Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
20.4.11 19:56
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Holky, jsem v šoku. Zdá se, že se za mě někdo vydává a prodává plínky lidem s tím, že jsou to Anavy :cert: Přišla jsem na to úplně náhodou a teď se snažím dobrat toho, jak to vlastně přesně bylo (zatím vím o jednom případu, ovšem objednávka ve výši asi 16 tisíc 8-o)… Nesetkala jste se některá s někým, kdo by takto plínky nabízel?
cožééé 8-o a jak jsi na to vlastně přišla? 16 tis, to už je celá výbava, ne?
No asi celá výbava, spíš tak dvě výbavy :think: Přišla jsem na to díky jednomu inzerátu na MMB, kde někdo prodával vlňáky jakožto Anavy, ovšem zjevně to dle fotky nebylo nic, co bych kdy já šila, tak jsem autorce napsala, ať smaže to označení, že to není můj výrobek. No a ona mi napsala, že to prodává kamarádce, že ona ty vlňáky spolu s dalšíma věcma za oněch 16 tisíc koupila v domnění, že kupuje výrobky Anavy 8-o Celá objednávka se prý uskutečnila po telefonu, což je samo o sobě divné, protože já nikde svůj telefon zveřejněný nemám, navíc jsem nikdy s nikým objednávku po telefonu nevyřizovala. No je to dosti zamotané, snad se dopátrám toho, kdo je „pachatelem“.
No jen aby… vždycky když je něco takhle podezřelý, přijde mi, že se dá vymluvit na kamarádku :-?

No i to je možné, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 20:10
pomeranca píše:
petka.konecna píše:
Ivuško a jak jsi na to přišla? To je teda pěkný hnus :poblion: :poblion:

Malá má šátek s kšiltem :)

A tady naše nová deka/přebalovací podložka.
jé my máme stejnou plínku :dance:

My taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.4.11 20:13

Hoj,odpadlik se hlasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 20:30

Farska aty ses kdo?!? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 20:31

Hm, tak nam se dnes Deniska koupala nahata v bazenu :mrgreen:
Izi byla jen ve vlnaccich ( kratkych ) a bodycku - nozky hole, v kocarku pri spani zakryta deckou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.4.11 20:33
Mirii píše:

Já su ‚ta z hor‘,co jeste kouka na snih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,zatimco nekde se uz koupou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.4.11 20:39
asha píše:
My mame super kloubouk z HM, ma siroky rantl, snury na zavazani..a ty rantly se na bocich daji sepnout patentkama. :palec:

hele tak zrovna pozitri me ceka cesta opet do HMKa :mrgreen: tak se tam podivam :pankac:
jinak co se tyce nafoukani do usi tak ja se toho docela bojim, u nas fuci jak na vetrny hurce a jeste je to dost studeny :nevim:

a to jsem zvedava ceho se ivuska dobere, bych ten inzerat chtela videt, smejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
20.4.11 21:09

tak já dneska vyjela ven s novým kočárem a byla jsem před cestou tak mimo, že jsem zapomněla dát neluši čepici :oops: jsem se jí snažila vykrýt hlavu plínou, ale furt si jí servávala :lol: my měli dneska body s dlouhým rukávem, tepláky s laclem a nesundatelné fusekle podle ashy :mrgreen: a fakt drží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 21:16
zuzanecka81 píše:
tak já dneska vyjela ven s novým kočárem a byla jsem před cestou tak mimo, že jsem zapomněla dát neluši čepici :oops: jsem se jí snažila vykrýt hlavu plínou, ale furt si jí servávala :lol: my měli dneska body s dlouhým rukávem, tepláky s laclem a nesundatelné fusekle podle ashy :mrgreen: a fakt drží :pankac:

pamatuju si dobře, že ty nesundatelné fusky byly z HM? že bych to vzala jedním vrzem s kloboukem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 21:19
lenholka píše:
asha píše:
My mame super kloubouk z HM, ma siroky rantl, snury na zavazani..a ty rantly se na bocich daji sepnout patentkama. :palec:

hele tak zrovna pozitri me ceka cesta opet do HMKa :mrgreen: tak se tam podivam :pankac:
jinak co se tyce nafoukani do usi tak ja se toho docela bojim, u nas fuci jak na vetrny hurce a jeste je to dost studeny :nevim:

a to jsem zvedava ceho se ivuska dobere, bych ten inzerat chtela videt, smejdi

No hele…je bozi, mel ho loni a ma ho i letos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.4.11 21:20
pomeranca píše:
zuzanecka81 píše:
tak já dneska vyjela ven s novým kočárem a byla jsem před cestou tak mimo, že jsem zapomněla dát neluši čepici :oops: jsem se jí snažila vykrýt hlavu plínou, ale furt si jí servávala :lol: my měli dneska body s dlouhým rukávem, tepláky s laclem a nesundatelné fusekle podle ashy :mrgreen: a fakt drží :pankac:
pamatuju si dobře, že ty nesundatelné fusky byly z HM? že bych to vzala jedním vrzem s kloboukem :mrgreen:

Jj HM :)

zuzanecka81 píše:

Tak to jsem rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.4.11 21:29
asha píše:
pomeranca píše:
zuzanecka81 píše:
pamatuju si dobře, že ty nesundatelné fusky byly z HM? že bych to vzala jedním vrzem s kloboukem :mrgreen:

Jj HM :)

Super, tak to někdy uspořádám nájezd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.4.11 21:36

ivuš teda to koukám 8-o Jak si tohle může někdo dovolit :cert:

Zuzi a jaký máš z kočáru pocit? Mi vadí, že s ním nejde jet „pozadu“, tak nějak zvláštně drhne.

Já teď dávám háčkovanou čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.11 21:39

Ahsho a kde v HM se ten kloubouček dá najít? Já tam teda nikdy nic pěkného pro děti nenašla. Neumím hledat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.4.11 21:41
farska píše:
Mirii píše:
Já su ‚ta z hor‘,co jeste kouka na snih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,zatimco nekde se uz koupou :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

Nemen si furt ty profilovky,delas mi v tom bordel  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky