Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Foto mám co mi posílala máma, když je upletla, na modelce vyfotím později.
Ty kšandy zatím strkám dovnitř, třeba je využiju později.
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“
dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda
a samozřejmě, když měla na sobě disana vlňáky
tak jsem si říkala při tom mytí a převlíkání, jak těm hnuskařkám nezávidím, když tohle mají každou chvíli ![]()
já si pohlaví říct nechala, ale ani jsem to nepotřebovala. já to nějak věděla. stejně, jako jsem už hned „po“ věděla, že se to povedlo a bude mimino ![]()
Ahojky ![]()
Bruni ty jsou krásný ![]()
Já si pohlavý říct nechala, vlastně jsem otravovala při každým utz kdy už mi konečně řeknou co to bude
já jsem děsně zvědavá ![]()
Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadku
nevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost
ale stejně to vždy trochu sjede.
Jsem teď uspala maláho , položím ho na postel a říkám si tedy ten si ale prdnul
no neprdnul ale posr… tak jsem chvilku dumala a pak jsem ho ofafrně začala přebalovat, ležel na bříšku a jakoby to věděl tak na mě tu prdku vystrčil
a nevzbudil se ![]()
to byly přípravy jak na operaci
podložku ubrousky, žínku , plenku ........
![]()
pomeranca píše: Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadkunevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost
To je divný
. A jaký používáš svrchňáky?
Mě se na chodící dítě nejvíc osvědčily natahovací vlňáčky , případně Ivušky flísáčky( když byly vlňáčky mimi provoz).
Barbulka píše:
Jsem teď uspala maláho , položím ho na postel a říkám si tedy ten si ale prdnulno neprdnul ale posr… tak jsem chvilku dumala a pak jsem ho ofafrně začala přebalovat, ležel na bříšku a jakoby to věděl tak na mě tu prdku vystrčil
![]()
![]()
a nevzbudil se
to byly přípravy jak na operacipodložku ubrousky, žínku , plenku ........
![]()
skalpel, prosím ![]()
Ráďa69 píše:pomeranca píše: Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadkuTo je divnýnevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost
. A jaký používáš svrchňáky?
Mě se na chodící dítě nejvíc osvědčily natahovací vlňáčky , případně Ivušky flísáčky( když byly vlňáčky mimi provoz).
Tak většinou imse, ale je fakt, že poslední dobou se jim dost vysuchal prostředek (máme totiž poněkud větší a on jaksi nechce tloustnout
). Když má anavy flísáky, je to v pohodě
vlňáky si schovávám hlavně na noc, ale přijdou mi takové volnější
(časem se povolily, dřív držely líp…)
pomeranca píše: Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadkunevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost
Asi je moc hubený a má nevýrazné boky, to se pak stává. Pomůže dobře padnoucí bodýčko ![]()
No je pravda, že naše madam je tlustá dost
. Vlňáčky -pletené- taky občas sjedou - vylepšila jsem je gumičkou a když už je to krize tak vyperu a ono to zase chvíli vydrží. Nejlépe držící se mi jeví tyhle , ale už asi nejdou moc sehnat …
Brunifid píše:M-a-j-a píše:
Já jsem si pohlaví nenechala říct a bylo to superU druhého (jestli nějaké někdy bude) si to taky nenechám říct
Je to sranda každému odpovídat, že čekáme dítě
![]()
Můj člověk
Fly: A co máš proti Pavlínce?Ty dotazy mě teda dost točily, se každej blbě ptal a divil, že v dnešní době ultrazvuků to nevííííííme, jak kdybych přifrčela z 15.století.
Já taky nechápu proč to všem přišlo divné, že si to nechceme nechat říct. Jen naši teda měli radost, že máme překvapení, i když taťka mě pořád podezříval, že to vím, al já to fakt nevěděla ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda
My jsme dneska taky měly jednu premiéru
- malá čurala do nočníku
![]()
petka.konecna píše:zuzanecka81 píše:My jsme dneska taky měly jednu premiéru
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda
- malá čurala do nočníku
![]()
![]()
Peti tak to je super
My už jsme ho taky párkrát zkoušeli na pár minutek a už v něm bylo i hovino ![]()
My máme taky pemiéru, Ondra pochopil, že si může někam dostrkat židli a zkoumat z ní vyvýšená místa, což dělal i dřív, ale aspoň si ji neuměl šoupat kam chtěl. Tak mám asi definitivně po srandě
Protože zatím vůbec nechápe, že někam nesmí lézt.
Fly: On taky kluka po mně nechtěl, já teda nechtěla úplně po mně, Marcel se mi krutě nelíbí, chtěla jsem Marek. Ale jméno Pavlína se mi líbí moc, takže jsem kluka nakonec napsala, jak si vymyslel on s tím, že jsem měla objednanou holčičku, tak běda mu, jestli vyrobil něco jiného
A je vidět, že když chce, tak ví, co dělá