Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
4.5.11 10:08
catie píše:
Lenholko, dik, vidis, to me nenapadlo, ze by to neco udelalo s latkou. Ja myslela, ze kdyz to pak stejne hodim do pracky, tak se to mydlo vypere (na pleny davam predpirku + extra oplach…) :nevim:

Me to taky stvalo a tak jsem jej zacala mydlit z te uzsi a delsi strany a ted mam takovej dlouhej,puvodne vysokej a asi 2 cm sirokej pruh a aby se nezacal lamat tak ted mydlim proste vrskem prouzku, sice je to na trochu " delsi" mydleni nez predtim,ale aspon se mi to dobre mydli a nekouskuje :nevim: snad muj popis pujde aspon trochu pochopit :mrgreen:
S jinym mydlem zkusenosti nemam,ale co pozkouset nektere mydlamco z nich holky vyrabeji mydlovy sliz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 10:13

Fly vlnacky nadherny,lo techto jsem pokukovala,ale mela jen malou velikost a ja nemela cas cekat na upleteni :mrgreen:
Lenholko a tak mrkni na ty vlnaky od te druhe pani,ne? Ty vypadaly taky dost dobre…
Vlnaky od Desconhecidy jsou vazne kousave…mladsi nerika nic,ale starsi je nechce a tvrdi,ze ji pali :hug: bobanek…tak snad si Izi navykne a nebude hucet az bude vetsi :think: Jo a impregmaci potrebuji urcite :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 10:15

Mirii od jaké druhé paní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.5.11 10:21

Vlňáčky mám všechny ručně pletené, lanolinuji jednou a nikdy mi neprovlhly. Ono dítě v šátku moc nečúrá jsem si všimla.
Od Desconhecidy mám vlnu a z ní upletené longiesky a nepřijde mi, že by kousaly :nevim:

Farska: Někde jsem na ty Cuddle četla, že za ty prachy zas až taková sláva nejsou :nevim: Prý jsou nejlepší ty Bamboo, mám pocit. Ale ruku do ohně za to nedám.

Na praní mám teď zrovna Dedru a přijde mi dobrá. Nic nesmrdí a pere to dobře. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5393
4.5.11 10:22
Achdarek píše:
Asho - copak den byl náročný :mrgreen: Já teda dnes měla pocit,že je uškrtím. :zed: :zed: :zed: Ale mají oba rýmu, navíc venku zima. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Tak snad zítra bude líp.Právě jsem se na fleru chtěla pokochat plenkami od Kisy a narazila jsem tam na nové plenky Přijdou mně docela pěkné. A za rozumnou cenu, jen jsou teda bez zapínání. :think:

ta vrchní plína je jen z bavlny a jedné vrstvy sametu, takže toho určitě moc nepobere… a ty vkládačky mi taky přijdou zbytečně malý a taky jen dvouvrstvý. takže za ty prachy odpovídá málo matroše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
4.5.11 10:22

Mirii: Já jsem koukala, že pod těmi vlňáky byl dotaz od tebe. :-)
Stela zatím nic na kousání neříká, prudí od rána tak jako tak a teď už v nich i hodinu spí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 10:26

Farska já jsem si je teď koupila, tak jsem zvědavá. Mi se moc líbí :-) Já doufám, že budou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.5.11 10:29

Jo a oblékání do šátku - dávám kalhotkovou plínu, na to krátké vlňáčky, punčochy a teplé ponožky a návleky. Nahoru bodýčko s dlouhým a mikinu. A na hlavu dle potřeby čepici.
A nosím už většinou jen na zádech, je to daleko pohodlnější a dá se tak i pracovat třeba krmit králíky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
4.5.11 10:30
Mirii píše:Ivus ten patentek je na kridlu- ten precvaknout pujde,ne?

Jo, vyrýpne se a dá se nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 10:30

Farska ja neporadim, ja nejake mam,ale netusim ktere a moc spokojena nejsem,ale trebas Katy rikala,ze ty velurove jsou super a Oskarek si je taky chvalil,ale netusim ktere.....

Jo Oskarek je v nemocnici kvuli krvaceni,tak drzte palecky at neporodi predcasne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 10:32

Holky ani mi neříkejte, že nejsou dobré :cert: Mi se moc líbí a těším se na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.5.11 10:33
Achdarek píše:
Odbočka k počtu dětí. O víkendu jsem vyslechla rozhovor sousedů. JSou o rok starší než já, mají dedítiletou dceru. Další dítě nechtějí, protože jsou zvyklý na určitý životní standart, z kterého by museli slevit. Přijde mi to dost smutné. V další fázi si stěžovali, že furt pracují a důchody nebudou žádné.

To je dost častý názor. Však průměrná česká žena nemá dvě děti, jen jedno a nějaké desetiny… No jo, nám by se taky žilo po materiální stránce o dost líp bez dětí, o tom žádná. Občas si člověk uvědomí, jakou neuvěřitelnou svobodu měl, když si mohl spát kdy chtěl, chodit kdykoliv kamkoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 10:34

Oskárkovi moc držím palečky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 10:34

Lenholko ja si ten odkaz neulozila do favoritu,ale tusim ze Barbulka ho sem davala :think: no nekdo ho sem urcite zase hodi az budeme chvilku prudit :wink:

Bruni ted nevim jestli ty bambooo nemam ja :think: a ty me teda nenadchnuly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 10:36
M-a-j-a píše:
Holky ani mi neříkejte, že nejsou dobré :cert: Mi se moc líbí a těším se na ně.

A ktere sis koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí