Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
zdarec!
jdu se chlubit
opatentkované vložky
achdárku, jak se vylomí špatný patentek? na jedné vložce se mi ho podařilo nacvaknout na špatné místo, tak tam mám dva vedle sebe a nevím, jak ho sundat
ty vložky jsou krásný, pěkně vyskládané
z jakýho materiálu je máš ?
eust píše:
niekto sa tu pytal na anavy easy, pozrela som na stranky ivusky a nejake tam su. odkedy a dokedy tam budu, som sama zvedava:
http://www.anavy.cz/…Vse-v-jednom
Děkuji, to jsem byla já. Mě se podařilo jednu uzmout včera a teď už jsou tam jen růžové
Chtěla jsem ještě modrou a hnědou, holt si počkám ![]()
Dneska už mám ze včerejška 4 nové Anavy doma a jsou supr
![]()
Barbulka píše:zuzanecka81 píše:ty vložky jsou krásný, pěkně vyskládané
zdarec!
jdu se chlubit
opatentkované vložky
achdárku, jak se vylomí špatný patentek? na jedné vložce se mi ho podařilo nacvaknout na špatné místo, tak tam mám dva vedle sebe a nevím, jak ho sundatz jakýho materiálu je máš ?
vrch jsou staré rozstříhané plyšové overaly, pak jedna či dvě vrstvy bambusovo-konopného flísu. křidélka jsou úplet z triček a naspod irma
A koukám že jsou tam i flísáčky, ty jsem chtěla taky, tak to mě mrzí, že jsem se dneska nekoukla, nenapadlo mě, že se tam ještě něco objeví, aniž by to přišlo na mailík ![]()
Vevercaci píše:
A koukám že jsou tam i flísáčky, ty jsem chtěla taky, tak to mě mrzí, že jsem se dneska nekoukla, nenapadlo mě, že se tam ještě něco objeví, aniž by to přišlo na mailík
Bylo to jen pár kousků z inventury, tak jsem kvůli tomu nechtěla lidi spamovat, když jeden mail šel nedávno…
Mirii píše:
Lenholko kolik ted vazite?
Plavky mam popolliny a jeste jsem je male ani nezkusila
Mirii vubec netusim, dozvim se nekdy v pulce kvetna, ale prijde mi, ze mala kyne pred ocima ![]()
zitra jdem na nausnice ![]()
ivuska.h píše:Vevercaci píše:Bylo to jen pár kousků z inventury, tak jsem kvůli tomu nechtěla lidi spamovat, když jeden mail šel nedávno…
A koukám že jsou tam i flísáčky, ty jsem chtěla taky, tak to mě mrzí, že jsem se dneska nekoukla, nenapadlo mě, že se tam ještě něco objeví, aniž by to přišlo na mailík
Já to nemyslela nijak špatně, jestli to tak vyznělo ![]()
Můžu se ještě zeptat, ohledně skladování počůraných plínek, mám na to takovej koš plastovej, ale zajímá mě, jestli to tam hážete rovnou a nebo to ještě máte v nějakým pytli? ![]()
Vevercaci píše:
Můžu se ještě zeptat, ohledně skladování počůraných plínek, mám na to takovej koš plastovej, ale zajímá mě, jestli to tam hážete rovnou a nebo to ještě máte v nějakým pytli?
Ja si poridila pytel na pleny- je to takova sitka a v te to rovnou seberu a nacpu do pracky, mam dva a stridam je. Pracku mam plneni z boku,ale kdybych mela vrchni,tak si pytle neporizuji a rovnou to do pracky nasypu.
Pomarancodíky za reakci na HD pastelky. Prdím na ně.
Zuzaneckojá mám taky plíny samej chlup
Nejvíc se to chytá na Itti, ale taky to z nich jde nejlíp dolů. Z Anavek to jde blbě, možná se to časem opere. Ale štve mě to nehorázně
vůbec nedokážu přijít na to, co pelichá.
Vevercaci píše:ivuska.h píše:Já to nemyslela nijak špatně, jestli to tak vyzněloVevercaci píše:Bylo to jen pár kousků z inventury, tak jsem kvůli tomu nechtěla lidi spamovat, když jeden mail šel nedávno…
Né, to nevyznělo, jen jsem chtěla napsat, proč jsem ten mail neposlala ![]()
Pastelka píše:
Pomarancodíky za reakci na HD pastelky. Prdím na ně.Zuzaneckojá mám taky plíny samej chlupNejvíc se to chytá na Itti, ale taky to z nich jde nejlíp dolů. Z Anavek to jde blbě, možná se to časem opere. Ale štve mě to nehorázně
vůbec nedokážu přijít na to, co pelichá.
jj, itti jsem taky obírala po každém praní
teď jsem zkusila nedat prát separačky
co ty máš za separačky? ještě mě napadlo, zda nepelichají kikko obyč plíny, či perlan (ten už ale teda neperu, ale chlupy jsou na plínách už dýl, tak nevím)
jo a novou plínu jsem ráno nasadila a modelka jí samozřejmě hned otestovala bobanem ![]()
Tak mi právě pod okny prošla maminka, co nesla dítě v „nosítku.“ Samozřejmě ho měla zády k sobě. Já to nechápu, to si to někdy nezkusí, takhle viset? ![]()
Včera mě ta paní potkala se šátkem a zubila se na mě jak sluníčko, jakože „obě nosíme, super.“ Mně teda do úsměvu nebylo, když jsem viděla toho chlapečka. A od doktorky taky odcházela paní s BabyBjörn. ![]()