Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:Barbulka píše:Zyrtec nam zabira na alergickou vyrazku dost rychle, je divny, ze by to nezabralo vubec po nekolika dnech, nerikal, po jaky dobe to musi zabrat?Ráďa69 píše:jj právě, mastičku mi dal Pevaryl, ale přijde mi že ani jedno nezabírá
Holky , já tedy nevím,ale Zyrtec je antihistaminikum (lék na alergie) - to mu pomůže od svědění , ale nevyléčí kožní projev …
Nebo zkusit jeste neco jinyho. Je to teda zahada… Pevaryl je na kvasinky, to ani mit nemusi, ta alergie se teda nabizi, ale tezko rict takhle…
neříkal jak rychle to má zabrat ![]()
ten cernej caj muzu potvrdit ze funguje a blby je ze si to skrabe teda, ptz vetrat by to potrebovalo ![]()
Holky, to je tragedie. Prevcirem jsme meli vazny hovor na tema 4. nebo ne… No nejdriv DH rikal, ze vedome do toho nepujde, ale kdyz se stane, hroutit se nebude. (to az pak
) Behem hovoru ovsem vyplynulo, ze by nas to aspon donutilo resit byt a auto, o vikendu dokonce sam od sebe prohlasil, ze by to chtelo vetsi (coz je zazrak, protoze do ty doby o tom nechtel slyset). No a skoncilo to u toho, jak je to vlastne na mne, protoze tu nejhorsi cast (tehotenstvi a porod) si oddru ja a po poslednim zazitku se docela bojim… No a ja chvili chci desne a pak mne prepadne pocit, ze uz ani nahodou (hlavne rano, kdyz panuje chaos, pri baleni na cesty, kdyz se decka rvou atd.)
No a ted jsem se pristihla, jak planuju sit oblecky pro mimino… JSEM NORMALNI NEBO MI UZ HRABLO?
Kamoska ceka do mesice mimino, ja jsem nejdriv odhodlana ji nechat pliny po B. a ve finale jsem je zas uklidila. ![]()
Hlubokac nam porad stoji v predsini a slouzi jako odkladova plocha.
Takze mi teda poradte
Mam cas do srpna, pak na to bud vlitnem, nebo ne…
a proc do srpna??:) poradit ti sice muzem, ale je to na tobe ![]()
a kdyz takhle vahas tak myslim ze nakonec to ctvrty preci jenom bude ![]()
No protoze pokud ma byt, tak jedine v lete
Takze tomu dam srpen, zari a smytec (no mozna i rijen
). Byt musime sehnat vetsi, ale nic pro to neudelame, dokud nam nepotece do bot ![]()
Ja vim, ze je to na mne, no… ale jinde to snad ani nemuzu ventilovat, vsichni se na mne koukaji jako na cvoka uz ted.
Na tuly tuly mají výprodej. Já už mám objednáno
a to jsem řekla, že už žádné pleny nechci ![]()
Asho já mám tři mladší sourozence a nemůžu si stěžovat. Teď mají jeden pokoj všichni tři a je to v pohodě.
Mas link na tuly?
No my mame decak pidi, nevejde se tam uz ani psaci stul…
Asho u našich je to taky pidi, ale ono to není jen o prostoru
Když se chce, všechno jde ![]()
asha: A s čím chceš poradit? Jak se vyrábí děti? To už bys mohla vědět, soudím při pohledu na Tvé metříky ![]()
M-a-j-a píše:
http://www.latkove-pleny.cz/Asho u našich je to taky pidi, ale ono to není jen o prostoruKdyž se chce, všechno jde
Dik ![]()
No ono je pidi a pidi. Ted jsou tam dva a je pidipidi
Ale jeste to jde. Ten pokoj je blbe reseny a ma nizky strop… panelak no. Znam mensi pokoje, kde se vejdou 3 v pohode, tohle neni ten typ pokoje ![]()
Brunifid píše:
asha: A s čím chceš poradit? Jak se vyrábí děti? To už bys mohla vědět, soudím při pohledu na Tvé metříky
No pochopitelne si chci precist, jak nemam vahat, protoze mam spoustu plin, ktery musi jeste nekdo donosit, ne??? ![]()
asha píše:Brunifid píše:No pochopitelne si chci precist, jak nemam vahat, protoze mam spoustu plin, ktery musi jeste nekdo donosit, ne???
asha: A s čím chceš poradit? Jak se vyrábí děti? To už bys mohla vědět, soudím při pohledu na Tvé metříky
Jasně, neváhej, děti jsou radost, už hnedle po ránu. ![]()
A platí psí pravidlo: „Jeden pes je málo, ale dva psi, to už je příliš.“ O větším počtu se citát nezmiňuje, na to už jsou jiní odborníci, kteří vyslovují diagnózy ![]()
asho tak zase to rozhoupe chlapa k tomu vetsimu bytu, je to holt neco za neco ![]()