Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Mirii píše:To je trochu o něčem jiném, aspoň já to tak vnímám. Bát se, že na to prostě není nebo nechtít slevit ze standardu.
Ja mam taky kamosku co druhe nechteji oac se boji,ze by to nezvladli financne
Bruni v pripade o kterem mluvim je to to same,jen oni to jinak omlouvaji ![]()
no dětičky jsou starosti, ale taky spousta hezkých zážitků. Ten náš je lump, ale když vidím co v určitých fázích vývoje dokáže a jak si krásně už umí sám hrát a jak se s námi směje a dělá blbosti, tak je to krásný pocit. Stejně tak jako jsem moc ráda, že máme psy (pro příště jeden stačí
). Zvířátko nikdy nezklame a příjde se potulinkovat, když je to ouvej.....však to znáte.
A že by mě dítě v něčem omezovalo?? Nikdy jsem nebyla ten typ co chodí neustále vysedávat po restauračkách atp. už u pejsků jsem počítala s tím, že budu svým způsobem omezená a nějak moc mi to nevadí. Takže to, že musím trochu něco dopředu plánovat s dítětem, kdy vyjedeme a jak pojedeme mě vůbec nevzrušuje. Jediné co jsme museli pořídit kvůli prckovi, je větší auto.
Nerada bych skončila u jednoho dítěte, ikdyž je to náročné, protože nemám žádné hlídání a manžel je neustále v práci. Kdo by na nás pak pracoval a kdo by se o mě na staré kolena postaral?
Barbulka píše:Mirii píše:jakýpak odkaz ?
Lenholko ja si ten odkaz neulozila do favoritu,ale tusim ze Barbulka ho sem davalano nekdo ho sem urcite zase hodi az budeme chvilku prudit
Bruni ted nevim jestli ty bambooo nemam ja
a ty me teda nenadchnuly
Odkaz na vlnacky od nekohonjineho nez z fleru…akorat nevim jestli si ho sem davala ty ci nekdo jiny ![]()
Cacorko a nebo si to byla ty kdo hazel ten odkaz na peletene vlnacky od nejake pani?
Pokadene dite umyvam pod kohoutkem a na pocurani pouzivam medvidka v lahvicce s latkovymi ubrousky ![]()
Fly to nejsou narazky na tebe ani na lidi co chteji jedno dite. Je to narazka na lidi co maji sobecke uvazovani a jeste to ventiluji ven a v podstate se tim chlubi
tim myslim to jejich "udrzet si standart " ![]()
A navic ja mam u tebe stejne pocit,ze do dalsiho jeste pujdete. Ted mas depku z toho,ze mas doma pecku kolem ktere porad jen skaces,ale az zacne behat a trochu mluvit a vymyslet lumparny,tak se ti zasteskne po miminku,uvidis ![]()
Mirii píše:
Fly to nejsou narazky na tebe ani na lidi co chteji jedno dite. Je to narazka na lidi co maji sobecke uvazovani a jeste to ventiluji ven a v podstate se tim chlubitim myslim to jejich "udrzet si standart "
A navic ja mam u tebe stejne pocit,ze do dalsiho jeste pujdete. Ted mas depku z toho,ze mas doma pecku kolem ktere porad jen skaces,ale az zacne behat a trochu mluvit a vymyslet lumparny,tak se ti zasteskne po miminku,uvidis
Víš že si myslím to samé?
![]()
Jsem to psala s těma psema, ne? Že jeden je málo ![]()
Myslíte tenhle odkaz ?
Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. ![]()
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ? Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce.
Odkaz jsem dávala já.
A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná.
Ale snad zatím plete. ![]()
- bodlinka - píše:palošek píše:Odkaz jsem dávala já.
Myslíte tenhle odkaz ? Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce.A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná.
Ale snad zatím plete.
Jo,jo, už jsem jí psala. Plete. ![]()
švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?
zuzanecka81 píše: švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?šířka je u každé látky napsaná, když ji rozklikneš. A délku si rozhdneš sama
palošek píše:zuzanecka81 píše: švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?šířka je u každé látky napsaná, když ji rozklikneš. A délku si rozhdneš sama
no ale to právě nechápu! tam je napsaná cena třeba 120. ale těch 120 je za co? za metr?
palošek píše:- bodlinka - píše:Jo,jo, už jsem jí psala. Plete.palošek píše:Odkaz jsem dávala já.
Myslíte tenhle odkaz ? Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce.A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná.
Ale snad zatím plete.
Tak to se budu muset zařadit „do fronty“.
Budu potřebovat shortiesky na léto. ![]()