Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Vevercaci píše:
JJ, to já mám taky radost a největší radost má náš taťka, který to sponzoruje
Prosím nevíte někdo, kde by se daly koupit Anavy Easy na patentky? Na tom jejich e-obchůdku je nemají a já bych je ráda vyzkoušela
Teď zrovna asi moc nikde, máme pauzu výroby, takže je všude vyprodáno. Měly by být cca v týdnu od 16. května.
No , koukala jsem a fakt nikde - ani jednu jsem nikde nevyšťourala ![]()
ivuska.h píše:Vevercaci píše:Děkuji, tak já si počkám..co mi zbejvá, že
JJ, to já mám taky radost a největší radost má náš taťka, který to sponzoruje
Prosím nevíte někdo, kde by se daly koupit Anavy Easy na patentky? Na tom jejich e-obchůdku je nemají a já bych je ráda vyzkoušelatakže to asi nebudete přidávat ani kalhotkovky, že?
Teď zrovna asi moc nikde, máme pauzu výroby, takže je všude vyprodáno. Měly by být cca v týdnu od 16. května.
M-a-j-a píše:
Já jsem si pohlaví nenechala říct a bylo to superU druhého (jestli nějaké někdy bude) si to taky nenechám říct
Je to sranda každému odpovídat, že čekáme dítě
![]()
Hihi, taky mě to bavilo. Já říkala občas, že to bude krokodýl.
To byly pohledy.
Ani nevím, jak jsem přišla na toho krokodýla.. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Hihi, taky mě to bavilo. Já říkala občas, že to bude krokodýl.
Já jsem si pohlaví nenechala říct a bylo to superU druhého (jestli nějaké někdy bude) si to taky nenechám říct
![]()
To byly pohledy.
![]()
Ani nevím, jak jsem přišla na toho krokodýla..
Tak u nás v rodině se za cca 4 týdny narodí ŘEDKVIČKA - taky nechápu jak na to přišli
- a i když ví že to bude holka (teda snad, na poslední kontrole jim Dr. řekla že je to pěkný kluk), tak jí pořád říkají ŘEDKVIČKA.
ankasz píše:
Flyinfrog: díky, jinak jsem se paní na fléru ptala, kdy bude zase plést na objednávku, tak prý snad po vánocích, podle toho jaké bude mimiuž jsem zjišťovala situaci, kdybych chtěla nějaké vlňáčky pro novoška
Výborné zkušenosti mám s touto paní:
http://hajkovic.jex.cz/
Mmch, ty „longies pro sourozence“, co má na stránkách, ty jsou naše.
Škoda, že malému už jsou těsné. ![]()
petka.konecna píše:- bodlinka - píše:Tak u nás v rodině se za cca 4 týdny narodí ŘEDKVIČKA - taky nechápu jak na to přišliM-a-j-a píše:Hihi, taky mě to bavilo. Já říkala občas, že to bude krokodýl.
![]()
To byly pohledy.
![]()
- a i když ví že to bude holka (teda snad, na poslední kontrole jim Dr. řekla že je to pěkný kluk), tak jí pořád říkají ŘEDKVIČKA.
Znám rodiče, co měli pro mimčo pracovní název „prdík“.
A pak, když přišly koliky, tak si říkali, jestli to nááhodou malému nevsugerovali. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Hihi, taky mě to bavilo. Já říkala občas, že to bude krokodýl.
![]()
To byly pohledy.
![]()
Tak to my jsme měli taky hodně přezdívek ![]()
Ke konci to bylo klíště!! ![]()
tak ja si nechala rict co to bude, nevydrzela bych to
a u druhyho jakbysmet ![]()
jinak vlnacky jsem koupila za 5minut 12 koukam
uff
letni bych po vanocich asi moc neuzila…a buuuh vi jak to u nas bude, ptz mala knoura pri kazdym ucurnuti tak si rikam, ze bysme mohli byt brzo bez plen pres den ![]()
M-a-j-a píše:
![]()
Můj člověk
Ty dotazy mě teda dost točily, se každej blbě ptal a divil, že v dnešní době ultrazvuků to nevííííííme, jak kdybych přifrčela z 15.století. ![]()
Fly: A co máš proti Pavlínce?
Já mám nový longiesky, dneska měly premiéru
Ještě bych je mohla nafotit, že jo.
Bodlinko ze si sem ten odkaz nedala uz driv ![]()
Bruni foto,foto,foto ![]()
anko: Dik za odkaz, az budu na PC, tak mrknu. Ja teda koupila vcera od desconhecidy ty posledni vlnaky, co tam mela. ![]()
Bruni: Proti Pavline nemam nic, ale tehda jsem to navrhla jako moznost. Pocitala jsem s klukem. Kdyz Dr. rekl, ze holka, tak jsem zase takovou radost jmenem chlapovi odmitla udelat. Kluka pojmenenovat po mne by nechtel, takze mirne na truc. ![]()
Flyingfrog píše:
anko: Dik za odkaz, az budu na PC, tak mrknu. Ja teda koupila vcera od desconhecidy ty posledni vlnaky, co tam mela.
A který ? Ty proužkatý? Já totiž včera taky jedny ulovila .