Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
19.4.11 15:22
M-a-j-a píše:
Brunifid píše:
Rybníček brčálník bychom tu taky měli, kdyby měl někdo zájem. Plave na něm divoká kachna a vypadá zdravě :mrgreen:
Tak já si dám tu kachnu :mrgreen: :mrgreen:

Tu bych si dala taky, ale budu muset vymyslet, jak ji odlovit :mrgreen:
Spíš jsem zvědavá, jestli snese vejce a bude mít kachňata. :dance: Že bych letos nemusela kupovat kachňata na trhu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
19.4.11 15:27

Asho a u tchyne ses sama nebo s DH?

Bruni hus ty masozravce,nechej kachnatka mamince :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.4.11 15:36
M-a-j-a píše:
Teda Ivuš řasy? A jak to vůbec chutná :oops: ?Holky koukejte na co jsem narazila na fleru :-) http://www.fler.cz/…uuuu-1330007

Nechutnají prakticky nijak.

Ty sovy mi tady už tak dva měsíce leží, budou na pytlích na plíny. Jaksi jsem si představovala, že se k nim dostanem dřív :roll: Tak snad se po konci výrobní přestávky konečně dočkám, jeden dost nutně potřebuju a co teprv nebohé zákaznice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.4.11 15:38
Brunifid píše:
M-a-j-a píše:
Brunifid píše:
Rybníček brčálník bychom tu taky měli, kdyby měl někdo zájem. Plave na něm divoká kachna a vypadá zdravě :mrgreen:
Tak já si dám tu kachnu :mrgreen: :mrgreen:
Tu bych si dala taky, ale budu muset vymyslet, jak ji odlovit :mrgreen:
Spíš jsem zvědavá, jestli snese vejce a bude mít kachňata. :dance: Že bych letos nemusela kupovat kachňata na trhu :mrgreen:

Tak ji odchyť a my přijedeme na oběd :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.4.11 15:39
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Teda Ivuš řasy? A jak to vůbec chutná :oops: ?Holky koukejte na co jsem narazila na fleru :-) http://www.fler.cz/…uuuu-1330007

Nechutnají prakticky nijak.

Ty sovy mi tady už tak dva měsíce leží, budou na pytlích na plíny. Jaksi jsem si představovala, že se k nim dostanem dřív :roll: Tak snad se po konci výrobní přestávky konečně dočkám, jeden dost nutně potřebuju a co teprv nebohé zákaznice :lol:

No Ivus už by jste na tom teda mohly zapracovat..... :mrgreen:

No tak to nevím, jestli je zkusit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.4.11 15:45

Holky a mám ještě jeden dotaz. MYslíte, že mám malé dávat příkrmy 2krát denně? A nevadilo by, že by měla 2krát za den to samé? Já zatím ještě nechci dávat ovoce. Přemýšlím, že ovoce prubnu asi tak za týden až dva. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.4.11 15:53
M-a-j-a píše:
Holky a mám ještě jeden dotaz. MYslíte, že mám malé dávat příkrmy 2krát denně? A nevadilo by, že by měla 2krát za den to samé? Já zatím ještě nechci dávat ovoce. Přemýšlím, že ovoce prubnu asi tak za týden až dva. :think: :think:

Já jsem teda dost dlouho dávala jen jeden příkrm denně… Určitě tak 2-3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.4.11 16:10
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Holky a mám ještě jeden dotaz. MYslíte, že mám malé dávat příkrmy 2krát denně? A nevadilo by, že by měla 2krát za den to samé? Já zatím ještě nechci dávat ovoce. Přemýšlím, že ovoce prubnu asi tak za týden až dva. :think: :think:
Děkuji. Já se radši ptám, protože ji nechci nějak přecpávat, ale ona je p jídle fakt jak utržená :roll:
Já jsem teda dost dlouho dávala jen jeden příkrm denně… Určitě tak 2-3 měsíce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.11 16:45
pomeranca píše:
ivuško: dají se ty řasy koupit ve zdravé výživě? nebo kam na ně chodíš :lol: ?Jinak hlásím, že Šimon má 9,2 kil a 75 cm. Byli jsme u doktorky, které se bál, tak řval tolik, že se málem zapomněl nadechnout :mrgreen: (ona už si myslela, že ho bude muset křísit :roll: ). A dostali jsme doporučení na rehabku, kvůli tmu, že si stoupá, ale nelozí a nesedí… :-?

Cože cože? Malá teda lozí od soboty, ale stoupá si asi o týden dýl než lozí. A nesedí ani když jí posadím do prostoru tak nesedí, jen v židličce na jídlo sedí.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
19.4.11 16:46
Oskárek píše:
pomeranco, s tou RHB ještě chvilku počkej, náš malej si taky nejdříve stoupal (plazil se teda, ale dle neuroložky taky blbě -jen jednou nohou :lol: ), a pak teprve začal lézt. je to celkem normální, některé děti to tak mají…
důležitý je, že při tom stoupání nestojí jen na špičkách, na to bych spíš dala pozor…

A jejda, malá stojí právě na špičkách, sem tam jednu nohu dá normálně ale druhou už ne, tu má vždycky na špičkách.

• Citovat
  • Upravit
10713
19.4.11 17:24

s tou rehabkou teda nevím, sice nestojí na špičkách, ale lozit by už mohl… poprvý se postavil před týnem, tak tomu ještě pár dní dám :nevim: ale doktorka mi tam napsala 10 měs. kojenec, tak bych to neměla zas tak dlouho odkládat :nevim:

Teď se tu pokoušel postavit pomocí kancelářské židle - prázdné. Takže jednak se mu to točilo a druhak odjíždělo… a on se vztekal, že mu to nejde. Nevěděla jsem jestli se mám dřív smát, nebo ho zachraňovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.11 17:36

pomeranco - nemáš nějak špatně daný ten odkaz na plínky, mi to nejde otevřít, a já bych se tak ráda podívala :) :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.4.11 17:37
M-a-j-a píše:
Tak ji odchyť a my přijedeme na oběd :mrgreen: :mrgreen:

To abych jí odchytila ty mladé a vykrmila, jedna kachna je i pro nás dva málo :mrgreen:
Kdo teda všechno přijede? Mirii si rovnou škrtám, ta mezi masožravce jistě chtít nebude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
19.4.11 18:24

Tak jsem to vyfotila, malá stojí takto - po velkém úsili :) - jednu nohu si dá vždycky na rovno a tu druhou na špičce a posunuje jí a až třeba po x minutách jí má úplně na plocho.

Tak to je asi nějaký vývojový krok a za chvilku to bude umět pěkně, ne?

• Citovat
  • Upravit
22590
19.4.11 18:26

Bruni ja jsem masozravec jako blazen,ale picnutou kacenu na rybniku eeeee…skoda takove krasy pro me na talir :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure