Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:
My máme taky pemiéru, Ondra pochopil, že si může někam dostrkat židli a zkoumat z ní vyvýšená místa, což dělal i dřív, ale aspoň si ji neuměl šoupat kam chtěl. Tak mám asi definitivně po sranděProtože zatím vůbec nechápe, že někam nesmí lézt.
Tak to máš o zábavu postaráno ![]()
petka.konecna píše:zuzanecka81 píše:My jsme dneska taky měly jednu premiéru
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda
- malá čurala do nočníku
![]()
![]()
No jo, to se máš. Klárka v tomto věku už taky bývala na nočníku, ale u Ondry to nehrozí. Když si představím, že Klárka byla už za dva měsíce přes den bez plínek (sama chodila vč. toho, že si stáhla kalhoty), tak mám pocit, že tento tvor k nám přišel z jiné planety
Navíc teda nechodí, takže už to mu jaksi brání v samostatném užívání nočníku.
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:Peti tak to je superzuzanecka81 píše:My jsme dneska taky měly jednu premiéru
ahoj!
bruni, vlňáky hezoučký!
a my měli taky dneska „premiéééru“dneska se mi poprvé dítě prosr… až na záda
- malá čurala do nočníku
![]()
![]()
My už jsme ho taky párkrát zkoušeli na pár minutek a už v něm bylo i hovino
Tož já jsem to jen zkusila když se probudila a vyšlo to
- tak jsem měla radost.
Ale vzhledem k tomu že pořádně nesedí, tak to budu zkoušet zatím jen po probuzení a až bude sedět tak začneme ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše: Šimon se teprve začal stavět a už se objevil problém, že mu snad žádná plína nedrží pořádně na zadkuAsi je moc hubený a má nevýrazné boky, to se pak stává. Pomůže dobře padnoucí bodýčkonevíte čím to může být…? Zdá se mi že utahuju dost
ale stejně to vždy trochu sjede.
Aha bodyčko… to bude ono. mě se ho nechtělo desetkrát za den rozepínat, tak nosí jen triko
Dobře, vrátíme body… a nebo že bych nakoupila nový svrchňáky ![]()
ivuska.h píše:
My máme taky pemiéru, Ondra pochopil, že si může někam dostrkat židli a zkoumat z ní vyvýšená místa, což dělal i dřív, ale aspoň si ji neuměl šoupat kam chtěl. Tak mám asi definitivně po sranděProtože zatím vůbec nechápe, že někam nesmí lézt.
Tak téhle fáze se dopředu děsím… zatím máme jen fázi stavěcí. Akorát Šimon pořád ještě neumí objektivně posoudit, co je dost pevné, aby se toho držel a co není ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Tak téhle fáze se dopředu děsím… zatím máme jen fázi stavěcí. Akorát Šimon pořád ještě neumí objektivně posoudit, co je dost pevné, aby se toho držel a co není
To znám, malá se zkouší postavit třeba o gymball, takže pak spíše padá jak hruška
- a navíc teda začala už trošku do boku pochodovat, když se drží sedačky tak dojde na druhý konec a zase zpátky
, a já bych tak chtěla aby ležele a nikam nechodila ![]()
Zdárec děvčata
zajíček mi konečně nadělil vlastní noťas, tak jsem konečně tady ![]()
Blahopřeju těhulím a teda tiše závidím…já už si 4.dítko nedopřeju, ale kdybych byla mladší tak do toho klíďo zase jdu. To co psaly holky je pravda, nejmladší dítko sleduje ty starší a psa, takže má o zábavu postaráno. Ani o ní nevím ![]()
A prosím o zkušenosti s HD pastelkami…kdo je máte…hrubnou hodě?
A ještě jsem si vzpomněla,taky mám pytel Pop in a našila jsem si na něj zip. Dost mě štvala ta šňůrka, že to nešlo pořádně stáhnout ![]()
holky zdravím
začínajícím stojákům a chodičům zdar
![]()
holky, tak mě protíká všechno, jestli vás to uklidní, už jsem si kolikrát říkala, že se na látkování vybodnu, dítka nosí bodyčka a nepomáhá nic… furt převlíkám v lepším případě počůrané děti
a je to tím, že jsou spíše hubenější, pulky jim nesedí žádné (pomalu, ale jistě se blíží 9 kilům
pro mě je hnuska kolikrát vysvobozením, bohužel
jo a hlavně tisíkrát opakovaný lanolin jsem si nikam nezapsala, končí mi můj imsevimse, tak půjdu do lékárny, tak prosím ten s vodou nebo bez?
jestli bude chvilka,tak napíšu, jak jsem dopadly, ale těch chvil už moc není, když chci ještě dostudovat…
díky moc
Ahoj Holky čekáme v létě holčičku je to mé druhé dítě, ale tentokrát bych chtěla skusit látkovky, mužete mi prosím doporučit, ty které jsou dobré a jak to funguje co vše se musí pořídit a tak dál. díky
Ahoj Pastelko
tyuz ses tu u nas peeekne dlouho neukazala ![]()
Ja zatim tise zavidim to treti a o ctvrtym si nechavam zdat ![]()
Ale posledni dobou toho mam az nad hlavu se dvema,takze treti jen tak nebude…mozna pred tretim jeste skocim do prace a potom trebas budou dvojcky kluci
to by bylo moc pekne
jenom tea nevim jake auto by jsme poridili ![]()
Borisko ty ses zvlastni pripad
me mala proteka s kazdou papirovkou a v latce proste vubec
Nastesti pro me ![]()
Mirii píše:
Ahoj Pastelkotyuz ses tu u nas peeekne dlouho neukazala
![]()
Ja zatim tise zavidim to treti a o ctvrtym si nechavam zdat
Borisko ty ses zvlastni pripad
Ale posledni dobou toho mam az nad hlavu se dvema,takze treti jen tak nebude…mozna pred tretim jeste skocim do prace a potom trebas budou dvojcky kluci![]()
to by bylo moc pekne
jenom tea nevim jake auto by jsme poridili
me mala proteka s kazdou papirovkou a v latce proste vubec
Nastesti pro me
nojo a kolik ti malá váží?
mě protečou dítka v hnusce občas po ránu,ale v látkovce taky
(tedy když mají kakoše tekuté a třeba 5× denně každý
) já vlastně čekám, jestli protečou nebo ne, je to loterie, protože kolem nožiček mají velké blueberry i nějaké kapsovky, i ty noční finky, bohužel…
Mirii
no jo, když mě odkráčel můj starej noťas a tak jsem musela čekat na novej
Ale už ho mám a je to parááááda ![]()
S autem je to peklo, máme kombíka a když jedeme se všema dětma, tak máme co dělat, abychom se vešli
Ještě že ta nejstarší už o nás nejeví moc zájem, tak máme vlastně děti jen dvě
Ale mít tři malé, nebo dokonce čtyři, tak je to na mikrobus ![]()
Borisko, Pavlínka váží cca 6,5kg, je to dlouhej hubeňour a nevím, jak to vypadá, když proteče plína ![]()
Mám více značek, kombinuju kde co, momentálně dávám nejvíc pletené vlňáčky a střídám s fleesákama na sucháč, PULky na sobě neměla ani nepamatuju.
achdarku trochu pozdě ale přece:-) všimla jsem si metříku
gratulace a přeju pohodové těhu ![]()