Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:čau já šiju třívrstvé- vrchní barevná, uprostřed bambusové froté a vevnitř bambusový velur
Holky které šijete plínky,
zajímalo by mě kolik vrstev plínka obsahuje?
Vrchní vrstva je barevná a pod ní je třeba hned aksamit nebo tam je ještě něco mezi?
mehlo píše:M-a-j-a píše:čau já šiju třívrstvé- vrchní barevná, uprostřed bambusové froté a vevnitř bambusový velur
Holky které šijete plínky,
zajímalo by mě kolik vrstev plínka obsahuje?
Vrchní vrstva je barevná a pod ní je třeba hned aksamit nebo tam je ještě něco mezi?
Děkuji
A musí se používat nějaké spešl švy? ![]()
tak já řídím hodně, ale když jede s námi manžel, tak ho nechávám řídit. Je víc vyježděnej než já a je slušný řidič. Kamion jsem teda neřídila a po tom raději ani netoužím. Bohatě mi stačí ta naše krabice (Multivan)
,ale zato jsme se dali s manželem na ježdění na motorkách.
A ještě mám dotaz? Ta vrchní látka (barevná) má být z jakého materiálu?
Caccorko to my jsme jednou s manželem uvažovali, že budeme jezdit spolu
Jenže já bych s tím nezacouvala, takže to padlo
a taky bych si na to musela udělat papíry ![]()
Já teda řídím i když s námi jede manžel, tak řídím já ![]()
ještě než se narodil malej, tak jsem manželovi byla dobrá. To prosil na kolenou, jestli bych pro něj večer neskákla ho vyzvednout do hospy
tak já vždycky vyrazila s pejsky v autě pro pánečka
už má smůlu.
Na kamion bych si opravdu netroufla, ikdyž manžel tvrdí, že řídím dobře. Ale na tohle už opravdu nemám odhad a asi by mě tak časté ježdění ani nebavilo.
MAJA: vrchní látka nejlépe třeba bavlněný úplet jednobarevný či s potiskem. Ale taky to klidně může být froté či aksamit, prostě aby to byly pleteniny né tkaná látka. Na zkoušku můžeš šít třeba ze starých triček.
Caccorko on ten kamion jede sám
Horší je to couvání a ten odhad jestli se někam vejdeš.
caccorka píše:
MAJA: vrchní látka nejlépe třeba bavlněný úplet jednobarevný či s potiskem. Ale taky to klidně může být froté či aksamit, prostě aby to byly pleteniny né tkaná látka. Na zkoušku můžeš šít třeba ze starých triček.
Děkuji. takže vždycky musím koukat, jestli je u látky napsáno úplet.
Tak nam odesla trouba
Koupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás.
![]()
asha píše:
Tak nam odesla troubaKoupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
M-a-j-a píše:caccorka píše:Děkuji. takže vždycky musím koukat, jestli je u látky napsáno úplet.
ano, flanel a plátno nebrat. pokud ušiješ 3 vrstvy plínky a navrch dáš flanel nebo plátno, tak ti zablokují tu pružnost ostatních látek. A plínka je nejlepší když je celá pružná.
caccorka píše:asha píše:ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
Tak nam odesla troubaKoupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A muzes mi napsat vykon? Dik ![]()
Flyingfrog píše:
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás.![]()
Fly neboj, jednou přijedu
Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí ![]()
caccorka píše:M-a-j-a píše:caccorka píše:Děkuji. takže vždycky musím koukat, jestli je u látky napsáno úplet.
ano, flanel a plátno nebrat. pokud ušiješ 3 vrstvy plínky a navrch dáš flanel nebo plátno, tak ti zablokují tu pružnost ostatních látek. A plínka je nejlepší když je celá pružná.
Ok ok
Já jen tak zjišťuju co by mě čekalo, ale stejně bych do toho asi nešla
Vždyť já ani nevím jak tu látku stříhat ![]()