Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:M-a-j-a píše:
http://www.latkove-pleny.cz/Asho u našich je to taky pidi, ale ono to není jen o prostoruKdyž se chce, všechno jde
Dik
No ono je pidi a pidi. Ted jsou tam dva a je pidipidiAle jeste to jde. Ten pokoj je blbe reseny a ma nizky strop… panelak no. Znam mensi pokoje, kde se vejdou 3 v pohode, tohle neni ten typ pokoje
Jedno dítě se ti tm určitě ještě vejde ![]()
Jen do toho běžte ![]()
Brunifid píše:asha píše:Jasně, neváhej, děti jsou radost, už hnedle po ránu.Brunifid píše:No pochopitelne si chci precist, jak nemam vahat, protoze mam spoustu plin, ktery musi jeste nekdo donosit, ne???
asha: A s čím chceš poradit? Jak se vyrábí děti? To už bys mohla vědět, soudím při pohledu na Tvé metříky
A platí psí pravidlo: „Jeden pes je málo, ale dva psi, to už je příliš.“ O větším počtu se citát nezmiňuje, na to už jsou jiní odborníci, kteří vyslovují diagnózy
Tak o tom ranu jsi teda psat nemusela, to sis taky mohla odpustit ![]()
Jo jeden pes, zadny pes
Na deti to radsi uz po nemilych zkusenostech nevztahuju, vetsinou to ty jednodetny nenesou dobre ![]()
lenholka píše:
asho tak zase to rozhoupe chlapa k tomu vetsimu bytu, je to holt neco za neco
No tomu rikam motivace ! ![]()
asha píše:
Tak o tom ranu jsi teda psat nemusela, to sis taky mohla odpustitJo jeden pes, zadny pes
Na deti to radsi uz po nemilych zkusenostech nevztahuju, vetsinou to ty jednodetny nenesou dobre
Mi to vrátíš ![]()
Já než dočetla konec, tak už mě svrběly ruce, jak chytře napíšu, že o dětech to platí taky („jedno dítě, žádné dítě“), já očekávám větší mazec až s druhým
Není to snad pravda?
zase jak holky rikaly, je to dobry ze to vetsi zabavi to mensi…
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…
lenholka píše:
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…
To mi něco připomíná. Jsem rád, když večer dorazí muž a nosí ji. Někdy je to na skok z balkónu!!
Na jednu stranu se zabavi, na druhou stranu se rezou…a dokud je to maly, musi se to bud hlidat, aby to sourozenec nezahlusil, nebo aby nezacal zarlit… Ale u nas to byla idylka. To az ted je to obcas narez.
Obe starsi deti se zabavily samy, neznala jsem to viseni za nohavici, i kdyz byl druhy pryc. Ted potreti to teda nehrozi, to je zavislak, asi potrebuje toho mladsiho sourozence ![]()
asha píše:
Na jednu stranu se zabavi, na druhou stranu se rezou…a dokud je to maly, musi se to bud hlidat, aby to sourozenec nezahlusil, nebo aby nezacal zarlit… Ale u nas to byla idylka. To az ted je to obcas narez.
Obe starsi deti se zabavily samy, neznala jsem to viseni za nohavici, i kdyz byl druhy pryc. Ted potreti to teda nehrozi, to je zavislak, asi potrebuje toho mladsiho sourozence
no vidis to, tak to mas vlastne vyreseny ![]()
No jo, ten vecerni rev, to bylo i u nas. Rev a hyperaktivita brachy… Tady dvoumesicni urvanec a kaskader. DH chodil domu uz kolem pul 8
http://rodina.cz/…xxxxxhop.jpg
M-a-j-a píše:lenholka píše:To mi něco připomíná. Jsem rád, když večer dorazí muž a nosí ji. Někdy je to na skok z balkónu!!
no majo to ja se taky tesim az chlap dorazi, ale naprosto zbytecne… ta rve jak protrzena a on okolo ni projde a jde se sprchovat ![]()
jsme jednou myslela ze uz ho uskrtim…
my to teda ted nemam moc ruzovy a taky kdyz jsme se chytli tak jsem mu to vpalila, ze jde k maly jenom kdyz ma dobrou naladu ![]()
Asho nechej to nahode
a uvidis…tba nebude zadny
u nas jsme si rekli u prvni,ze se muzeme snazit taky roky,tak ze se prestaneme chranit a uvidime co bude…no hned ten mesic jsem byka tehotna
u druhe jsme si rekli,ze uz by nam nevadilo kdybych byla tehotna a otehotnela jsem hned druhy mesic
ted jsme ve stadiu kdy si rikame,ze treti by nas rozhodne zabilo
a tak se peclive chranime
ale nedavam tom dyl jak rok
ja jsem tak nejak rozhodnuta vnitrne pro 4 deti a odealni by bylo kdyby to dalsi prte nebylo jedno,ale rovnou dvojcata ![]()
Nech to nahode a kdyz nic nebude do konce rijna,tak ti priroda odpovedela sama ![]()
Ja jsem takovej tip,ze by me strasne nervilo kdybych si pocitala plodne dny,nutila manzu do sexu v nich apod.......
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebude
Do bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla ![]()
mirii taky jsem to mela tak, rikali jsme ze buh vi jestli nam to pujde a tak to nechame konovi, no a po 14 dnech v novy praci ejhle ![]()
pomeranca píše:
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebudeDo bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla
ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi
si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)
lenholka píše:pomeranca píše:ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebudeDo bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla
si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)
tak proč se nás teda ptá?
![]()