Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
3.5.11 21:36

Já teda nevím, natahovací svrchňáky mám ráda. Ale nejsem si jistá, zda by plenku udržely. Spíš bych věřila nějakým na zapínání.

Mirii - máš pravdu, vzory jsou „nuda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 21:37

Mirii a nuda to je ptz je mas doma nebo je to nezajimavej vzor??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 21:37
M-a-j-a píše:
Achdarku ty už tam jsou dlouho :-) Mi vadí, že nemají to zapínání. S tím bych se neuměla poprat :oops: :oops:Fly no to by bylo ještě lepší :mrgreen:

No, já si jich všimla teprve dnes. špatně informuješ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 21:42
lenholka píše:
Mirii a nuda to je ptz je mas doma nebo je to nezajimavej vzor??:)

Protoze je mam doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
Achdarek píše:
M-a-j-a píše:
Achdarku ty už tam jsou dlouho :-) Mi vadí, že nemají to zapínání. S tím bych se neuměla poprat :oops: :oops:Fly no to by bylo ještě lepší :mrgreen:
No, já si jich všimla teprve dnes. špatně informuješ :cert:
:oops: :oops: :oops: Já myslela, že o nich víte a taky mě moc nenadchly :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170

Odbočka k počtu dětí. O víkendu jsem vyslechla rozhovor sousedů. JSou o rok starší než já, mají dedítiletou dceru. Další dítě nechtějí, protože jsou zvyklý na určitý životní standart, z kterého by museli slevit. Přijde mi to dost smutné. V další fázi si stěžovali, že furt pracují a důchody nebudou žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 21:44
Achdarek píše:
Odbočka k počtu dětí. O víkendu jsem vyslechla rozhovor sousedů. JSou o rok starší než já, mají dedítiletou dceru. Další dítě nechtějí, protože jsou zvyklý na určitý životní standart, z kterého by museli slevit. Přijde mi to dost smutné. V další fázi si stěžovali, že furt pracují a důchody nebudou žádné.

TO je fakt smutné :-( taky je mi líto té holky. Nechtěla bych být bez sourozenců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
3.5.11 21:45

Holky mrkla jsem na Fler ke Kisy a koukám, že má vlňáčky…myslíte, že stojí za hřích? Mám akorát vlňáčky od Desconhecidy, tak by se mi ještě jedny celkem hodily. Myslela jsem, že počkám na Anavy, ale tohle je vážná konkurence :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 21:49
Mirii píše:
Lenholko nuda, mam je doma :mrgreen: jak rikam nejak me nic nenadchlo.....cekam az zase nekdo prijde s nejakym novym vzorem......

Asho tak jsem zkuusela tu oracku s predpirkou a voda na predpirku je vazne studena :cert: takze misto toho davam machani navic ci prani navic

Ivus ten patentek je na kridlu- ten precvaknout pujde,ne?

No jo, je studena, ja to prubla u tchyne…ale zas je fakt, ze to vypralo stejne, jako na intenzivku moji pracky. Jen ji teda pracka tekla a ja pamatuju, ze s predpirkou tekla i moje stara pracka. Bez ni nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
3.5.11 21:51

Achdarku: Heh, no tak jejich dcerou bych být nechtěla.

Já teda další dítě taky nechci, ale rozhodně ne kvůli tomu, že bych musela snižovat svůj životní standard. Já vlastně ani nevím, co to u mě je. :-)

evian: Haaa, vlňáčky? Jdu mrknout, já od ní budu mít suprové kalhoty pro holku, jen mi je musí ušíti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 21:51
M-a-j-a píše:

A nejdou na to nacvakat patentky? Ja do nich teda nejdu, ty vzory mne moc neberou…kdyz se mi libi vzor, tak to zazdi brcalovy aksamit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 21:52
evi.an píše:
Holky mrkla jsem na Fler ke Kisy a koukám, že má vlňáčky…myslíte, že stojí za hřích? Mám akorát vlňáčky od Desconhecidy, tak by se mi ještě jedny celkem hodily. Myslela jsem, že počkám na Anavy, ale tohle je vážná konkurence :think:

Vypadají pěkně. Kdybych neměla hromadu doma šitých vlńáčků, tak do nich jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
3.5.11 21:53
Flyingfrog píše:
Achdarku: Heh, no tak jejich dcerou bych být nechtěla.

Já teda další dítě taky nechci, ale rozhodně ne kvůli tomu, že bych musela snižovat svůj životní standard. Já vlastně ani nevím, co to u mě je. :-)

evian: Haaa, vlňáčky? Jdu mrknout, já od ní budu mít suprové kalhoty pro holku, jen mi je musí ušíti. :-)

No pokud to jsou ty, co tam jsou rezervované, tak ty jsou luxusní :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
3.5.11 21:54

Já na ty plíny mrkla a stále zůstávám věrná anavám. :-) Sice teď nemám povoleno kupovat plíny, že jich máme dost, ale ono ho to přejde, že „dost,“ když se plánuje začít víc cestovat. :mrgreen:

evian: Jsem mrkla na ty vlňáčky od Kisy a mně se moc nelíbí, že je nedporučuje do šátku, já mám ty od ivušky právě kvůli šátkování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 21:54
asha píše:
M-a-j-a píše:
A nejdou na to nacvakat patentky? Ja do nich teda nejdu, ty vzory mne moc neberou…kdyz se mi libi vzor, tak to zazdi brcalovy aksamit :mrgreen:

Ty nepotřebuješ kupovat plenky, ty si ušiješ ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí