Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Jééé to já bych takhle hodných brala klidně pět
Já druhé neplánuju ani náhodou. Chlap jo. Já nezvládám ani tohle, natož mít ještě pupek k tomu. Nenene. Jako těhotenství (až na tu cukrovku, ale i to nakonec bylo celkem v pohodě) bylo fajn. Žádné otoky, žádné blití, vedra jsem si užila jakože mi fakt vyhovovala, ale další dítě prostě ne.![]()
Chceš pujcit?
![]()
Prisla jsem poprat krasne proziti Velikonoc vsem ,i detem,at už jsou v latkovce anebo v ‚pemprajdě‘
![]()
PS
Ivushko,moc držím palce a potichu ![]()
farska: No tebe obdivuju.
Vlastně všechny ženy, co mají víc jak jedno dítě. ![]()
A i tobě hezké Velikonoce.
Flyingfrog píše:
farska: No tebe obdivuju.Vlastně všechny ženy, co mají víc jak jedno dítě.
A i tobě hezké Velikonoce.
Neni co obdivovat-mit vice deti vekove blizkych je v mnohem jednodussi ![]()
A-dekuju ![]()
PS
Prave jsem v 10l hrnci zadelala testo za rohliky a cekam,az mi vykyne
![]()
farska: S tím věkovým rozdílem vím, jsme s bráchou o necelých 13 měsíců, ale pro mě je fakt to jedno dítě konečná. Já bych to nedala.
Jsem celkem výbušná a nervák.
tak jsem vás úspěšně dočetla a vůbec nevím na co jsem se chtěla zeptat, případně na co ragovat
takže vám přeji hezké velikonoce a zase asi jdu ![]()
jooo už vím… nakoupila jsem první vkládačky a plínku a svrchňáky na aukru od nějaké bodlinky z říčan… tak přemýšlím jestli to nejsi bodlinko ty
![]()
tak dneska jsem na zadech maly nasla asi pihu, takovy ty hnusny velky co mivaj dospely… no zatim je malinka, myslela jsem si ze ma nejakej bordel nalepenej na zadech a ono kulovy, a jsem z toho pekne vystresla ptz sotva v 8 mesicich mi nerikejte ze uz se neco takovyho dela ![]()
Tak nevím jestli to je podobné, ale malé se udělalo první znamínko asi v 6. týdnech, na líčku ![]()
Hmmm, tak Eli už se se znamínkem narodila, má ho na krásném místě a to na jedné půlce zadečku, tak trochu spíš do boku a asi ani né tak na zadku jako už skoro na zádech. Ale prostě bych jí podle toho znamínka poznala, kdyby mi jí někdo vyměnil. ![]()
a jak je to veliky?? a hlavne se to u nas objevilo ze dne na den…veliky to je tak 2mm na dylku a 1mm na sirku, fakt strasne malinky
Flyi ja bych teda rekla,ze je kolikrat horsi mit jen jedno dite…zalezi teda jake povahy je,ale nekterym jedinackum by fakt druhy sourozenec prospel.
Farska taky prejeme krasne velikonoce
A at ti neprkyne testo ven ![]()
U nas uz se sezral druhy beran a jako treti na zitra se mi uz delat nechce ![]()
Znaminko se male udelalo na tvaricce,ale jen takova tatecka-piha a ani taky poradne nevim kdy ![]()
Denisce se dela na stehnach nejakej ekzem- mi to prijde jako nejaka plisen neo kvasinka ci co ja vim.....
chjoooo, asi budem muset zase k DR.....
A teda krasne velikonoce vsem ![]()
Ivusko gratuluji k mimcu…bylo uz planovane? Vim,ze si psala,ze nemate antikoncepci a ze je vam celkem jedno zda otejotnis ci ne…tak jestli uz byla snaha,nebo to jen vyplynulo?
Mirii: Tak Stela těžko říct jaké bude povahy, ale jí může sourozenec prospět, mně ne. Takže otázka, zda by chtěla sourozence za cenu, že nebude maminka.
Stelina má znaménko po mně, ale to je jen jinak zbarvený kus kůže, akorát ho má pod krkem (takový velký flek), zatímco já na boku (a moje mamka na druhém boku).
Mirii píše:Znaminko se male udelalo na tvaricce,ale jen takova tatecka-piha a ani taky poradne nevim kdy
Ivusko gratuluji k mimcu…bylo uz planovane? Vim,ze si psala,ze nemate antikoncepci a ze je vam celkem jedno zda otejotnis ci ne…tak jestli uz byla snaha,nebo to jen vyplynulo?
Znamínka se teď Klárce taky začly objevovat, jedno má na tváři a jedno na krku. Manžel jich má kvanta, já skoro žádné, tak je to asi po něm.
Mirii – vpodstatě plánované, resp. nesnažili jsme se tomu nějak urputně bránit ![]()
Fly: A co na tom nestíháš? Mně naopak přijde, že s jedním dítětem je to úplná pohoda, mazec očekávám až se dvěma ![]()