Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
3.5.11 13:17

přebalovák - mám takový ten s pevným dnem. mám ho daný na posteli, kde tráví neluše většinu času během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 13:52

prebalovak mam ja ve stylu slozena deka na kuchynsky lince jo, abyste meli predstavu…mam proste dalsi cast linky, naproti ty hlavni, spis jsem tam vybalovala nakupy, mela tam misy s ovoce atd, tkz tak :lol:

Zuzko uplne vim jak ti je!! ja se strasne chci stehovat, jednak do vetsiho a jednak abysme byli bliz nasim, jenze se mi z prahy nechce ptz jsem si tu proste zvykla, tady ten kraj prahy neni vubec spatnej, mam tady krasnej vyhled z 8. patra do vilek, jeste jsem zavisla na nasi detsky doktorce, se desim co bych na severu sehnala :cert:
zase na severu vim kam jit poradne na prochazku, kam jit cvicit a tak…no je to na prd
a ted ty podnajmy co jsou, vyhled do dalsiho baraku, tak me chlap setrel ze jako budu hledat bydleni ja, dokonce i mamka byla na jeho strane, ze jak casto koukam z okna…no ja casto, respektive kdyz kouknu z okna tak chci koukat do neceho zelenyho nejlepe a jeste z poradny vejsky… chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.5.11 13:53
asha píše:
Holky, to je tragedie. Prevcirem jsme meli vazny hovor na tema 4. nebo ne… No nejdriv DH rikal, ze vedome do toho nepujde, ale kdyz se stane, hroutit se nebude. (to az pak :mrgreen: ) Behem hovoru ovsem vyplynulo, ze by nas to aspon donutilo resit byt a auto, o vikendu dokonce sam od sebe prohlasil, ze by to chtelo vetsi (coz je zazrak, protoze do ty doby o tom nechtel slyset). No a skoncilo to u toho, jak je to vlastne na mne, protoze tu nejhorsi cast (tehotenstvi a porod) si oddru ja a po poslednim zazitku se docela bojim… No a ja chvili chci desne a pak mne prepadne pocit, ze uz ani nahodou (hlavne rano, kdyz panuje chaos, pri baleni na cesty, kdyz se decka rvou atd.)

No a ted jsem se pristihla, jak planuju sit oblecky pro mimino… JSEM NORMALNI NEBO MI UZ HRABLO?
Kamoska ceka do mesice mimino, ja jsem nejdriv odhodlana ji nechat pliny po B. a ve finale jsem je zas uklidila. :zed:
Hlubokac nam porad stoji v predsini a slouzi jako odkladova plocha.

Takze mi teda poradte :mrgreen: Mam cas do srpna, pak na to bud vlitnem, nebo ne…

NEHRÁBLO!!!
Jé , jestli do toho půjdete, já ti budu táááák závidět. Už teď mi to mimino chybí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
3.5.11 13:53

Asho jestli si troufneš jdi do toho, držím palec :palec: já mám těhu kamarádku tak mě taky přepadla nostalgie a necháváme na to na přírodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.5.11 14:14
lenholka píše:Zuzko uplne vim jak ti je!! ja se strasne chci stehovat, jednak do vetsiho a jednak abysme byli bliz nasim, jenze se mi z prahy nechce ptz jsem si tu proste zvykla, tady ten kraj prahy neni vubec spatnej, mam tady krasnej vyhled z 8. patra do vilek, jeste jsem zavisla na nasi detsky doktorce, se desim co bych na severu sehnala :cert:
zase na severu vim kam jit poradne na prochazku, kam jit cvicit a tak…no je to na prd
a ted ty podnajmy co jsou, vyhled do dalsiho baraku, tak me chlap setrel ze jako budu hledat bydleni ja, dokonce i mamka byla na jeho strane, ze jak casto koukam z okna…no ja casto, respektive kdyz kouknu z okna tak chci koukat do neceho zelenyho nejlepe a jeste z poradny vejsky… chjo…

já se teda těším do toho domečku :palec: my bydlíme v přízemí, ale ten výhled je fakt něco! v zimě jsme koukali každý den na bažanty, chodily na kraj sadu dlabat - lidi dávali jablka a chleby pod krajní stromy. a po setmění tam chodily srnky :srdce: já taky měla nerva z toho, že bychom si teď na ten byt vzali hypotéku, byt opravili (stará okna, umakartové jádro, zničené podlahy od psa…), platili jak prdlý a pak za pět let byt prodali, doplatili hypotéku a zas si vzali další na barák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 14:29

S vyhledem vam naprosto rozumim :palec:
Nas vyhled z obyvaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 14:31
Mirii píše:
Nas vyhled z obyvaku :mrgreen:

hmmmmm je závidím.
My ted máme zrovna výhled na sníh :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 14:37

no Mirii to je nadhera… pro me je dulezity mit v okoli neco zelenyho, chlapovi to je uplne jedno, ten stejne furt cumi jenom do monitoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 14:44

Roman sice taky dost cumi do monitoru,ale na vyhled je ujetej :lol: jeste nikdy jsme nebydlleli bez dobreho vyhledu :wink: dokonce ani v Praze ne,tam mame vyhled na meandry Botice,akorat nam to pokazil vzdaleny obyvatel rodinneho domlu a postavil nam tam plot :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.5.11 14:49
Mirii píše:
Nas vyhled z obyvaku :mrgreen:

Tyjo a ty koně jsou půjčovací na ježdění? :-)
Já jsem dítě vyrostlé v paneláku a už tam nikdy nechci. Jsem prostě baráková. Sebelepší panelák se sebelepším výhledem prostě NE!
A já už se stěhovala tolikrát....... :roll:

• Citovat
  • Upravit
16492
3.5.11 14:51

Já bych taky chtěla domeček, ale máme čerstvě hypo, tk by to asi nešlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 15:20

Mirii - to je teda výhled :srdce:

Asho - jsem zvědavá, jak se rohodneš.

Bydlení - já jsem vyrostla v paneláku. Pak jsme 7 let bydleli u tchýně v baráku, kde nám postavila patro. Ted máme pronajatý byt v rodinném baráku ve vesnici kousek za Prahou. Ale ani já ani manžel nejsme barákový, chceme byt v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 15:28

A ja jsem barakova :mrgreen: Ale buhvi, jak to dopadne, tenhle byt poustet urcite nebudem…

Prebalovak mam stale, moje zada by to asi jinak nedaly… Ale vysoky prebalovak v koupelne bych nikdy nechtela, to je fakt jen kdyz koupou dva. My mame podlozku s pevnym dnem na vane a dokud decka uplne neodrostou, bude tam. Ono se to hodi i jinak, dalsi odkladovy misto navic. Kdyz jsme ve vane my, jen ho oprem o stenu.

Jsou DVA stupne!! Chapete to nekdo??? Ja mam vsechny zimni veci zaletneny, i fusaky. To zas potahnu B. na hrbete, snad nezmrznem. Se mi teda ale chce… uz aby haranti chodili sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 15:35

To počasí je děs. :cert: TAky jsem zimní věci uklidila, ale pro jistotu jsem každému jednu čepici a rukavice nechala venku. Dnes se fakt hodily. Sice mi ven vůbec nechtělo ale to by se mi děti doma ušktrily. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 15:40

Me teda dneska nikdo ven nedostal :lol:
A mala krasne spi dneska jak je chladneji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...