Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
27.4.11 10:55

Fly: On taky kluka po mně nechtěl, já teda nechtěla úplně po mně, Marcel se mi krutě nelíbí, chtěla jsem Marek. Ale jméno Pavlína se mi líbí moc, takže jsem kluka nakonec napsala, jak si vymyslel on s tím, že jsem měla objednanou holčičku, tak běda mu, jestli vyrobil něco jiného :lol: A je vidět, že když chce, tak ví, co dělá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
27.4.11 10:59

Foto mám co mi posílala máma, když je upletla, na modelce vyfotím později.
Ty kšandy zatím strkám dovnitř, třeba je využiju později.

• Citovat
  • Upravit
5393
27.4.11 12:51

ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“ :roll: dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda :roll: a samozřejmě, když měla na sobě disana vlňáky :zed: tak jsem si říkala při tom mytí a převlíkání, jak těm hnuskařkám nezávidím, když tohle mají každou chvíli :mrgreen:
já si pohlaví říct nechala, ale ani jsem to nepotřebovala. já to nějak věděla. stejně, jako jsem už hned „po“ věděla, že se to povedlo a bude mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
27.4.11 13:55

Ahojky :mavam:
Bruni ty jsou krásný :-D
Já si pohlavý říct nechala, vlastně jsem otravovala při každým utz kdy už mi konečně řeknou co to bude :mrgreen: já jsem děsně zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.4.11 13:59

Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadku :think: nevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost :nevim: ale stejně to vždy trochu sjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
27.4.11 14:01

Jsem teď uspala maláho , položím ho na postel a říkám si tedy ten si ale prdnul :mrgreen: no neprdnul ale posr… tak jsem chvilku dumala a pak jsem ho ofafrně začala přebalovat, ležel na bříšku a jakoby to věděl tak na mě tu prdku vystrčil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nevzbudil se :dance:
to byly přípravy jak na operaci :mrgreen: podložku ubrousky, žínku , plenku ........ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
27.4.11 14:02
pomeranca píše: Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadku :think: nevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost :nevim: ale stejně to vždy trochu sjede.

To je divný :think: . A jaký používáš svrchňáky?
Mě se na chodící dítě nejvíc osvědčily natahovací vlňáčky , případně Ivušky flísáčky( když byly vlňáčky mimi provoz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.4.11 14:08
Barbulka píše:
Jsem teď uspala maláho , položím ho na postel a říkám si tedy ten si ale prdnul :mrgreen: no neprdnul ale posr… tak jsem chvilku dumala a pak jsem ho ofafrně začala přebalovat, ležel na bříšku a jakoby to věděl tak na mě tu prdku vystrčil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nevzbudil se :dance:
to byly přípravy jak na operaci :mrgreen: podložku ubrousky, žínku , plenku ........ :mrgreen: :mrgreen:

skalpel, prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.4.11 14:11
Ráďa69 píše:
pomeranca píše: Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadku :think: nevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost :nevim: ale stejně to vždy trochu sjede.
To je divný :think: . A jaký používáš svrchňáky?
Mě se na chodící dítě nejvíc osvědčily natahovací vlňáčky , případně Ivušky flísáčky( když byly vlňáčky mimi provoz).

Tak většinou imse, ale je fakt, že poslední dobou se jim dost vysuchal prostředek (máme totiž poněkud větší a on jaksi nechce tloustnout :mrgreen: ). Když má anavy flísáky, je to v pohodě :palec: vlňáky si schovávám hlavně na noc, ale přijdou mi takové volnější :think: (časem se povolily, dřív držely líp…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.4.11 14:13

Asi je moc hubený a má nevýrazné boky, to se pak stává. Pomůže dobře padnoucí bodýčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
27.4.11 14:20

No je pravda, že naše madam je tlustá dost :-D . Vlňáčky -pletené- taky občas sjedou - vylepšila jsem je gumičkou a když už je to krize tak vyperu a ono to zase chvíli vydrží. Nejlépe držící se mi jeví tyhle , ale už asi nejdou moc sehnat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.4.11 14:28
Brunifid píše:
M-a-j-a píše:
Já jsem si pohlaví nenechala říct a bylo to super :-) U druhého (jestli nějaké někdy bude) si to taky nenechám říct :-) Je to sranda každému odpovídat, že čekáme dítě :mrgreen: :mrgreen:

Můj člověk :palec: Ty dotazy mě teda dost točily, se každej blbě ptal a divil, že v dnešní době ultrazvuků to nevííííííme, jak kdybych přifrčela z 15.století. :roll:

Fly: A co máš proti Pavlínce?

Já taky nechápu proč to všem přišlo divné, že si to nechceme nechat říct. Jen naši teda měli radost, že máme překvapení, i když taťka mě pořád podezříval, že to vím, al já to fakt nevěděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.4.11 14:44
zuzanecka81 píše:
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“ :roll: dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda :roll:

My jsme dneska taky měly jednu premiéru :) - malá čurala do nočníku :) :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
16492
27.4.11 14:47
petka.konecna píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“ :roll: dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda :roll:
My jsme dneska taky měly jednu premiéru :) - malá čurala do nočníku :) :) :palec:

Peti tak to je super :palec: My už jsme ho taky párkrát zkoušeli na pár minutek a už v něm bylo i hovino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.4.11 14:47

My máme taky pemiéru, Ondra pochopil, že si může někam dostrkat židli a zkoumat z ní vyvýšená místa, což dělal i dřív, ale aspoň si ji neuměl šoupat kam chtěl. Tak mám asi definitivně po srandě :lol: Protože zatím vůbec nechápe, že někam nesmí lézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure