Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:ivuska.h píše:No jen aby… vždycky když je něco takhle podezřelý, přijde mi, že se dá vymluvit na kamarádkupomeranca píše:No asi celá výbava, spíš tak dvě výbavyivuska.h píše:cožééé
Holky, jsem v šoku. Zdá se, že se za mě někdo vydává a prodává plínky lidem s tím, že jsou to AnavyPřišla jsem na to úplně náhodou a teď se snažím dobrat toho, jak to vlastně přesně bylo (zatím vím o jednom případu, ovšem objednávka ve výši asi 16 tisíc
)… Nesetkala jste se některá s někým, kdo by takto plínky nabízel?
a jak jsi na to vlastně přišla? 16 tis, to už je celá výbava, ne?
Přišla jsem na to díky jednomu inzerátu na MMB, kde někdo prodával vlňáky jakožto Anavy, ovšem zjevně to dle fotky nebylo nic, co bych kdy já šila, tak jsem autorce napsala, ať smaže to označení, že to není můj výrobek. No a ona mi napsala, že to prodává kamarádce, že ona ty vlňáky spolu s dalšíma věcma za oněch 16 tisíc koupila v domnění, že kupuje výrobky Anavy
Celá objednávka se prý uskutečnila po telefonu, což je samo o sobě divné, protože já nikde svůj telefon zveřejněný nemám, navíc jsem nikdy s nikým objednávku po telefonu nevyřizovala. No je to dosti zamotané, snad se dopátrám toho, kdo je „pachatelem“.
No i to je možné, uvidíme…
pomeranca píše:petka.konecna píše:jé my máme stejnou plínku
Ivuško a jak jsi na to přišla? To je teda pěkný hnus![]()
![]()
Malá má šátek s kšiltem
A tady naše nová deka/přebalovací podložka.
My taky ![]()
Hm, tak nam se dnes Deniska koupala nahata v bazenu ![]()
Izi byla jen ve vlnaccich ( kratkych ) a bodycku - nozky hole, v kocarku pri spani zakryta deckou ![]()
Mirii píše:
Farska aty ses kdo?!?
Já su ‚ta z hor‘,co jeste kouka na snih
,zatimco nekde se uz koupou ![]()
asha píše:
My mame super kloubouk z HM, ma siroky rantl, snury na zavazani..a ty rantly se na bocich daji sepnout patentkama.
hele tak zrovna pozitri me ceka cesta opet do HMKa
tak se tam podivam ![]()
jinak co se tyce nafoukani do usi tak ja se toho docela bojim, u nas fuci jak na vetrny hurce a jeste je to dost studeny ![]()
a to jsem zvedava ceho se ivuska dobere, bych ten inzerat chtela videt, smejdi
tak já dneska vyjela ven s novým kočárem a byla jsem před cestou tak mimo, že jsem zapomněla dát neluši čepici
jsem se jí snažila vykrýt hlavu plínou, ale furt si jí servávala
my měli dneska body s dlouhým rukávem, tepláky s laclem a nesundatelné fusekle podle ashy
a fakt drží ![]()
zuzanecka81 píše:
tak já dneska vyjela ven s novým kočárem a byla jsem před cestou tak mimo, že jsem zapomněla dát neluši čepicijsem se jí snažila vykrýt hlavu plínou, ale furt si jí servávala
my měli dneska body s dlouhým rukávem, tepláky s laclem a nesundatelné fusekle podle ashy
a fakt drží
pamatuju si dobře, že ty nesundatelné fusky byly z HM? že bych to vzala jedním vrzem s kloboukem ![]()
lenholka píše:asha píše:
My mame super kloubouk z HM, ma siroky rantl, snury na zavazani..a ty rantly se na bocich daji sepnout patentkama.hele tak zrovna pozitri me ceka cesta opet do HMKa
a to jsem zvedava ceho se ivuska dobere, bych ten inzerat chtela videt, smejditak se tam podivam
jinak co se tyce nafoukani do usi tak ja se toho docela bojim, u nas fuci jak na vetrny hurce a jeste je to dost studeny
No hele…je bozi, mel ho loni a ma ho i letos ![]()
pomeranca píše:zuzanecka81 píše:pamatuju si dobře, že ty nesundatelné fusky byly z HM? že bych to vzala jedním vrzem s kloboukem
tak já dneska vyjela ven s novým kočárem a byla jsem před cestou tak mimo, že jsem zapomněla dát neluši čepicijsem se jí snažila vykrýt hlavu plínou, ale furt si jí servávala
a fakt drží
Jj HM ![]()
zuzanecka81 píše:
a fakt drží
Tak to jsem rada ![]()
asha píše:pomeranca píše:zuzanecka81 píše:pamatuju si dobře, že ty nesundatelné fusky byly z HM? že bych to vzala jedním vrzem s kloboukem
a fakt drží
Jj HM
Super, tak to někdy uspořádám nájezd ![]()
ivuš teda to koukám
Jak si tohle může někdo dovolit ![]()
Zuzi a jaký máš z kočáru pocit? Mi vadí, že s ním nejde jet „pozadu“, tak nějak zvláštně drhne.
Já teď dávám háčkovanou čepičku.
Ahsho a kde v HM se ten kloubouček dá najít? Já tam teda nikdy nic pěkného pro děti nenašla. Neumím hledat? ![]()
farska píše:Mirii píše:Já su ‚ta z hor‘,co jeste kouka na snih
Farska aty ses kdo?!?![]()
![]()
,zatimco nekde se uz koupou
Nemen si furt ty profilovky,delas mi v tom bordel ![]()