Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
26.4.11 12:26
zuzanecka81 píše:
a tady toto jsem si vyrobila :lol:
jen mám drobátko problém - mám tu nachystané patenty, ale potřebovala bych od nějaké dobré duše zapůjčit kleště. koukala jsem na šijemdětem, ale v okolí se nikdo nevyskytuje. švadlenky, nepůjčíte mi je prosím? :kytka:

Zuzi už i ty šiješ? A kde máš plíny pro malou?

• Citovat
  • Upravit
5393
26.4.11 12:32
petka.konecna píše:
zuzanecka81 píše:
jen mám drobátko problém - mám tu nachystané patenty, ale potřebovala bych od nějaké dobré duše zapůjčit kleště. koukala jsem na šijemdětem, ale v okolí se nikdo nevyskytuje. švadlenky, nepůjčíte mi je prosím? :kytka:
Zuzi už i ty šiješ? A kde máš plíny pro malou?

zatím neumíme :mrgreen: včera jsem si objednala lastin, páč mě ty plíny vždycky krachnou na tom, že neumím přišít gumu :evil:
ale já si vlastně šila už před narozením neluše - pastelky a vkládačky. tu je na modelce pastelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.4.11 12:34

Zuzko: Panejo, jsi šikovná. :palec:

Bruni: Čapka parádní! Já doufám, že paní nebude dělat potíže, taky bych pak vzala klobrc se šňůrkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
26.4.11 12:45

Mirii: taky bychom chtěli do třetice už chlapečka, ale když to bude holčička tak se taky zlobit nebudu :mrgreen: , hlavně aby bylo mimi v pořádku, přežili jsme ve zdraví porod a já ještě zavinování dělohy, a budu zcela spokojená :-) A určitě si to necháme říct, nevydržela byc to, a když jsou v dnešní době ty možnosti, tak proč né :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
26.4.11 12:51
zuzanecka81 píše:

Ty jsou krasne :palec: , jake tam mas materialy?

• Citovat
  • Upravit
22590
26.4.11 12:59

Zuzanecko ty jsou jak okopirovane ze sijemdetem :lol: Ale moc pekne :palec:
Ankasz ja bych taky nevydrzela to nevedet…teda kdybych uz doma mela holku a kluka,tak bych htela prekvapko,ale jak mame dve hokky,tak bych chtela vedet co o bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
26.4.11 13:03
kvetinka56 píše:
zuzanecka81 píše:

vrchní strana je z rozstříhaných sametových overálků 8-) pod tím je jedna či dvě vrstvy bambusovo-konopného fleesu. a na křidélkách je úplet z trička a spodní vrstva je z irmy :lol:
mirii, to těžko, neb doma mám pět kousků ze šijemdětem a vypadají krapááánek jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
26.4.11 13:07
zuzanecka81 píše:
kvetinka56 píše:
zuzanecka81 píše:
vrchní strana je z rozstříhaných sametových overálků 8-) pod tím je jedna či dvě vrstvy bambusovo-konopného fleesu. a na křidélkách je úplet z trička a spodní vrstva je z irmy :lol:
mirii, to těžko, neb doma mám pět kousků ze šijemdětem a vypadají krapááánek jinak :lol:

Dik za inspiraci, pustim se do nich, ty jednorazove vlozky mi uz lezou krkem.

• Citovat
  • Upravit
10170
26.4.11 13:17

Zuzi - ty vypadají nádherně. :palec: :dance: KLeště ti na nějakou dobu klidně půjčím. JEstli chceš tak napiš SZ a domluvíme se.

My jsme se u obou nechali překvapit a ted přemýšlíme, že si to potřetí necháme říct. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.4.11 14:02

Plánuju vyprat ručníky na 90 st. (manžel si stěžuje, že je to zatuchlé - prý tím, že se to pere s plínkama). Co za plínky k tomu můžu přidat? Klasické čtverce a dál…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.4.11 14:11
Brunifid píše:
Jak se plazí Meresjev??? :oops:
:mrgreen: To je ta mladší generace …a nebo jsi nečetla povinnou četbu - přiznej se :wink: :
ruský letec Meresjev, hrdina knihy Příběh opravdového člověka…přišel o nohy a plazil se za záchranou . Naše holčička sice nožičky měla , ale nepoužívala je - plazila se po břiše.
Mirii, jsem ráda , že nejsem sama , taky jsem si těhotenství neužívala a nazvala bych ho stejně jako ty :wink: . A taky mi v podstatě nic nebylo, ani jsem moc nepřibrala . Bylo to pro mě hrozný období hlavně proto , že jsem se bála , že porodím nedonošence , což jsem taky ve dvou případech porodila …
Ale už je to za mnou a ještě mi nakonec vyšla ta vytoužená holčička :srdce:
Po těhotenství se mi stýskat nebude , ale po miminku joóóóóóo :oops:
Zuzanečko81, šikulka :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.4.11 14:31

anko: Ha, tobě jsem určitě negratulovala k mimi. Gratuluji. ;-)

Jo a chtěla jsem si objednat vlňáčky na tom fleru a paní tam píše, že brzy porodí druhé, tak teď nepřijímá, tož budu vyčkávat. :-)

pomerančo: Jo a ten vozík… Zapomínám odpovídat, jsem děsná. Tady v polabí je to nechutná rovina a i v samotném Perníkově je hoooodně stezek, protože jsou tu cyklisti víc jak chodci. :-) Takže tady problémos není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.4.11 14:49

Povinnou četbu jsem četla, i nepovinnou, já byla knihomol! A zas až tak mladá nejsem, já jsem těžce totalitní dítě. Ale jak se plazí Meresjev mi uniklo :oops: Tudíž děkuji za popis, to mám asi doma taky. Přitahuje se předníma tlapkama a nožky tahá za sebou. Plížením plazením vpřed :lol:

Pavlínka na fotkách nevypadá velká, ona JE taaaakhle veliká :mrgreen: Obojí jsem kupovala v JC v kamenném krámě, jednom ze dvou, o kterých vím. Vzala jsem obojí, protože na léto žádnou čepici nemá, tak ať má na střídačku, až jedno usviní, tak než se vypere. Nicméně dneska má zas zimní čepici, je zima a prší, včera odpoledne padaly kroupy :-?

„Co to bude“ jsem si říct nenechala a nenechala bych si to říct zas. To překvapení za to stojí. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
26.4.11 14:50
Flyingfrog píše:
Jo a chtěla jsem si objednat vlňáčky na tom fleru a paní tam píše, že brzy porodí druhé, tak teď nepřijímá, tož budu vyčkávat. :-)

Desconhecida? Jsem ji viděla někdy před měsícem a nebylo na ní nic vidět :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
26.4.11 15:33

Asho - díky za tip na capačky Nolen - už je máme doma :) :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení