Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
PetraKad píše:
ahoj holky našla jsem doma bambino mio fresh. Nevíte jak dlouhou má trvanlivost? Mám ho doma 2 roky. Otevírala jsem ho před 2 roky a pak ho odložila…Jinak jsem zkoušela malého (2 měsíce) narvat do manducy…bez úspěchuNa novorozeneckou je velkej, ty nožky dole se už tam neschovají a na bez novor.vložky má ty nožky podle mě hrozně moc od sebe (bojím se aby si nenatrhl pytlíky
) a i když ji prodloužím tak mu to vůbec nedrží hlavičku…ach jo…škoda…ráda bych nosila
Vic ho podsad a nohy si omotej kolem pasu
Ono to jde, i kdyz to vypada blbe. Hlavicku by mel mit jeste schovanou v tom zadovym panelu, ne? Pak staci jen dobre utahnout sobe k telu. ![]()
Tak já peru plenky na 40 v bambinexu bez předpírky.
Občas na 60 v excelu. Přepírku jsem na pračce nikdy nepoužila. Ale mám tam nějakou možnost - „lepší máchání“ , tak to pouívám. PRádlo by se mělo máchat ve větším množství vody.
asha píše:PetraKad píše:Vic ho podsad a nohy si omotej kolem pasu
ahoj holky našla jsem doma bambino mio fresh. Nevíte jak dlouhou má trvanlivost? Mám ho doma 2 roky. Otevírala jsem ho před 2 roky a pak ho odložila…Jinak jsem zkoušela malého (2 měsíce) narvat do manducy…bez úspěchuNa novorozeneckou je velkej, ty nožky dole se už tam neschovají a na bez novor.vložky má ty nožky podle mě hrozně moc od sebe (bojím se aby si nenatrhl pytlíky
) a i když ji prodloužím tak mu to vůbec nedrží hlavičku…ach jo…škoda…ráda bych nosila
Ono to jde, i kdyz to vypada blbe. Hlavicku by mel mit jeste schovanou v tom zadovym panelu, ne? Pak staci jen dobre utahnout sobe k telu.
Zkusím si ho víc podsadit, třeba to pomůže…ale včera mu koukala už celá hlavička i při prodloužení
…on je kus…Ve dvou měsicích nosíme 68, 62 nám nejde ani při jednorázovce…ještě to zkusím…to roztažení nožiček je docela velký…já ji kdysi pořizovala na roční holčinu, takže tam jsem to neřešila ![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:http://vbavlnce.cz/
Holky tak mi vybouchly plavkyNemám malou do čeho v pátek dát!!!
NEvíte o nějaké prodejně v Ostravě a okolí, kde bych je mohla koupit?
Tam ale mají jen popoliny
Kdoví jaké jsou ![]()
PetraKad píše:asha píše:Zkusím si ho víc podsadit, třeba to pomůže…ale včera mu koukala už celá hlavička i při prodlouženíPetraKad píše:Vic ho podsad a nohy si omotej kolem pasu
Ono to jde, i kdyz to vypada blbe. Hlavicku by mel mit jeste schovanou v tom zadovym panelu, ne? Pak staci jen dobre utahnout sobe k telu.
…on je kus…Ve dvou měsicích nosíme 68, 62 nám nejde ani při jednorázovce…ještě to zkusím…to roztažení nožiček je docela velký…já ji kdysi pořizovala na roční holčinu, takže tam jsem to neřešila
To je v poradku, ma v tom jakoby sedet ne viset, miminum tohle neva
Kouknu se, jestli nemam nekde fotku, ale asi ne, tyhle mrnavce jsem jeste satkovala v kolibce ![]()
M-a-j-a píše:ivuska.h píše:Tam ale mají jen popolinyM-a-j-a píše:http://vbavlnce.cz/
NEvíte o nějaké prodejně v Ostravě a okolí, kde bych je mohla koupit?Kdoví jaké jsou
To nevím, já jsem měla vždycky jen Imse. Zkus se podívat do Tesca, mívají miminkovské plavky s nepromokavou a protikadící úpravou, předloni jsem tam jedny kupovala.
Holky to vam musim napsat…vcera hlidal asi dve hodky manzel, Mates mel ve skole jarmark a po tom, co B. provadel na Dni Zeme v Sokolovne ve ctvrtek, jsem to s nim teda nedala ![]()
DH pak vypravel, jak ho jednou B. odtahl k prebalovaku a tahal si za plinu a neco ukazoval. On si to prebral tak, ze chce prebalit. Jenze plina sucha. Ale on nechtel prebalit…chybela mu snapka, DH mu dal Haipu a na snapku zapomnel
Ja se docela divila, jak se mu to povedlo tak hezky bez ni zabalit, ze to drzelo jeste po dvou hodinach ![]()
PS: Mame doma sneky…tropicky. Mates koupil dve vajicka za 10 kace…z nej obchodnik teda nebude (prodavaji se zivy mladata, tenhle druh za 3 kacky za kus
) No a vubec to tam bylo zajimavy, dvakrat se nechal napalit, jednou jsme to vyresili, podruhy ho podfoukl Vietnamec a to bylo uz neprustrelny …no chybama se clovek uci ![]()
zuzanecka81 píše:
naše nové funky gatě![]()
No ty jsou! A jsou bez toho panelu uprostred, co? Maji podsivku? Jak je tenka ta latka?
zuzanecka81 píše:
naše nové funky gatě![]()
Ty jsou parádní! A to jsou ty 80ky?
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:To nevím, já jsem měla vždycky jen Imse. Zkus se podívat do Tesca, mívají miminkovské plavky s nepromokavou a protikadící úpravou, předloni jsem tam jedny kupovala.ivuska.h píše:Tam ale mají jen popolinyM-a-j-a píše:http://vbavlnce.cz/
NEvíte o nějaké prodejně v Ostravě a okolí, kde bych je mohla koupit?Kdoví jaké jsou
Tak já zkusím kouknout ještě na ty Imse
Ach jo, nečekala jsem, že bude takový problém s plavkama!
ahoj!
já mám pračku aeg a předpírka tam je na 30stupínků. a já jí teda dávám. peru jak kdy, někdy 40 a bambinex či sliz, někdy to frknu na 60 ![]()
jo a hračky máme nejoblíbenější: ovladač od televize, mobil, klíče. a pak ještě miluje krámovat mi dozu, kde mám dané anavy ubrousky na zadek ![]()
a chodím s neluší pro oběd do místní školní jídelny. kuchařky mě mají za exotku, beco asi nikdy neviděly. když jsem tam šla poprvé, volala na mě jedna, jestli to mám batoh nebo miminko a svolávala kolegyně, ať se jdou kouknout ![]()
a gatě zezadu 
Hmm
Ja kdyz byla prvne s Matsem v satku ve meste (mel asi dva mesice), tak si prodavacka myslela, ze tam mam panenku
To jsem docela nechapala, mela jsem ho v kolibce, no kdyby mi bylo 10, tak mozna ![]()
asho, odpověď viz další foto
ta vsadka je jen na zadku. matroš je vcelku silný, neb je to jakási podčesaná bavlna. ideál na jaro a podzim. ![]()
maji, je to velikost 74/80. kdyby stála, má je až na zem ![]()