Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2762
28.4.11 20:33
zuzanecka81 píše:
zdarec!
jdu se chlubit :mrgreen:
opatentkované vložky
achdárku, jak se vylomí špatný patentek? na jedné vložce se mi ho podařilo nacvaknout na špatné místo, tak tam mám dva vedle sebe a nevím, jak ho sundat :nevim:

ty vložky jsou krásný, pěkně vyskládané :palec: z jakýho materiálu je máš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.4.11 21:05
eust píše:
niekto sa tu pytal na anavy easy, pozrela som na stranky ivusky a nejake tam su. odkedy a dokedy tam budu, som sama zvedava:
http://www.anavy.cz/…Vse-v-jednom

Děkuji, to jsem byla já. Mě se podařilo jednu uzmout včera a teď už jsou tam jen růžové :-( Chtěla jsem ještě modrou a hnědou, holt si počkám :kytka:
Dneska už mám ze včerejška 4 nové Anavy doma a jsou supr :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
28.4.11 21:14
Barbulka píše:
zuzanecka81 píše:
zdarec!
jdu se chlubit :mrgreen:
opatentkované vložky
achdárku, jak se vylomí špatný patentek? na jedné vložce se mi ho podařilo nacvaknout na špatné místo, tak tam mám dva vedle sebe a nevím, jak ho sundat :nevim:
ty vložky jsou krásný, pěkně vyskládané :palec: z jakýho materiálu je máš ?

vrch jsou staré rozstříhané plyšové overaly, pak jedna či dvě vrstvy bambusovo-konopného flísu. křidélka jsou úplet z triček a naspod irma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.4.11 21:15

A koukám že jsou tam i flísáčky, ty jsem chtěla taky, tak to mě mrzí, že jsem se dneska nekoukla, nenapadlo mě, že se tam ještě něco objeví, aniž by to přišlo na mailík :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.4.11 21:30
Vevercaci píše:
A koukám že jsou tam i flísáčky, ty jsem chtěla taky, tak to mě mrzí, že jsem se dneska nekoukla, nenapadlo mě, že se tam ještě něco objeví, aniž by to přišlo na mailík :cry:

Bylo to jen pár kousků z inventury, tak jsem kvůli tomu nechtěla lidi spamovat, když jeden mail šel nedávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.4.11 21:47
Mirii píše:
Lenholko kolik ted vazite?
Plavky mam popolliny a jeste jsem je male ani nezkusila :oops:

Mirii vubec netusim, dozvim se nekdy v pulce kvetna, ale prijde mi, ze mala kyne pred ocima :nevim:

zitra jdem na nausnice :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.4.11 22:02
ivuska.h píše:
Vevercaci píše:
A koukám že jsou tam i flísáčky, ty jsem chtěla taky, tak to mě mrzí, že jsem se dneska nekoukla, nenapadlo mě, že se tam ještě něco objeví, aniž by to přišlo na mailík :cry:
Bylo to jen pár kousků z inventury, tak jsem kvůli tomu nechtěla lidi spamovat, když jeden mail šel nedávno…

Já to nemyslela nijak špatně, jestli to tak vyznělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.4.11 22:04

Můžu se ještě zeptat, ohledně skladování počůraných plínek, mám na to takovej koš plastovej, ale zajímá mě, jestli to tam hážete rovnou a nebo to ještě máte v nějakým pytli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.4.11 22:17
Vevercaci píše:
Můžu se ještě zeptat, ohledně skladování počůraných plínek, mám na to takovej koš plastovej, ale zajímá mě, jestli to tam hážete rovnou a nebo to ještě máte v nějakým pytli? :think:

Ja si poridila pytel na pleny- je to takova sitka a v te to rovnou seberu a nacpu do pracky, mam dva a stridam je. Pracku mam plneni z boku,ale kdybych mela vrchni,tak si pytle neporizuji a rovnou to do pracky nasypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.4.11 22:18

Jsem to napsala blbe :mrgreen: ten pytel mam samozrejme v kyblu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.4.11 10:11

Pomarancodíky za reakci na HD pastelky. Prdím na ně.

Zuzaneckojá mám taky plíny samej chlup :cert: Nejvíc se to chytá na Itti, ale taky to z nich jde nejlíp dolů. Z Anavek to jde blbě, možná se to časem opere. Ale štve mě to nehorázně :zed: vůbec nedokážu přijít na to, co pelichá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.4.11 11:04
Vevercaci píše:
ivuska.h píše:
Vevercaci píše:
Já to nemyslela nijak špatně, jestli to tak vyznělo :kytka:

Né, to nevyznělo, jen jsem chtěla napsat, proč jsem ten mail neposlala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.4.11 14:28
Pastelka píše:
Pomarancodíky za reakci na HD pastelky. Prdím na ně.Zuzaneckojá mám taky plíny samej chlup :cert: Nejvíc se to chytá na Itti, ale taky to z nich jde nejlíp dolů. Z Anavek to jde blbě, možná se to časem opere. Ale štve mě to nehorázně :zed: vůbec nedokážu přijít na to, co pelichá.

jj, itti jsem taky obírala po každém praní :zed: teď jsem zkusila nedat prát separačky :think: co ty máš za separačky? ještě mě napadlo, zda nepelichají kikko obyč plíny, či perlan (ten už ale teda neperu, ale chlupy jsou na plínách už dýl, tak nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.4.11 14:30

jo a novou plínu jsem ráno nasadila a modelka jí samozřejmě hned otestovala bobanem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
29.4.11 15:28

Tak mi právě pod okny prošla maminka, co nesla dítě v „nosítku.“ Samozřejmě ho měla zády k sobě. Já to nechápu, to si to někdy nezkusí, takhle viset? :nevim:

Včera mě ta paní potkala se šátkem a zubila se na mě jak sluníčko, jakože „obě nosíme, super.“ Mně teda do úsměvu nebylo, když jsem viděla toho chlapečka. A od doktorky taky odcházela paní s BabyBjörn. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure