Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
25.4.11 21:16

tak já se přidávám k milovníkům velké rodiny :dance: já mám tři mladší sourozence a těm dvoum nejmladším, dvojčatům, jsem byla v podstatě druhou mámou :pankac: bylo mi 7,5 když se narodili a jako antikoncepce to na mě teda nezapůsobilo :mrgreen: kdybychom na tom nebyli tak blbě tak už těhotním znova a znova a znova :lol: no snad se to co nejdřív spraví a budu si moct splnit sen o velké a šťastné rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.11 21:17

jo a ta mateřská láska u spícího dítěte… na tom něco bude :lol: :lol: :lol: to znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 21:19
Ráďa69 píše:
Farska - s tou antikoncepcí ,co nemůžeš, se divím ,že máš jen 4 :mrgreen: .
Já být o 4 roky mladší , tak ukecávám na čtvrté asi taky , aby měla Kiki parťáka. Teď je to sice super , velcí bratři jsou v kurzu , ale za chvíli budou z baráku..
Flyinfrog - taky bych klidně rodila za ostatní :wink:Tahle naše holčička akční tedy nebyla , v roce se plazila jak Meresjev , chodit začala v 17 měsících. A přežila jsem to . Podotýkám ,že babičky nevedem. Naši jsou po smrti a tchýně daleko. Hlídá max nejstarší.

Tak to tě obdivuju, i když ono kdyby to jinak nešlo, muselo by se, že jo.. Mně na tom nejvíc vyčerpávala ta její „urputnost“, prostě mrčela a kvičela tak dlouho, než si vydupala, co chtěla. A má to doteď, prostě je taková „náročnější“. :nevim: Jen už si spoustu (většinu) věcí splní sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.4.11 21:22
Phoebe píše:
kdybychom na tom nebyli tak blbě tak už těhotním znova a znova a znova :lol: no snad se to co nejdřív spraví a budu si moct splnit sen o velké a šťastné rodině :lol:

„Dá-li pánbůh kravičku, dá i travičku“. :mrgreen: Tohle mi říkala jedna známá, když jsem řešila, jestli si můžeme dovolit druhé. :oops: To mě tak nakoplo, že jsem se na úvahy vykašlala a měla pravdu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.11 21:49
- bodlinka - píše:
Phoebe píše:
kdybychom na tom nebyli tak blbě tak už těhotním znova a znova a znova :lol: no snad se to co nejdřív spraví a budu si moct splnit sen o velké a šťastné rodině :lol:
„Dá-li pánbůh kravičku, dá i travičku“. :mrgreen: Tohle mi říkala jedna známá, když jsem řešila, jestli si můžeme dovolit druhé. :oops: To mě tak nakoplo, že jsem se na úvahy vykašlala a měla pravdu. :potlesk:

To je krasny!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :huban:

U nas je to taky hodne o financich,bohuzel :-? Nejde o to,aby mely deti nejaky NADSTANDART,to ne,ale chci,at maji aspon zaklad…A i ten je jaksi porad drazsi a drazsi… 8-o

Mmch,ja si nemuzu vynachvalit krem PHARMATEX,kdyz nechci,nejsem tehule :jazyk: Ale i tak uz mam za sebou tri cisare,takze asi tak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.4.11 22:00

Ja se taky tesim na dalsi ditko,ale tak 2 roky si ted dame pokoj a uvidim jake holky budou. Potvrzuji bavici teorii sourozencu, na mladsi spolehlive zabira setricka. A musim rict ze neni nic krasnejsio,nez kdyz se velka k male tuli,hladi,da ji pusinku a kdyz se na ni malicka smeje od ucha k uchu :srdce: A taky je uzasny jak starsi zaluje na mladsi :mrgreen: hned vim ze vlezla nekam kde nema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
25.4.11 22:05
- bodlinka - píše:
Phoebe píše:
„Dá-li pánbůh kravičku, dá i travičku“. :mrgreen: Tohle mi říkala jedna známá, když jsem řešila, jestli si můžeme dovolit druhé. :oops: To mě tak nakoplo, že jsem se na úvahy vykašlala a měla pravdu. :potlesk:

To je fakt hezké :palec:

Jinak já o třetím fakt neuvažovala,a jestli tak až za nějakých 5.let od Klárky, rodičák jsem si dala na tři roky, no ale okolo vánoc jsme s drahým změnili názor, a výsledek už roste v bříšku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.4.11 22:08
Achdarek píše:
Ivusko gratuluji.Právě jsme se vrátili z velikonoc. Trpěla jsme, dávala jsem jednorázovky. A navíc, jak bylo teplo, tak měla POli jen šatičky a byla vidět ta nudná bílá plenka :zed: Už se těším až zas bude teplo a bude dělat párádu v krásných látkovkách. :dance:

Díky, mám za tebou zpoždění jen pár dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
25.4.11 22:19

Ahoj Holky, taky jsme přijeli z velikonoc. A celou dobu v látce už od pátku :srdce:

Ale taky jsem minulý týden šila jak vzteklá, abych nemusela do papírových a vydržela, takže to pak musím nafotit, bo Honzík už má snad 25 šitých plenek (a každou jinou). Teď jsou na sušáku.

Ivusko držím palce.

Jo a pořídili jsme nakonec Beco se sovičkama. Zatím jen z Brány na půjčení, ale jsem docela nalomená, že si ho necháme. Ale je to moooc peněz. Jakou máte zkušenost s nošením větších dětí???? Není pak lepší krosnička???? Jo jen tak mimochodem - soví Beco a byli jsme ne hradě Sovinci, jak stylové :mrgreen:

A má první zub, takže byl celé velikonoce „zábavný“ teď se asi klube druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.4.11 22:27
- bodlinka - píše:
Na víkendy beru látkovky a do velkého pytle Pop-In se vejdou v pohodě. Jen mě trošku štve to špatné zavírání (nedá se úplně stáhnout), aby nesmrděl, dávám na to ještě gumičku. :nevim:

Jinak jsem taky vždycky byla těhotná ráda, jen první tři měsíce bych fakt nemusela. :poblion: a únava.. K tomu „bezohledné“ batole. :-) :zed:
A porod - kdyby šlo jen o porod, dělám náhradní matku hned. :mrgreen: S nadsázkou míněno.

A vztah k dětem vystihuje můj oblíbený výrok „mateřská láska je to, co matka cítí, když dítě (děti) spí“. :mrgreen:

Na víkend taky beru látkovky do pytle, to máš na jednu pračku, čili stačí běžná zásoba, netřeba prát, takže žádný problém.

Jinak těhotenství mi nevadí, není mi špatně, ani žádné únavy, konec je samozřejmě únavný, ale s Ondrou na zimu to bylo v pohodě, to léto s Klárkou o dost horší. U Ondry mě akorát ke konci hrozně bolela stydká kost a kyčle, což se asi bohužel bude opakovat. Porody oba v pohodě, druhý samozřejmě lepší, protože proběhl dle mých představ. Šestinedělí je úplně nejlepší, čím menší mimino, tím líp :lol: Já bych si je nejraději nechala tak 3měsíční, už mají dobře stabilizované pití, nejsou to už takoví „králíčci“, ještě nemají ambice na nějaký pohyb a hodně spí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.11 23:38
- bodlinka - píše:
Phoebe píše:

to je sice pravda ale on je Kubík trošku neplánovaný a já se musím vrátit co nejdřív do práce, jakýkoli, s rodičákem si moc nevystačíme… no jooo když já byla za „mlada“ táááák blbá… takže teď platím a platím a platím a nic z toho nemám :roll: jinak je pravda že když už jedno dítě je tak to druhé už tolik nestojí jen jde o to že o to dýl bych musela být doma a to prostě nejde, za tři roky pěkně makat aspoň na rok možná na dva a pak už by to mělo být ok… takže ve třiceti druhé :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.4.11 08:49
Phoebe píše:
já mám tři mladší sourozence a těm dvoum nejmladším, dvojčatům, jsem byla v podstatě druhou mámou :pankac: bylo mi 7,5 když se narodili a jako antikoncepce to na mě teda nezapůsobilo :mrgreen:

Mně bylo 14, když se narodila dvojčata. A říkám, že jsem měla antikoncepční výchovu, do nějakých 25 let se mi vaječníky na mozek netlačily :mrgreen:
Možná i proto mi přijde, že jedno dítě je taková pohoda? :mrgreen:

Jak se plazí Meresjev??? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
26.4.11 08:55
farska píše:
Mmch,ja si nemuzu vynachvalit krem PHARMATEX,kdyz nechci,nejsem tehule :jazyk:

Ty jak sem přijdeš, tak listuju jak zběsilá, protože mám třičtvrtě stránky Tvoje metříky. A k tomu čtu, jak agituješ o antikoncepci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je jak říkal ten chlap v hospodě: „Já mám sex kdy si vzpomenu. Například vloni jsem si vůbec nevzpomněl.“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30309
26.4.11 08:57
Brunifid píše:
farska píše:
Mmch,ja si nemuzu vynachvalit krem PHARMATEX,kdyz nechci,nejsem tehule :jazyk:
Ty jak sem přijdeš, tak listuju jak zběsilá, protože mám třičtvrtě stránky Tvoje metříky. A k tomu čtu, jak agituješ o antikoncepci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je jak říkal ten chlap v hospodě: „Já mám sex kdy si vzpomenu. Například vloni jsem si vůbec nevzpomněl.“ :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No vidíš-tak u nás je to o trošku lepší než u onoho pána.Ale-jen o chlup :mrgreen: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.4.11 09:29

Ankasz a kde ma ten vas vysledek metrik :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat