Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
27.4.11 19:06

Ahoj holky, potrebovala bych poradit tak jsem k Vam zase zavitala. Chtela bych poridit kos na plenky. Nebo proste neco, v cem je nejlepsi latkovky skladovat (prani jednou tak za dva dny), aby to nesmrdelo po celem pokoji. U tech kosu na plinky jsem videla jenom ty na papirovky tak prave nevim jestli to muzu pouzivat i na latkove nebo je na ne lepsi neco jineho… :nevim:

Tak vas prosim o radu a predem dekuji za odpoved (minule jste mi poradily dobre :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.4.11 19:16
Lend.u píše:
Ahoj holky, potrebovala bych poradit tak jsem k Vam zase zavitala. Chtela bych poridit kos na plenky. Nebo proste neco, v cem je nejlepsi latkovky skladovat (prani jednou tak za dva dny), aby to nesmrdelo po celem pokoji. U tech kosu na plinky jsem videla jenom ty na papirovky tak prave nevim jestli to muzu pouzivat i na latkove nebo je na ne lepsi neco jineho… :nevim:Tak vas prosim o radu a predem dekuji za odpoved (minule jste mi poradily dobre :-) )

Mě se osvědčil koš z Ikei – http://www.ikea.com/…cts/20193899 (ten můj už asi neprodávají, ale tento je velmi podobný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.4.11 19:17

ahoj!
lend.u, já mám takovou pixlu kupovanou v globusu. podobný mají v ikee - box na hračky, či co to je. má zespodu kolečka a normální víko. a nesmrdí nic! teda když se otevře a házím tam plínu, tak jo. to ale řeším teatree olejem nebo levandulí nakapanou zevnitř na víku. pak po otevření to naopak voní. a peru jednou za 3 dny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.4.11 19:18

ha, ivuska byla rychlejší :mrgreen:
ivusko, objednala jsem si ty dvoje ubrousky. můžeš na to prosím mrknout a napsat mi, kolik mám připočítat poštovné?
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.4.11 19:22

holky, mám chlupatý všechny plíny :nevim: nevím, zda tolik pelichá ten aksamit, ale spíš mi přijde, že pouští chlupy celulozové separačky :nevim: když sundávám i neluši počůranou plínu, má taky zadek ochlupacený… netuším, jak se toho zbavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.11 20:01
zuzanecka81 píše:
holky, mám chlupatý všechny plíny :nevim: nevím, zda tolik pelichá ten aksamit, ale spíš mi přijde, že pouští chlupy celulozové separačky :nevim: když sundávám i neluši počůranou plínu, má taky zadek ochlupacený… netuším, jak se toho zbavit :nevim:

Susicka :palec:

Hezky vecer vsem!!!!

Ad Boriska,
mame VW Sharan/NEBO wv? :oops: /a je to prima auto i pro nas sest.mame busovou upravu 2-2-2 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
27.4.11 20:03

Borisko mala ted vazi nejakych 7,80kg a kakos mi velmi zridka utece kolem nozicek,ale to jen kdyz se vykadi do pleny co ma celou noc na sobe…starsi v roce taky nemela 9 kg a s protykanim sem problem nemela teda nikdy,ale u ni jsme zase na noc nedavala latku. Finske pleny jsou na vetsi deti mi prijde,ale dvoulete ted nocni sedi perfektne :palec: a davam ji velmi rada. Ale malicke bych ji asi nedavala :nevim: jake mas vlastne pleny? Je to divne pac i Katy zizala Ela nemela s protykanim nikdy zadny problem- aspon teda myslim…a jak psala Bruni tak ta ma tez zizalku Pavlinku a pouzivaji kdeco a v pohode.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
27.4.11 20:03

Dekuju Vam holky za tipy, hlavne ty levnejsi varianty. :hug: Kdyz jsem videla kolik stoji kose na plinky pretocily se mi panenky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
27.4.11 20:04

Pastelko my prave uz ted mame problem,pac v aite jeste jezdi pes a v kufru je kocar :mrgreen: ,tudiz pes sedi mezi holkama :mrgreen: a treti prte nevim kam bych dala,asi vetsi auto potom :think: A nebo pockat az nejstarsi nebude chtit jezdit s nama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
27.4.11 20:06

Holky a mě asi nikdo s těma plenama neporadí že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.4.11 20:13
Katerina16 píše:
Holky a mě asi nikdo s těma plenama neporadí že???
čti ZDE a ZDE teď jdu kojit, ale pak klidně něco napíšu… neboj, nechceme tě ignorovat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
27.4.11 20:17

Zuzanecko ja teda nemam chlupate pleny,ale mala ma obcas chloupky od separecky po pocurani na zadku…nicmene na pleny se mi to nechyta, obcas trochu na nejakou zvenku,ale nic moc velka tragedie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.4.11 20:27

Holky, kdo zkoupil Anavy Easy? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.4.11 20:32

Ivushko, prosím, prosím, šly by udělat ty vlňáčky?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
27.4.11 20:32
Ráďa69 píše:
Flyingfrog píše:
anko: Dik za odkaz, az budu na PC, tak mrknu. Ja teda koupila vcera od desconhecidy ty posledni vlnaky, co tam mela. :-)
A který ? Ty proužkatý? Já totiž včera taky jedny ulovila .

Takové s kytkou, žíhané. :-)

bodlinko: Díky za odkaz. Koukám, že jsem omylem děkovala ance. :-)

Lendu: Já používám kýbl od primalexu a nikdy jsem tu nic necítila a to leckdy není ani dovřený. :-)

Bruni: Jako mně se pro holku vždycky líbilo Alexandra, ale jelikož už to jsem já, tak jsem měla silný problém s holčičím jménem. Kluk by byl Michal. I když léta se mi líbil Matthias, jenže Matyášů/Matějů/Matoušů je posledních pár let dost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure