Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já teda nevím, natahovací svrchňáky mám ráda. Ale nejsem si jistá, zda by plenku udržely. Spíš bych věřila nějakým na zapínání.
Mirii - máš pravdu, vzory jsou „nuda“.
Mirii a nuda to je ptz je mas doma nebo je to nezajimavej vzor??:)
M-a-j-a píše:
Achdarku ty už tam jsou dlouhoMi vadí, že nemají to zapínání. S tím bych se neuměla poprat
![]()
Fly no to by bylo ještě lepší
No, já si jich všimla teprve dnes. špatně informuješ ![]()
lenholka píše:
Mirii a nuda to je ptz je mas doma nebo je to nezajimavej vzor??:)
Protoze je mam doma ![]()
Achdarek píše:M-a-j-a píše:No, já si jich všimla teprve dnes. špatně informuješ
Achdarku ty už tam jsou dlouhoMi vadí, že nemají to zapínání. S tím bych se neuměla poprat
![]()
Odbočka k počtu dětí. O víkendu jsem vyslechla rozhovor sousedů. JSou o rok starší než já, mají dedítiletou dceru. Další dítě nechtějí, protože jsou zvyklý na určitý životní standart, z kterého by museli slevit. Přijde mi to dost smutné. V další fázi si stěžovali, že furt pracují a důchody nebudou žádné.
Achdarek píše:
Odbočka k počtu dětí. O víkendu jsem vyslechla rozhovor sousedů. JSou o rok starší než já, mají dedítiletou dceru. Další dítě nechtějí, protože jsou zvyklý na určitý životní standart, z kterého by museli slevit. Přijde mi to dost smutné. V další fázi si stěžovali, že furt pracují a důchody nebudou žádné.
TO je fakt smutné
taky je mi líto té holky. Nechtěla bych být bez sourozenců.
Holky mrkla jsem na Fler ke Kisy a koukám, že má vlňáčky…myslíte, že stojí za hřích? Mám akorát vlňáčky od Desconhecidy, tak by se mi ještě jedny celkem hodily. Myslela jsem, že počkám na Anavy, ale tohle je vážná konkurence ![]()
Mirii píše:
Lenholko nuda, mam je domajak rikam nejak me nic nenadchlo.....cekam az zase nekdo prijde s nejakym novym vzorem......
Asho tak jsem zkuusela tu oracku s predpirkou a voda na predpirku je vazne studena
Ivus ten patentek je na kridlu- ten precvaknout pujde,ne?takze misto toho davam machani navic ci prani navic
No jo, je studena, ja to prubla u tchyne…ale zas je fakt, ze to vypralo stejne, jako na intenzivku moji pracky. Jen ji teda pracka tekla a ja pamatuju, ze s predpirkou tekla i moje stara pracka. Bez ni nic…
Achdarku: Heh, no tak jejich dcerou bych být nechtěla.
Já teda další dítě taky nechci, ale rozhodně ne kvůli tomu, že bych musela snižovat svůj životní standard. Já vlastně ani nevím, co to u mě je. ![]()
evian: Haaa, vlňáčky? Jdu mrknout, já od ní budu mít suprové kalhoty pro holku, jen mi je musí ušíti. ![]()
M-a-j-a píše:
![]()
A nejdou na to nacvakat patentky? Ja do nich teda nejdu, ty vzory mne moc neberou…kdyz se mi libi vzor, tak to zazdi brcalovy aksamit ![]()
evi.an píše:
Holky mrkla jsem na Fler ke Kisy a koukám, že má vlňáčky…myslíte, že stojí za hřích? Mám akorát vlňáčky od Desconhecidy, tak by se mi ještě jedny celkem hodily. Myslela jsem, že počkám na Anavy, ale tohle je vážná konkurence
Vypadají pěkně. Kdybych neměla hromadu doma šitých vlńáčků, tak do nich jdu.
Flyingfrog píše:
Achdarku: Heh, no tak jejich dcerou bych být nechtěla.Já teda další dítě taky nechci, ale rozhodně ne kvůli tomu, že bych musela snižovat svůj životní standard. Já vlastně ani nevím, co to u mě je.
evian: Haaa, vlňáčky? Jdu mrknout, já od ní budu mít suprové kalhoty pro holku, jen mi je musí ušíti.
No pokud to jsou ty, co tam jsou rezervované, tak ty jsou luxusní
.
Já na ty plíny mrkla a stále zůstávám věrná anavám.
Sice teď nemám povoleno kupovat plíny, že jich máme dost, ale ono ho to přejde, že „dost,“ když se plánuje začít víc cestovat. ![]()
evian: Jsem mrkla na ty vlňáčky od Kisy a mně se moc nelíbí, že je nedporučuje do šátku, já mám ty od ivušky právě kvůli šátkování. ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:A nejdou na to nacvakat patentky? Ja do nich teda nejdu, ty vzory mne moc neberou…kdyz se mi libi vzor, tak to zazdi brcalovy aksamit
![]()
Ty nepotřebuješ kupovat plenky, ty si ušiješ ne ![]()