Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo tak moje dite prave dospalo ptz nejakej debil zase musi vrtat
to jsem ji ulozila v 15:15
no a samozrejme za chvili dovrtal…
me uz tenhle panelak fakt toci, tady vrta porad nekdo ![]()
Bruni konici jsou debila souseda
no souseda,ani netusim kde bydli,ale rikame mu soused pac s nama sousedi ty vybehy pro kone
Takze pro nas urcite na jezdeni nebudou ![]()
Mirrity koně jsou super ![]()
Já osobně jsem bydlela v paneláku několik let a už bych se do něj nerada vracela. Teď rekonstruujeme barák a i přes to, že žijeme na stavbě, je to mnohem lepší než umakartové jádro a sousedi za tenkou zdí. Musím teda podotknout, že jsme už jeden domek dali komplet do kupy, ale bylo nám tam těsno, tak jsme ho prodali a koupili tenhle…sice všechno opět znovu, ale je tu prostor klidně pro 20 dětí ![]()
Právě jsem si objednala plenky od Kisy, tak jsem zvědavá a moc se těším ![]()
M-a-j-a píše:
Na tuly tuly mají výprodej. Já už mám objednánoa to jsem řekla, že už žádné pleny nechci
Týjo, oni úplně ruší shop
No úplně se nedivím, ono založit v našich podmínkách shop na takto drahých plínkách asi není moc šťastné
Ale je to škoda, jsou to pěkné plínky aspoň tak na parádu.
asha píše:
Mas link na tuly?No my mame decak pidi, nevejde se tam uz ani psaci stul…
Asho, jdi do toho!
Někdy je to s děckama záběr, to je jasný, ale to bych neměla ani druhé, kdybych se tím nechala vydeptat
My teď taky řešíme, jak to bude s autem, máme ho sotva rok, tři sedačky se tam narvou, jedna teda bude muset být vpředu a já vzadu vprostřed mezi druhou velkou sedačkou a vajíčkem. Taťka má v druhém manželství 4 děcka (nejmladšímu je rok a půl, nejstarší 10) a jezdí Multiplou, to je už skoro autobus
Nám se hodně líbí Peugeot 307 SW.
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Týjo, oni úplně ruší shop
Na tuly tuly mají výprodej. Já už mám objednánoa to jsem řekla, že už žádné pleny nechci
No úplně se nedivím, ono založit v našich podmínkách shop na takto drahých plínkách asi není moc šťastné
Ale je to škoda, jsou to pěkné plínky aspoň tak na parádu.
No popravdě normálně bych si je asi nekoupila. Jsou fakt šíleně drahé, není se čemu divit ![]()
ivuska.h píše:asha píše:Asho, jdi do toho!
Mas link na tuly?No my mame decak pidi, nevejde se tam uz ani psaci stul…Někdy je to s děckama záběr, to je jasný, ale to bych neměla ani druhé, kdybych se tím nechala vydeptat
My teď taky řešíme, jak to bude s autem, máme ho sotva rok, tři sedačky se tam narvou, jedna teda bude muset být vpředu a já vzadu vprostřed mezi druhou velkou sedačkou a vajíčkem. Taťka má v druhém manželství 4 děcka (nejmladšímu je rok a půl, nejstarší 10) a jezdí Multiplou, to je už skoro autobus
Nám se hodně líbí Peugeot 307 SW.
My máme paugeota 307 break a jsme nadmíru spokojeni. Je tam spoustu místa a je pohodlný.
Je možný, aby po dvou spodních řezákách rostl ŠPIČÁK nahoře??? No nebo spíš dvojka
![]()
Brunifid píše:
Je možný, aby po dvou spodních řezákách rostl ŠPIČÁK nahoře??? No nebo spíš dvojka![]()
Špičák těžko, spíš dvojka nahoře…
Ahoj,
prosím prosím o radu - s malým budeme jezdit často na víkend na chatu. Zatím jsme byli jednou a to s papírovkama
Já se jejich používání chci časem úplně vyhnout, tak se chci zeptat jak řešíte víkendy mimo domov? V čem ty pleny skladujete? Existuje nějakej veeelkej pytel? přebalujeme často.
Dík ![]()
ivuska.h píše:Brunifid píše:Špičák těžko, spíš dvojka nahoře…
Je možný, aby po dvou spodních řezákách rostl ŠPIČÁK nahoře??? No nebo spíš dvojka![]()
No jo, jsem zrovna předevčírem študovala růst zubů a psali tam, že jedničky dole a pak jedničky nahoře. Co je to za bordel, že by jí měla rašit nejdřív dvojka? ![]()
Brunifid píše:ivuska.h píše:No jo, jsem zrovna předevčírem študovala růst zubů a psali tam, že jedničky dole a pak jedničky nahoře. Co je to za bordel, že by jí měla rašit nejdřív dvojka?Brunifid píše:Špičák těžko, spíš dvojka nahoře…
No prostě ne všechny děti jedou podle plánu… Klárka měla prvně jedničky dole a pak právě ty dvojky nahoře, vypadala jak upír.
Bruni: Mně vyrostly první zuby špičáky, mamka říkala, že jsem vypadala jako upír.;-)
A koukám, že se tu řeší počty dětí.
Tak do tohoto tématu nemám čím přispěti. ![]()
asho: Ale pokud dáš hlasovat, jsem pro čtvrté.
![]()
Ad bydlení… Já to tu nenávidím, ale holt jsem si vzala chlapa s takovýmto bytem a dvěma úvěry… Kdysi u bývalého jsem si zvykla na barák kousek od Sázavy a ačkoli jsem dítě panelákové, tak bych nejraději domek. Ale to leda tak až do důchodu (= nikdy). ![]()
Mirii: Výhled je krásný. ![]()