Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
22.4.11 13:10
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
všichni se asi opalujete, co? 8-)koupila jsem si dneska olejíčky - tea tree a levanduli. levanduli jsem měla už dřív a kapala jsem jí na víko od kýble s plínama, aby to nesmrdělo. jak jinak ji ještě můžu pro mimino použít? a jak se používá ten tea tree, aby měl na plíny desinfekční účinek? :nevim:
Levanduli kapu do koupele (sobě i děckám), přidávám do bambuckého másla, kterým mažu červenou prdku (zklidňuje), kapu na odpařovač (mušlička od Eoné) na provonění prostoru atd.

Já levanduli dávám taky téměř do všeho, bambucké máslo, odpařovač, do koupele atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
22.4.11 16:03

Ahoj maminy,
prosím Vás, zkušenější, o radu: používám biofroťáčky od Popolini, což je teda asi jedno, ale čím víc se perou, tím jsou drsnější. Čím se dá změkčit froté? :nevim:

Díky, Jana :wink:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.4.11 17:14
Hanzlici píše: Čím se dá změkčit froté? :nevim:

Mnutím po uschnutí. Aspoň já na nic lepšího nepřišla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.4.11 17:15

A dneska jsem se vypravila do města a koupila čepičku s kšiltem a takovým tím hadrem přes krk a klobouček na zavázání na šňůrky, v tom je teda obzvláště rozkošná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.4.11 17:17

A právě jsem se dočetla, že všichni mažou opalovacím krémem. Mám něco pořídit? Na sebe nepoužívám nic, nesnáším v létě krémy :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Hanzlici
22.4.11 17:58
Brunifid píše:
Hanzlici píše: Čím se dá změkčit froté? :nevim:
Mnutím po uschnutí. Aspoň já na nic lepšího nepřišla :nevim:

Já nepřišla ani na tohle :-) tak to zkusim… a nepoužíváš náhodou tea tree do praní? Jsem o tom slyšela, ale není mi jasné, kde to mám sehnat (znám jenom vonný olejíček, ale to asi do pračky nemá smysl dávat, ne?)

• Citovat
  • Upravit
10713
23.4.11 07:29
zelazuzu píše:
pomeranca píše:
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Napsala jsem daší dvě recenze do plínek (vlňáky a zavazovačka disana), přidejte se :pankac: je to tam samý pemprs :evil:
Není čas, musím honit stále stavějící se a padající dítě :twisted:
ona ještě nespí? 8-o Já uspala potomka, pověsila plíny ven, udělala večeři a napsala recenze :twisted: :mrgreen:
A kam jsi ty recenze psala??? Dej odkaz. Asi jsem slepá..

sem na emimino: recenze Pořád se tam objevují samé pemprsky, tak tu holky popoháním, aby tam byly i látkovky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.4.11 07:35

Gratuluju Ivušce k těhotenství (a tiše závidím - u nás ještě neuplynula povinná lhůta „nesmíte otěhotnět“ :cry: )

Od včera máme doma velkou bílou krabici… jmenuje se to myčka na nádobí a konečně se budu moct místo hodin mytí nádobí věnovat svému dítěti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Akorát teda ještě musíme překopat kuchyň tak jsem zvědavá, kdy ji konečně uvedem do provozu

A jsem jaksi nachlazená… chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.4.11 07:36
Brunifid píše:
A dneska jsem se vypravila do města a koupila čepičku s kšiltem a takovým tím hadrem přes krk a klobouček na zavázání na šňůrky, v tom je teda obzvláště rozkošná :srdce:

daj foto :pankac:

Brunifid píše:
A právě jsem se dočetla, že všichni mažou opalovacím krémem. Mám něco pořídit? Na sebe nepoužívám nic, nesnáším v létě krémy :poblion:

no taky o tom pomalu začínám uvažovat… mám doma cosi koupeného, ale taky se mi to nechce na něj patlat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.4.11 07:40
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
všichni se asi opalujete, co? 8-)koupila jsem si dneska olejíčky - tea tree a levanduli. levanduli jsem měla už dřív a kapala jsem jí na víko od kýble s plínama, aby to nesmrdělo. jak jinak ji ještě můžu pro mimino použít? a jak se používá ten tea tree, aby měl na plíny desinfekční účinek? :nevim:
Levanduli kapu do koupele (sobě i děckám), přidávám do bambuckého másla, kterým mažu červenou prdku (zklidňuje), kapu na odpařovač (mušlička od Eoné) na provonění prostoru atd.

Ivuško, kolko kvapiek levandulového olejíčka dávaš do toho bambuckého masla? Aby to ešte voňalo a nebolo už pre mimi dráždivé.
Ja si zatial mažem tehu bruško (a vlastne sa tým mažem celá:-) ) „levandulovým“ domácim sádlom, a teraz najnovšie pridávam aj pár kvapiek olejíčka z citrónovej trávy a výsledok je aromaticky skvelý:-) Tak som premýšlala, že by sa to dalo využiť aj na mimi, ktoré by sa malo do 2 týždňov vyliahnuť). Len som mala obavy, aby to nedráždilo jemnú detskú pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.4.11 09:14
KatkaEla píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
Ivuško, kolko kvapiek levandulového olejíčka dávaš do toho bambuckého masla? Aby to ešte voňalo a nebolo už pre mimi dráždivé.
Ja si zatial mažem tehu bruško (a vlastne sa tým mažem celá:-) ) „levandulovým“ domácim sádlom, a teraz najnovšie pridávam aj pár kvapiek olejíčka z citrónovej trávy a výsledok je aromaticky skvelý:-) Tak som premýšlala, že by sa to dalo využiť aj na mimi, ktoré by sa malo do 2 týždňov vyliahnuť). Len som mala obavy, aby to nedráždilo jemnú detskú pokožku.

Tak to ti fakt přesně neřeknu, je to odhadem… Na úplně malé mimino bych levanduli nedávala, max. kapku do celé koupele (nutno emulgovat např. mlékem, medem nebo troškou dětského šampónu). Jinak na miminka je ideální růže, mandarinka, med, hlavně teda ta růže. Doporučuji např. toto http://eone.cz/…t_detail.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.4.11 09:15
pomeranca píše:
Gratuluju Ivušce k těhotenství (a tiše závidím - u nás ještě neuplynula povinná lhůta „nesmíte otěhotnět“ :cry: )

Od včera máme doma velkou bílou krabici… jmenuje se to myčka na nádobí a konečně se budu moct místo hodin mytí nádobí věnovat svému dítěti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Akorát teda ještě musíme překopat kuchyň tak jsem zvědavá, kdy ji konečně uvedem do provozu

Dík :) Hodně štěstí s myčkou, uvidíš, že za nějakou dobu tě bude děsně obtěžovat i její vyklizení a na ruční mytí už si ani nevzpomeneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.4.11 09:44
ivuska.h píše:
pomeranca píše:

Dík :) Hodně štěstí s myčkou, uvidíš, že za nějakou dobu tě bude děsně obtěžovat i její vyklizení a na ruční mytí už si ani nevzpomeneš :mrgreen:

to je mi jasný… na pohodlí se zvyká dobře… jen ji teď ještě zapojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.4.11 12:23

Ahojky,

Jake tehotenstvi,nevidim zadny metrik? :think: :oops:

Tady foto vlnacku od Achdarka v akci

Tea tree oil bud kapu primo na orechy a nebo do kose s plinama, obcas kapnu par kapek i primo do prihadky na praci prasek.......a odkaz na nej jsem tu davala par stranek zpet, omlouvam se ale znovu uz ho hledat nebudu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.4.11 12:24

Jo Bruni a ja teda mazu furt, deticky jsou hodne citlive a teda fakt bych neraa aby se spalily…mazu od prvniho teplejsiho slunka- pblicej pokazde a zbytek dle toho co trci :mrgreen: a mazu i kdyz uz jsou holy opalene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure