Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
Leni zkoušela jsi pastinák? On je takový sladky, třeba by jí to chutnalo
toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily ![]()
petka.konecna píše:- bodlinka - píše:Koukla jsem do diskuze o Pamperskách, tý jo, tak ještě muset řešit (kromě toho, kde je sleva a jak se tam dostanu), jestli mi prodali obláčkové nebo puntíkaté plenky.A až te%d jsem si všimla že máme puntíkaté pampersky, zrovna má malá jednu na dupce, že bych si jí vyfotila do galerie?
Vyfoť. ![]()
Naše „prasátko“ snědlo k večeři obr porci kaše (nestačila jsem „nahazovat“, ani se nezamazal bryndák), pak vypil obě prsa a vypadal, že by si ještě dal.
Myslím, že jak se dal do pohybu (vpodstatě celý bdělý den stráví vestoje nebo lezením po čtyřech), tráví mu ještě líp.
Jo a oprudil se mi po rajčatech. Jsem je chtěla zkusit. ![]()
lenholka píše:M-a-j-a píše:toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily
Leni malá taky dost trpí na opruzeniny a z pastináku nic neměla a moc ji chutná.
M-a-j-a píše:lenholka píše:Leni malá taky dost trpí na opruzeniny a z pastináku nic neměla a moc ji chutná.M-a-j-a píše:toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily
no asi mi nezbyde nez to prubnout ![]()
jinak se zase zacina osypavat, jde ji to primo od konecniku tak doufam, ze se to nijak nerozjede ![]()
lenholka píše:M-a-j-a píše:no asi mi nezbyde nez to prubnoutlenholka píše:Leni malá taky dost trpí na opruzeniny a z pastináku nic neměla a moc ji chutná.M-a-j-a píše:toho ja se docela bojim, docela hodne lidi rika, ze se jim maly po nem oprudily
jinak se zase zacina osypavat, jde ji to primo od konecniku tak doufam, ze se to nijak nerozjede
Mi se malá osypává hodně přímo na pipce a vůbec jí toho nemůžu zbavit. Ted jsem už musela použít i imazol. Prostě se jí dělají takové červené pupínky ![]()
Tak jí ho dej první den jenom trošku a uvidíš ![]()
jeeeje imazol u nas nadelal minule takovou paseku, nene to riskovat podruhy nebudu ![]()
uvidime jestli krem z dmka zabere, nebo jeste sudokrem docela sel, ale spis bych radsi kdyby se to spravilo bez mazani, jako minule…
asi to bude chtit opet cerny caj na oplach ![]()
Tak u nás zatím imazol pomáhá, tak uvidíme
a přes den to mažem mastičkou na opruzeniny od hippu.
ahoj!
tak mám plíny opět chlupatý jako prase
i ty, co už byly odsuchaný
a práno bez separaček a po vyprání ještě jednou extra vymáchaný.
mirii jak jsi na tom s plínama od kisy? mě napadlo, jestli to nedělají ty vkládačky navrch s flísem
je fakt, že za aksamitový vkladakčy chytnu a nic. kdežto ten flís jde celkem lehce vytrhnout
co ostatní s těmahle plínama? máte chlupy?
Katy podeziram cervenou ze sijemdetem a nebo jednu vlozku od anav, je prouzkvana a chlupata
No uvidim priste,ale plina mi to jeste neudelala a to uz jsem ji prala tak 8 x ..... uvidim priste ![]()
Majo po kolika opranich to udelala tobe?
Zuzi mi to problém nedělá.
Mirii od začátku mi to dělalo. Říkala jsem si, že se to sepere a bude to dobré, ale bylo to čím dál horší.
no teda taky jsem chtela na sijemdetem barevnou, jsou krasny, ale toto ![]()
ale holkam co je maji to nedelaji ne??
divny…
ja teda musim zatukat, obcas ma mala chlupatou prdku ale je to jednou za cas, a pliny jsou ok bych rekla…
M-a-j-a píše:Mi se malá osypává hodně přímo na pipce a vůbec jí toho nemůžu zbavit. Ted jsem už musela použít i imazol. Prostě se jí dělají takové červené pupínky
Tak jí ho dej první den jenom trošku a uvidíš
Majo, mala to mela taky (nekdy kolem 3m), vubec to nebylo hezky, doktorka rikala, ze jsou to snad kvasinky… jestli si to pamatuju spravne, dala ji imazol a do tri dnu to bylo pryc.
Majo taky mame problem s cervenymi pupinky pak se nam mirne rozjely i na brisko… Zatim vyreseno sudokremem a pres den vic promazavam lenienskou…
Podezdrivala jseme vse od prasku na pliny,medvidek olej, bambus, latkovka pres noc, kiwi… k nicemu jsme se nedobrala… ted postupne vse co jsme odebrala zkousim…tak uvidime
zatim tukam
lenholka píše:
no teda taky jsem chtela na sijemdetem barevnou, jsou krasny, ale toto
ale holkam co je maji to nedelaji ne??divny…ja teda musim zatukat, obcas ma mala chlupatou prdku ale je to jednou za cas, a pliny jsou ok bych rekla…
Klid, ja jich mam vic a vsechny v pohode, ja to spis tipuji ma tu vlozku - na tu sahnu a chloupky padaji,ale z pliny ne.......
A až te%d jsem si všimla že máme puntíkaté pampersky, zrovna má malá jednu na dupce, že bych si jí vyfotila do galerie?