Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
3.5.11 19:21

Holky tak teď jsem se tady s manželem zasmála. Přečťete si první příspěvek a jsem zvědavá jestli příjdete na to, čemu jsme se smáli?
 https://www.emimino.cz/…-stim-69460/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.5.11 19:29
M-a-j-a píše:
Holky tak teď jsem se tady s manželem zasmála. Přečťete si první příspěvek a jsem zvědavá jestli příjdete na to, čemu jsme se smáli?
…že by čajíček , š'távička , kašička ? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.5.11 19:32
Haninac píše:
Ahoj,

prosím prosím o radu - s malým budeme jezdit často na víkend na chatu. Zatím jsme byli jednou a to s papírovkama :-? Já se jejich používání chci časem úplně vyhnout, tak se chci zeptat jak řešíte víkendy mimo domov? V čem ty pleny skladujete? Existuje nějakej veeelkej pytel? přebalujeme často.

Dík :kytka:

My na víkend jezdíme vždy na chalupu s pračkou… No v tvém přípedě bych asi přikoupila čtverce, ať máš dostatek plínek a pořídila veliký pytel, nebo dva.

Co třeba ty počůrané přemáchnout a nechat ususšit (pokud bude hezky, rychle to uschne). No a nebo si koupit alany a z části používat ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 19:59
Ráďa69 píše:
M-a-j-a píše:
…že by čajíček , š'távička , kašička ? :wink:

a na něco jsi ještě zapomněla :-) Virozka a angínečka… :zed: :zed:
A to mi manžel říkal, že jí mám napsat, jestli to třeba není zaněteček mozkových blaneček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 20:13

Majo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 20:16

Mirii to vymyslel můj muž, ne já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 20:43

Tak ja jsem prave ve fazi: Ctvrty?? Nikdy!!! :mrgreen: Ale pocitam, ze do hodiny to bude zas dobry :mrgreen:

Na vikend staci ten pytel, pokud je minen odjezd v patek odpo a navrat v nedeli vecer, nemusi se ani nic prat, nebo doma peres pliny denne? Jen to musis vychytat tak, abys v patek mela vsechny pliny vyprany, ja nechavam patecni varku dosychat na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 21:06

Asho - copak den byl náročný :mrgreen: Já teda dnes měla pocit,že je uškrtím. :zed: :zed: :zed: Ale mají oba rýmu, navíc venku zima. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Tak snad zítra bude líp.

Právě jsem se na fleru chtěla pokochat plenkami od Kisy a narazila jsem tam na nové plenky Přijdou mně docela pěkné. A za rozumnou cenu, jen jsou teda bez zapínání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
3.5.11 21:07

Majo: No to je něco na mě, ten příspěvěk. Ale bod k dobru, že nepíše „my pijeme čajíček, šťávičku.“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 21:14

achdarku co mi to delas :zed: si zase vybiram vzor ze to za tu cenu prubnu, zvlast ted na leto az se budu chlubit :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 21:18

i kdyz drzelo by to bez svrchnaku na spendlik?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 21:22
lenholka píše:

Ja myslum,ze i snapka by tam sla narvat,ne ? Spendlik urcite......ja si spis rikam zda mysli svrchnaky pul ci i vlnaky co se tba natahuji :think: ale vypadaji teda pekne.......jen jz jsou nuda ty vzory :mrgreen: vetsinu uz mam doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 21:29
Mirii píše:
lenholka píše:
Ja myslum,ze i snapka by tam sla narvat,ne ? Spendlik urcite......ja si spis rikam zda mysli svrchnaky pul ci i vlnaky co se tba natahuji :think: ale vypadaji teda pekne.......jen jz jsou nuda ty vzory :mrgreen: vetsinu uz mam doma :oops:

me se libi ty husicky modry, nad tema vazne uvazuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 21:35

Achdarku ty už tam jsou dlouho :-) Mi vadí, že nemají to zapínání. S tím bych se neuměla poprat :oops: :oops:

Fly no to by bylo ještě lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 21:36

Lenholko nuda, mam je doma :mrgreen: jak rikam nejak me nic nenadchlo.....cekam az zase nekdo prijde s nejakym novym vzorem......

Asho tak jsem zkuusela tu oracku s predpirkou a voda na predpirku je vazne studena :cert: takze misto toho davam machani navic ci prani navic

Ivus ten patentek je na kridlu- ten precvaknout pujde,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure