Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Asho a u tchyne ses sama nebo s DH?
Bruni hus ty masozravce,nechej kachnatka mamince
![]()
M-a-j-a píše:
Teda Ivuš řasy? A jak to vůbec chutná?Holky koukejte na co jsem narazila na fleru
http://www.fler.cz/…uuuu-1330007
Nechutnají prakticky nijak.
Ty sovy mi tady už tak dva měsíce leží, budou na pytlích na plíny. Jaksi jsem si představovala, že se k nim dostanem dřív
Tak snad se po konci výrobní přestávky konečně dočkám, jeden dost nutně potřebuju a co teprv nebohé zákaznice ![]()
Brunifid píše:M-a-j-a píše:Tu bych si dala taky, ale budu muset vymyslet, jak ji odlovitBrunifid píše:Tak já si dám tu kachnu
Rybníček brčálník bychom tu taky měli, kdyby měl někdo zájem. Plave na něm divoká kachna a vypadá zdravě![]()
Spíš jsem zvědavá, jestli snese vejce a bude mít kachňata.Že bych letos nemusela kupovat kachňata na trhu
Tak ji odchyť a my přijedeme na oběd
![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:
Teda Ivuš řasy? A jak to vůbec chutná?Holky koukejte na co jsem narazila na fleru
http://www.fler.cz/…uuuu-1330007
Nechutnají prakticky nijak.
Ty sovy mi tady už tak dva měsíce leží, budou na pytlích na plíny. Jaksi jsem si představovala, že se k nim dostanem dřívTak snad se po konci výrobní přestávky konečně dočkám, jeden dost nutně potřebuju a co teprv nebohé zákaznice
No Ivus už by jste na tom teda mohly zapracovat..... ![]()
No tak to nevím, jestli je zkusit ![]()
Holky a mám ještě jeden dotaz. MYslíte, že mám malé dávat příkrmy 2krát denně? A nevadilo by, že by měla 2krát za den to samé? Já zatím ještě nechci dávat ovoce. Přemýšlím, že ovoce prubnu asi tak za týden až dva.
![]()
M-a-j-a píše:
Holky a mám ještě jeden dotaz. MYslíte, že mám malé dávat příkrmy 2krát denně? A nevadilo by, že by měla 2krát za den to samé? Já zatím ještě nechci dávat ovoce. Přemýšlím, že ovoce prubnu asi tak za týden až dva.![]()
Já jsem teda dost dlouho dávala jen jeden příkrm denně… Určitě tak 2-3 měsíce.
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Děkuji. Já se radši ptám, protože ji nechci nějak přecpávat, ale ona je p jídle fakt jak utržená
Holky a mám ještě jeden dotaz. MYslíte, že mám malé dávat příkrmy 2krát denně? A nevadilo by, že by měla 2krát za den to samé? Já zatím ještě nechci dávat ovoce. Přemýšlím, že ovoce prubnu asi tak za týden až dva.![]()
Já jsem teda dost dlouho dávala jen jeden příkrm denně… Určitě tak 2-3 měsíce.
pomeranca píše:
ivuško: dají se ty řasy koupit ve zdravé výživě? nebo kam na ně chodíš?Jinak hlásím, že Šimon má 9,2 kil a 75 cm. Byli jsme u doktorky, které se bál, tak řval tolik, že se málem zapomněl nadechnout
(ona už si myslela, že ho bude muset křísit
). A dostali jsme doporučení na rehabku, kvůli tmu, že si stoupá, ale nelozí a nesedí…
Cože cože? Malá teda lozí od soboty, ale stoupá si asi o týden dýl než lozí. A nesedí ani když jí posadím do prostoru tak nesedí, jen v židličce na jídlo sedí.
Oskárek píše:
pomeranco, s tou RHB ještě chvilku počkej, náš malej si taky nejdříve stoupal (plazil se teda, ale dle neuroložky taky blbě -jen jednou nohou), a pak teprve začal lézt. je to celkem normální, některé děti to tak mají…
důležitý je, že při tom stoupání nestojí jen na špičkách, na to bych spíš dala pozor…
A jejda, malá stojí právě na špičkách, sem tam jednu nohu dá normálně ale druhou už ne, tu má vždycky na špičkách.
s tou rehabkou teda nevím, sice nestojí na špičkách, ale lozit by už mohl… poprvý se postavil před týnem, tak tomu ještě pár dní dám
ale doktorka mi tam napsala 10 měs. kojenec, tak bych to neměla zas tak dlouho odkládat ![]()
Teď se tu pokoušel postavit pomocí kancelářské židle - prázdné. Takže jednak se mu to točilo a druhak odjíždělo… a on se vztekal, že mu to nejde. Nevěděla jsem jestli se mám dřív smát, nebo ho zachraňovat ![]()
pomeranco - nemáš nějak špatně daný ten odkaz na plínky, mi to nejde otevřít, a já bych se tak ráda podívala
![]()
M-a-j-a píše:
Tak ji odchyť a my přijedeme na oběd![]()
To abych jí odchytila ty mladé a vykrmila, jedna kachna je i pro nás dva málo ![]()
Kdo teda všechno přijede? Mirii si rovnou škrtám, ta mezi masožravce jistě chtít nebude ![]()
Tak jsem to vyfotila, malá stojí takto - po velkém úsili
- jednu nohu si dá vždycky na rovno a tu druhou na špičce a posunuje jí a až třeba po x minutách jí má úplně na plocho.
Tak to je asi nějaký vývojový krok a za chvilku to bude umět pěkně, ne?
Bruni ja jsem masozravec jako blazen,ale picnutou kacenu na rybniku eeeee…skoda takove krasy pro me na talir ![]()
Tu bych si dala taky, ale budu muset vymyslet, jak ji odlovit
Že bych letos nemusela kupovat kachňata na trhu 
Spíš jsem zvědavá, jestli snese vejce a bude mít kachňata.