Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:Vevercaci píše:Já chci ale právě longiesky, dvoje krátké mám od Ivy ze šijemedětem, teď chci dlouhé na zimu
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsem zapomněla dát ten odkaz
Jé, tak já to nepochopila ![]()
Mě taky ty vlňáky od Ivy přišli takové kousácí ze začátku, ale po nalanolinování se to zjemnilo.
A někdo tu psal dát do mražáku? ![]()
Mirii píše:
Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi
Malá ani náznak sezení
![]()
petka.konecna píše:Mirii píše:Malá ani náznak sezení
Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi![]()
B. si sedl az tesne pred rokem…a to je zcela ok.
jojo vlnacky do mrazaku, akorat ja je tam dneska soupla a po nejaky dobe jsem si uvedomila ze nevim jestli se maji soupnout do mrazaku pred impregnaci nebo po ![]()
asha píše:petka.konecna píše:B. si sedl az tesne pred rokem…a to je zcela ok.Mirii píše:Malá ani náznak sezení
To jsem chtěla slyšet, protože nás ve cvičení nutí abych šla s malou na RHB a k neurložce, že není „normální“, prostě je „antitabulková“ a jim se to nelíbí.
petka.konecna píše:Mirii píše:Malá ani náznak sezení
Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemá ![]()
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemáMirii píše:Malá ani náznak sezení
Malá právě že už obchází nábytek ale nesedí, proto má diagnźu jít k neurložce …
petka.konecna píše:ivuska.h píše:Malá právě že už obchází nábytek ale nesedí, proto má diagnźu jít k neurložce …petka.konecna píše:Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemáMirii píše:Malá ani náznak sezení
Já bych se tím fakt netrápila, syn taky prve začal obcházet a až pak si sedl, někdy v 10měsících teda, ale on do té doby zas jen ležel, případně se otočil na břicho, pak najednou skok a začal se plazit, během 14 dnů pak v jednom týdnu začal lézt, obcházet nábytek a pak si teprve sedl. Někde jsem četla, že tak je to vlastně nejsprávnější, když se dítě samo posadí ze stoje nebo případně z kleku a říkal to i nějaký neurolog v Sama doma celkem nedávno..rozhodně bych já osobně na žádnou neurologii nechodila.
Já vůbec nemám tabulkový dítě, kdyby ho podle nich někdo hodnotil, tak mám doma opožděnce a přitom je to prostě úplně normální dítko..chlapeček
![]()
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat
ze uz by prej sedela ![]()
Jo, to mě ten můj a hlavně tchýně dělala taky. Prý abych mu do korbičky dala polštářek, jak krásně uvidí
![]()
Ahoj ![]()
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee ![]()
Díky!
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovatze uz by prej sedela
Moje mamka mi malou taky posazuje, já jsem jí taky posadila (hlavně v židličce teda sedí už krásně, už se vůbec nehroutí na stranu, neopírá se o opěradlo, sedí rovně jak pravítko). Ale jen když jí posadím.
petka.konecna píše:lenholka píše:Moje mamka mi malou taky posazuje, já jsem jí taky posadila (hlavně v židličce teda sedí už krásně, už se vůbec nehroutí na stranu, neopírá se o opěradlo, sedí rovně jak pravítko). Ale jen když jí posadím.
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovatze uz by prej sedela
no jenze mala se kinkla ze strany na stranu ze jo, tulhe i prepadla do predu tak jsem uz rvala, fakt me tim vytaci…
lenholka píše:petka.konecna píše:no jenze mala se kinkla ze strany na stranu ze jo, tulhe i prepadla do predu tak jsem uz rvala, fakt me tim vytaci…lenholka píše:Moje mamka mi malou taky posazuje, já jsem jí taky posadila (hlavně v židličce teda sedí už krásně, už se vůbec nehroutí na stranu, neopírá se o opěradlo, sedí rovně jak pravítko). Ale jen když jí posadím.
Aha, tak to malá sedí už právě krásně.