Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
3.5.11 11:32
asha píše:
M-a-j-a píše:
http://www.latkove-pleny.cz/Asho u našich je to taky pidi, ale ono to není jen o prostoru :-) Když se chce, všechno jde :-)

Dik :)

No ono je pidi a pidi. Ted jsou tam dva a je pidipidi :mrgreen: Ale jeste to jde. Ten pokoj je blbe reseny a ma nizky strop… panelak no. Znam mensi pokoje, kde se vejdou 3 v pohode, tohle neni ten typ pokoje :zed:

Jedno dítě se ti tm určitě ještě vejde :-)
Jen do toho běžte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 11:34
Brunifid píše:
asha píše:
Brunifid píše:
asha: A s čím chceš poradit? Jak se vyrábí děti? To už bys mohla vědět, soudím při pohledu na Tvé metříky :mrgreen:
No pochopitelne si chci precist, jak nemam vahat, protoze mam spoustu plin, ktery musi jeste nekdo donosit, ne??? :mrgreen:
Jasně, neváhej, děti jsou radost, už hnedle po ránu. :mrgreen:
A platí psí pravidlo: „Jeden pes je málo, ale dva psi, to už je příliš.“ O větším počtu se citát nezmiňuje, na to už jsou jiní odborníci, kteří vyslovují diagnózy :mrgreen:

Tak o tom ranu jsi teda psat nemusela, to sis taky mohla odpustit :cert:

Jo jeden pes, zadny pes :mrgreen: Na deti to radsi uz po nemilych zkusenostech nevztahuju, vetsinou to ty jednodetny nenesou dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 11:35
lenholka píše:
asho tak zase to rozhoupe chlapa k tomu vetsimu bytu, je to holt neco za neco :mrgreen:

No tomu rikam motivace ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.5.11 11:39
asha píše:
Tak o tom ranu jsi teda psat nemusela, to sis taky mohla odpustit :cert:Jo jeden pes, zadny pes :mrgreen: Na deti to radsi uz po nemilych zkusenostech nevztahuju, vetsinou to ty jednodetny nenesou dobre :mrgreen:

Mi to vrátíš :twisted:
Já než dočetla konec, tak už mě svrběly ruce, jak chytře napíšu, že o dětech to platí taky („jedno dítě, žádné dítě“), já očekávám větší mazec až s druhým :mrgreen: Není to snad pravda?

• Citovat
  • Upravit
4509
3.5.11 11:42

zase jak holky rikaly, je to dobry ze to vetsi zabavi to mensi…
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.5.11 11:44
lenholka píše:
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…

To mi něco připomíná. Jsem rád, když večer dorazí muž a nosí ji. Někdy je to na skok z balkónu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 11:47

Na jednu stranu se zabavi, na druhou stranu se rezou…a dokud je to maly, musi se to bud hlidat, aby to sourozenec nezahlusil, nebo aby nezacal zarlit… Ale u nas to byla idylka. To az ted je to obcas narez.
Obe starsi deti se zabavily samy, neznala jsem to viseni za nohavici, i kdyz byl druhy pryc. Ted potreti to teda nehrozi, to je zavislak, asi potrebuje toho mladsiho sourozence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:50
asha píše:
Na jednu stranu se zabavi, na druhou stranu se rezou…a dokud je to maly, musi se to bud hlidat, aby to sourozenec nezahlusil, nebo aby nezacal zarlit… Ale u nas to byla idylka. To az ted je to obcas narez.
Obe starsi deti se zabavily samy, neznala jsem to viseni za nohavici, i kdyz byl druhy pryc. Ted potreti to teda nehrozi, to je zavislak, asi potrebuje toho mladsiho sourozence :mrgreen:

no vidis to, tak to mas vlastne vyreseny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.11 11:51

No jo, ten vecerni rev, to bylo i u nas. Rev a hyperaktivita brachy… Tady dvoumesicni urvanec a kaskader. DH chodil domu uz kolem pul 8 :mrgreen: http://rodina.cz/…xxxxxhop.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:52
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
takhle uz mam kolikrat nerva ptz nevim co s ni, na ruce blby, na zemi blby, porad jenom blbaky delat, vecer uz mivam dost…
To mi něco připomíná. Jsem rád, když večer dorazí muž a nosí ji. Někdy je to na skok z balkónu!!

no majo to ja se taky tesim az chlap dorazi, ale naprosto zbytecne… ta rve jak protrzena a on okolo ni projde a jde se sprchovat :pocitac:
jsme jednou myslela ze uz ho uskrtim…
my to teda ted nemam moc ruzovy a taky kdyz jsme se chytli tak jsem mu to vpalila, ze jde k maly jenom kdyz ma dobrou naladu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.11 11:54

Asho nechej to nahode :wink: a uvidis…tba nebude zadny :lol: u nas jsme si rekli u prvni,ze se muzeme snazit taky roky,tak ze se prestaneme chranit a uvidime co bude…no hned ten mesic jsem byka tehotna :mrgreen: u druhe jsme si rekli,ze uz by nam nevadilo kdybych byla tehotna a otehotnela jsem hned druhy mesic :lol: ted jsme ve stadiu kdy si rikame,ze treti by nas rozhodne zabilo :mrgreen: a tak se peclive chranime :mrgreen: ale nedavam tom dyl jak rok :think: ja jsem tak nejak rozhodnuta vnitrne pro 4 deti a odealni by bylo kdyby to dalsi prte nebylo jedno,ale rovnou dvojcata :mrgreen:
Nech to nahode a kdyz nic nebude do konce rijna,tak ti priroda odpovedela sama :wink:
Ja jsem takovej tip,ze by me strasne nervilo kdybych si pocitala plodne dny,nutila manzu do sexu v nich apod.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.5.11 11:56

asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebude :lol: Do bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:57

mirii taky jsem to mela tak, rikali jsme ze buh vi jestli nam to pujde a tak to nechame konovi, no a po 14 dnech v novy praci ejhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:57
pomeranca píše:
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebude :lol: Do bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla :pankac:

ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi :mrgreen: si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.5.11 11:58
lenholka píše:
pomeranca píše:
asho: tak ruk už máš stejně málo (dvě ruce a tři děti) lepší už to nebude :lol: Do bytu se nějak poskládáte, horší to bude asi s autem. A pokud po čtvrtým toužíš, tak bych do toho šla :pankac:
ja myslim, ze po nem touzi az az kdyz to takhle resi :mrgreen: si vesmes myslim ze uz je to daaaavno vyreseny:)

tak proč se nás teda ptá? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí