Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
1.5.11 18:41
- bodlinka - píše:Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky. :zed:

A až te%d jsem si všimla že máme puntíkaté pampersky, zrovna má malá jednu na dupce, že bych si jí vyfotila do galerie? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
1.5.11 18:58
M-a-j-a píše:
Leni zkoušela jsi pastinák? On je takový sladky, třeba by jí to chutnalo :think:

toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.5.11 19:05
petka.konecna píše:
- bodlinka - píše:Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky. :zed:
A až te%d jsem si všimla že máme puntíkaté pampersky, zrovna má malá jednu na dupce, že bych si jí vyfotila do galerie? :mrgreen:

Vyfoť. :mrgreen:

Naše „prasátko“ snědlo k večeři obr porci kaše (nestačila jsem „nahazovat“, ani se nezamazal bryndák), pak vypil obě prsa a vypadal, že by si ještě dal. :roll: :-) Myslím, že jak se dal do pohybu (vpodstatě celý bdělý den stráví vestoje nebo lezením po čtyřech), tráví mu ještě líp.
Jo a oprudil se mi po rajčatech. Jsem je chtěla zkusit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.5.11 20:06
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
Leni zkoušela jsi pastinák? On je takový sladky, třeba by jí to chutnalo :think:
toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily :nevim:

Leni malá taky dost trpí na opruzeniny a z pastináku nic neměla a moc ji chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.5.11 20:44
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily :nevim:
Leni malá taky dost trpí na opruzeniny a z pastináku nic neměla a moc ji chutná.

no asi mi nezbyde nez to prubnout :-)
jinak se zase zacina osypavat, jde ji to primo od konecniku tak doufam, ze se to nijak nerozjede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.5.11 20:47
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
no asi mi nezbyde nez to prubnout :-)
jinak se zase zacina osypavat, jde ji to primo od konecniku tak doufam, ze se to nijak nerozjede :roll:

Mi se malá osypává hodně přímo na pipce a vůbec jí toho nemůžu zbavit. Ted jsem už musela použít i imazol. Prostě se jí dělají takové červené pupínky :nevim:

Tak jí ho dej první den jenom trošku a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.5.11 20:55

jeeeje imazol u nas nadelal minule takovou paseku, nene to riskovat podruhy nebudu :mrgreen:
uvidime jestli krem z dmka zabere, nebo jeste sudokrem docela sel, ale spis bych radsi kdyby se to spravilo bez mazani, jako minule…
asi to bude chtit opet cerny caj na oplach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.5.11 20:57

Tak u nás zatím imazol pomáhá, tak uvidíme :nevim: a přes den to mažem mastičkou na opruzeniny od hippu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.5.11 21:07

ahoj!
tak mám plíny opět chlupatý jako prase :pocitac: i ty, co už byly odsuchaný :nevim: a práno bez separaček a po vyprání ještě jednou extra vymáchaný.
mirii jak jsi na tom s plínama od kisy? mě napadlo, jestli to nedělají ty vkládačky navrch s flísem :nevim: je fakt, že za aksamitový vkladakčy chytnu a nic. kdežto ten flís jde celkem lehce vytrhnout :nevim: co ostatní s těmahle plínama? máte chlupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.5.11 21:09

Katy podeziram cervenou ze sijemdetem a nebo jednu vlozku od anav, je prouzkvana a chlupata :nevim: No uvidim priste,ale plina mi to jeste neudelala a to uz jsem ji prala tak 8 x ..... uvidim priste :think:
Majo po kolika opranich to udelala tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.5.11 21:11

Zuzi mi to problém nedělá.

Mirii od začátku mi to dělalo. Říkala jsem si, že se to sepere a bude to dobré, ale bylo to čím dál horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.5.11 21:13

no teda taky jsem chtela na sijemdetem barevnou, jsou krasny, ale toto 8-o
ale holkam co je maji to nedelaji ne?? :nevim: divny…

ja teda musim zatukat, obcas ma mala chlupatou prdku ale je to jednou za cas, a pliny jsou ok bych rekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.5.11 21:14
M-a-j-a píše:

Mi se malá osypává hodně přímo na pipce a vůbec jí toho nemůžu zbavit. Ted jsem už musela použít i imazol. Prostě se jí dělají takové červené pupínky :nevim:

Tak jí ho dej první den jenom trošku a uvidíš :nevim:

Majo, mala to mela taky (nekdy kolem 3m), vubec to nebylo hezky, doktorka rikala, ze jsou to snad kvasinky… jestli si to pamatuju spravne, dala ji imazol a do tri dnu to bylo pryc.

• Citovat
  • Upravit
6475
1.5.11 21:19

Majo taky mame problem s cervenymi pupinky pak se nam mirne rozjely i na brisko… Zatim vyreseno sudokremem a pres den vic promazavam lenienskou…
Podezdrivala jseme vse od prasku na pliny,medvidek olej, bambus, latkovka pres noc, kiwi… k nicemu jsme se nedobrala… ted postupne vse co jsme odebrala zkousim…tak uvidime :think: zatim tukam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.5.11 21:24
lenholka píše:
no teda taky jsem chtela na sijemdetem barevnou, jsou krasny, ale toto 8-o
ale holkam co je maji to nedelaji ne?? :nevim: divny…ja teda musim zatukat, obcas ma mala chlupatou prdku ale je to jednou za cas, a pliny jsou ok bych rekla…

Klid, ja jich mam vic a vsechny v pohode, ja to spis tipuji ma tu vlozku - na tu sahnu a chloupky padaji,ale z pliny ne.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure