Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
Tak mi právě pod okny prošla maminka, co nesla dítě v „nosítku.“ Samozřejmě ho měla zády k sobě. Já to nechápu, to si to někdy nezkusí, takhle viset?Včera mě ta paní potkala se šátkem a zubila se na mě jak sluníčko, jakože „obě nosíme, super.“ Mně teda do úsměvu nebylo, když jsem viděla toho chlapečka. A od doktorky taky odcházela paní s BabyBjörn.
Chďátka děti… já potkala jen paní s manducou ![]()
Zuzijá mám viskozu, tak nevím, ale dneska jsem je tam zapomněla dát k plínám prát a chlupy nebyly, tak nevím
Už jsem právě vyřadila starý čč, protože se rozpadaly a já myslela, že je to z toho, ale není.A chlupatíme taky dýl.
fly, me zrovna rikala mati,proc nenosim nelu obracene - ze to tak ted nekdy videla v televizi…
pastelko,tak to je zahada!ja dneska po prani pliny klepala na balkone - celej balkon pokryry zmolkama amoje cerny triko uz neni cerny
fly, me zrovna rikala mati,proc nenosim nelu obracene - ze to tak ted nekdy videla v televizi…
pastelko,tak to je zahada!ja dneska po prani pliny klepala na balkone - celej balkon pokryry zmolkama amoje cerny triko uz neni cernyfly, me zrovna rikala mati,proc nenosim nelu obracene - ze to tak ted nekdy videla v televizi…
pastelko,tak to je zahada!ja dneska po prani pliny klepala na balkone - celej balkon pokryry zmolkama amoje cerny triko uz neni cerny
no uz je mame… cekala jsem v cekarne s mamkou, mala rvala jak tur az ven, ale vzdycky jenom chvilku, pak byla nejakou dobu rozmrzela, tak se jenom chovala, no jako po ockovani…
ted uz je zase vesela ![]()
Zuzi
taky by mě to zajímalo, čím to je
a co máš za separačky? Já peru dohromady jen Kikko bambusky, Anavy, pár kapsovek, Barnslingy z Ikea, tak nevím ![]()
Jo a dodatečně děkuju za to bambucký máslo
je super!!!!
pastelko, kikko bambusky tam házím taky. tak že by tak pelichaly? mám jen tři kousky
a separačky mám celulozu ![]()
jj, máslo je bezva!
Ahoj
prosím vás víte o kamenných obchodech s plenama třeba i v polsku a slovesku? děkuji
a nebo teda ten aksamit z anav? já mám teda všecko chlupatý úplně příšerně ![]()
zuzanecka81 píše:
a nebo teda ten aksamit z anav? já mám teda všecko chlupatý úplně příšerně
Ja teda pleny neperu s jinym pradlem,takze ty chlupy nepoznam,ale co je fakt tak na anavach mam vsude z venku v zahybech kousky aksamitu,nebo co ja vim co to je…tam se mi to drzi a nekdy mokre anavy natahuji( kolem nozicek) a vybiram z tama ten bordel…taakze by to mozna i tema anavama byt mohlo…a pravda ze itti teda taky chlupaty mam a musim vytrepavat. Tak se na to ted budu soustredit…jo a kiko ctverce bambus ci obyc uz nejakou dobu nepouzivam,tak ty muzete vyloucit ![]()
Tak jsme dnes prekopali kuchyn a zapojili mycku. Prave myje svou prvni davku ![]()
A jaksi mi odesel pocitac
tak jsem se nacpala k manzelovi na notas ![]()
zuzanecka81 píše:
a nebo teda ten aksamit z anav? já mám teda všecko chlupatý úplně příšerně
mne hrozne pelichaly ty z ekozahrady, Viky mela uplne chlupatej zadecek, casem to prestalo… ![]()
Mirri
díky. Taky mě napadl ten aksamit, jen doufám, že se to časem opere
Přesně tak, drží se to v záhybech a tmavou Shady mám teda takovou došeda ![]()
A dneska jsem si vyzvedla dvě nový Anavy a aviváž od Zelazuzu, prádlo se pere, tak jsem na to zvědavá ![]()
Pomerancoto je paráda což
Já mám novou myčku zabalenou a čekám na novou kuchyň a přízemí. Už se mooooc těším, zatím vařím v provizoriu na vařiči a nádobí myju ve škopku
Takže závist ![]()
Pelichání plín? To slyším prvně, mě teda nikdy nic nepelichalo a nebo jsem to nepoznala, když jsem plíny občas proháněla sušičkou.