Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catie
4.5.11 02:07

Ahooj latkarky, porebuju poradit - daji se plinky dobre zaprat i jinym mydlem, nez zlucovym, napr. Lanza? To zlucove je sice fajn, ale mne vadi, ze je male - po par dnech ho mam ztencene a pak se mi lame a s tema pidikouskama se mi pak zapira blbe. Takze kdybych mohla dosahnout stejnych ucinku normalnim mydlem na prani, byla bych rada.

• Citovat
  • Upravit
4509
4.5.11 07:10
catie píše:
Ahooj latkarky, porebuju poradit - daji se plinky dobre zaprat i jinym mydlem, nez zlucovym, napr. Lanza? To zlucove je sice fajn, ale mne vadi, ze je male - po par dnech ho mam ztencene a pak se mi lame a s tema pidikouskama se mi pak zapira blbe. Takze kdybych mohla dosahnout stejnych ucinku normalnim mydlem na prani, byla bych rada.

u mamky jsem pouzivala snad jelena mam pocit a bylo to v pohode…tkz teoreticky by to asi slo, co to udela s latkou nemam sajn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.5.11 08:10
catie píše:
Ahooj latkarky, porebuju poradit - daji se plinky dobre zaprat i jinym mydlem, nez zlucovym, napr. Lanza? To zlucove je sice fajn, ale mne vadi, ze je male - po par dnech ho mam ztencene a pak se mi lame a s tema pidikouskama se mi pak zapira blbe. Takze kdybych mohla dosahnout stejnych ucinku normalnim mydlem na prani, byla bych rada.

Já teda zkušenost s jiným mýdlem nemám, ale žlučové používám tekuté z DMka a tím pádem by ti to vyřešilo ten problém s lámáním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
4.5.11 08:10

Lenholko, dik, vidis, to me nenapadlo, ze by to neco udelalo s latkou. Ja myslela, ze kdyz to pak stejne hodim do pracky, tak se to mydlo vypere (na pleny davam predpirku + extra oplach…) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.5.11 08:16

asha: Kalhoty hezký, ale koník je NAPROSTO ÚCHVATNEJ! :palec:
Do šátku dávám vlňáčky běžně, nevím v čem by měl být problém :nevim: Já teď jiné svrchňáky skoro nedávám, na noc longiesky, přes den točím dvoje krátké. Občas dám fleesáky, PULky teď nepoužívám.

• Citovat
  • Upravit
4509
4.5.11 08:33

Bruni fakt vlňáčky do šátku v pohodě?? já se toho docela bojim co to tim tlakem udělá…
a ani nevim jak bych malou oblíkla, davam buď alanu nebo aio ptz to je štíhlý, s vlňáčkama a normoš plenou je ten zadeček přece jenom větší :think:
no kaťata od farmers to jistej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 09:08

Já teda nemám šátek, ale v autosedačce jsou vlňáčky v pohodě, i na 3hodinovou cestu :)

• Citovat
  • Upravit
29730
4.5.11 09:08
lenholka píše:
Bruni fakt vlňáčky do šátku v pohodě?? já se toho docela bojim co to tim tlakem udělá…
a ani nevim jak bych malou oblíkla, davam buď alanu nebo aio ptz to je štíhlý, s vlňáčkama a normoš plenou je ten zadeček přece jenom větší :think:
no kaťata od farmers to jistej

U nas to nic nedela a nedelalo… nemas pro sichr jeste nejakou tu salku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.5.11 09:14

Prosím,já bych taky potřebovala radu, po vyprání mi jsou plenky cítit močí :-( CO dělám blbě? Peru na 60, před praním dávám to máchání ve studený vodě. Plenky skladuju na sucho a peru po dvou dnech..s tím, že cítit jsou jen ty plenky z toho prvního dne :nevim: Stalo se mi to teď poprvé, protože předtím jsem prala denně, jelikož jsem ještě plenek neměla tolik, aby mi to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 09:17
Vevercaci píše:
Prosím,já bych taky potřebovala radu, po vyprání mi jsou plenky cítit močí :-( CO dělám blbě? Peru na 60, před praním dávám to máchání ve studený vodě. Plenky skladuju na sucho a peru po dvou dnech..s tím, že cítit jsou jen ty plenky z toho prvního dne :nevim: Stalo se mi to teď poprvé, protože předtím jsem prala denně, jelikož jsem ještě plenek neměla tolik, aby mi to vyšlo.

A v cem peres? Mozna by pomohlo par kapek tee-tree do hlavniho prani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
4.5.11 09:27

asho: Koník parádní. :palec:

Já na ruční práce moc nejsem, vím, že kdybych koupila stroj, tak mě to šití stejně nechytne. Navíc jsem vždycky zkazila i cokoliv pro panenky, co jsem se snažila ušít. :-)

lenholko: Já bez vlňáků do šátku/nosítka, ani ránu. Nikdy neprovlhly. Buď mám longiesky a nebo teď dám vlňáčky od ivušky a na to nějaké kalhoty.

Každopádně teď mám doma tyhle vlňáčky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 09:42

no já už vlňáčky u desconhecidy nestíhám, respektive napodle mě jí ještě na jedny ukecat, ale obávám se, že mi to nevyjde.
Já mám jenom krátký vlňáčky a nevim jak malou dooblíknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.5.11 09:43

Asho: no teď jsem akorát dodělala Persil Sensitive a přemýšlím, co koupit / Honzík je atopik, tak snese celkem máloco/. To tea tree zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 09:43

jo a když vlňáčky z fleru od desconhecidy nenaimregnuju, vydržej??asi ne co?? a taky jsou teda pěkně kousavý tak nevim jak by se na to malá tvářila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.5.11 10:07

Hele,
potrebuju vedet,zda jsou tyhle dobry:
http://www.latkove-pleny.cz/…cuddle-wrap/
 http://www.latkove-pleny.cz/…ns-original/

Anebo jeste i nejake jine jsou tam dobre?
DÍÍÍÍKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí