla a ma to i znacku EU ecolabel…a srovnavacka s ecoverem a ten ma tez ruzne activatory apod do obsahu 5% …tak jsem klidna a happy,pac jsem konecne nasla neco fakt eco s normalni vuni a jeste obstojne pere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 11:32

Fly prosim te co to je za diskuzi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:33
Flyingfrog píše:
Vevercaci píše:
Já mám taky lehátko od FP, ale dá se zaretovat, aby se nehoupalo, jsou tam takový packy, nemáš to tam?

Holky, ony v té diskuzi jsou holčiny, co se dlouhodobě snaží o děti, ale prostě tohle mě rozsekalo. Navíc mám taky kamarádky, co byly aupairky a pokud byly v USA, tak nemusely krom dětí sáhnout na nic, tudíž klidně mohly vyrážet klidně na hřiště a beztak to nedělaly, měly zahrady u domů. :-)

Mne vzdycky dostanou ty matky, co dobrovolne trpi za kazdyho pocasi denne venku. Kdyz je hnusne, tak teda ven nelezem…ani u jednoditete v kocaru. Fuj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:34
Mirii píše:
Tak jsem na to koukla a ma to i znacku EU ecolabel…a srovnavacka s ecoverem a ten ma tez ruzne activatory apod do obsahu 5% …tak jsem klidna a happy,pac jsem konecne nasla neco fakt eco s normalni vuni a jeste obstojne pere :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 11:35

asho: Aaaha. Tak to bych měla spotřebováno tak nějak normálně. Zatím plíny zaprasené nejsou a normální prádlo v zásadě taky ne. :-)

leni: Je to nějaká diskuze o depce z miminek, batolat a těhotných. Jsou tam dlouhodobé snažilky, co jim těhotnění nejde. Jako já se do nich nechci opírat nebo se vysmívat, to ani náhodou, ale prostě mě zaujal název té diskuze, tak jsem klikla na ten poslední příspěvek a ten mě dostal. Nemám k tomu kontext, ale prostě mě takový názor překvapil. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 11:35
Flyingfrog píše:
Holky, zaujal mě název v jedné diskuzi a tak jsem ze zvědavosti klikla a tohle mě rozsekalo.

„Dnes jsem se dopoledne jela projet na kole a zděsila Tvšechna dětská hřiště opuštěná a přitom tady má každá minimálně 2 děti.Nikde nikdo,všechny buchtujou doma a hňípou asi u televize.Takže to mluví za to,že opravdu ty děcka mají,aby nemusely makat.
4 roky jsem dělala au-pair a musela jsem každý den s dítětem ven za každého počasí.No tak nevím,s kým si tady naše děti jednou budou hrát???? :nevim:

Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Já teda na hřiště chodím tak 1× týdně, jinak si děcka hrají na zahradě nebo prostě ven nejdeme (to se musí? :lol: ). Ale je fakt, že já na děckách fakt hodně vyrejžuju, 3800 měsíčně, to už za to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 11:37
asha píše:
Flyingfrog píše:
Vevercaci píše:

Holky, ony v té diskuzi jsou holčiny, co se dlouhodobě snaží o děti, ale prostě tohle mě rozsekalo. Navíc mám taky kamarádky, co byly aupairky a pokud byly v USA, tak nemusely krom dětí sáhnout na nic, tudíž klidně mohly vyrážet klidně na hřiště a beztak to nedělaly, měly zahrady u domů. :-)
Mne vzdycky dostanou ty matky, co dobrovolne trpi za kazdyho pocasi denne venku. Kdyz je hnusne, tak teda ven nelezem…ani u jednoditete v kocaru. Fuj. :mrgreen:

No jo, to je asi národní sport, vyrazit každý den 2× a hodinu objíždět panelák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.5.11 11:39
Flyingfrog píše:
Vevercaci píše:

Supr :palec: Jinak my budem teď malému kupovat tu rostoucí židličku dřevěnou, ta mi přijde supr, ale je pravda, že tu plastovou jsme využili hodně..když byl ještě malinkej, sledoval mě z ní jak vařím..nicméně místa máme dost, je pravda, že zabere celkem hodně :think:

Jinak my ven chodíme dopoledne akorát, když potřebuju něco zařídit, nebo jdeme do plavání, jinak vždycky až po poledním spánku..někdy mě takový mámy-teoretičky celkem dostávají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:39

mirii, ono je dedra určitě lepší, než nějaký persil či ariel, ale není stropro ekologická. jak jsem pochopila, tak na výrobku nic takového psané není. je to nějak šikovně zaonačené, že si to každý přebere tak, že je eko. a další prodávající už jí jako eko uvádějí :nevim:
a zapomněla jsem ti pochválit výhled! to je bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:41
ivuska.h píše:
asha píše:
Flyingfrog píše:
Vevercaci píše:

Mne vzdycky dostanou ty matky, co dobrovolne trpi za kazdyho pocasi denne venku. Kdyz je hnusne, tak teda ven nelezem…ani u jednoditete v kocaru. Fuj. :mrgreen:
No jo, to je asi národní sport, vyrazit každý den 2× a hodinu objíždět panelák :lol:

Jednou jsem to zkusila s Matysem. Narodil se v lednu. Venku ani noha a ja z toho mela depku jeste tyden… Od ty doby spal v korbicce u otevrenyho okna. Dalsi deti jsem uz netrapila ani tim oknem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 11:41

Asho dik, tak je to to same co ceska ESV ekologicky setrny vyrobek…akorat z toho nejsem moudra, to je potom i Dedra,ne? Jake oznaceni ma ecover?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 11:43

Já chodila za každého počasí ven, neb mi dítě spalo jen v kočárku. :-) Pak jsem přestala, když jsem ji začla v kočáru uspávat doma a chodí s ní odpoledne chlap. Teď jak je hezky, tak jsem chodila dopoledne taky, ale poslední dny nějak nemám sílu oblékat sebe, ji, absolvovat pět pater dolů (čtyři do přízemí a jedno do sklepa), ukotvit do kočáru, pak teprve se vyhrabat ze sklepa. Navíc mi začla krásně dopoledne spát v postýlce, takže ani nemám důvod jít ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:45

já teda zpočátku s neluší chodila (pokud nebyly mrazy, nechumelilo a tak) každý den ven na prochajdu tak hoďku a půl. od té doby, co mi v kočáru ječí a je to pro ní utrpení, ji ven netahám :nevim: beru jí v nosítku ven, když jdu každý den pro oběd do místní školy. v kočáru jdem ven jen, když jedu do města (2* týdně?) až bude supr teplo, bude se válet po zahradě. a na dětská hřiště mám alergii… mám jedno pod oknem a nejvíc tam vidím okolo seroucí psi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure