Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
19.4.11 12:57

A co třeba špenát?

ASHO - už i červenou čočku? Já jí tady mám nachystanou ale ještě jsem neměla odvahu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5393
19.4.11 13:02

peti, špenát nechci dávat vůbec. to znám už od dětství, že pepek námořník podlehl klamavé reklamě :lol:

holky, teď jsem četla že dedra není eko. :evil: já myslela, že je? v čem tady vlastně všichni perete? já zatím slizuju (ale přijde mi po něm extra tvrdé prádlo) a bambinexuju - ten zas nevypere fleky od mlíka :nevim: tak hledám něco jinýho, v čem můžu prát najednou plíny i oblečky :nevim: co dmko? nedělá něco, co by pralo a nebylo to fujvároš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:02
petka.konecna píše:
A co třeba špenát?ASHO - už i červenou čočku? Já jí tady mám nachystanou ale ještě jsem neměla odvahu :nevim:

Cervena cocka se muze jako jedna z mala lustenin davat od zacatku, nenadyma. Se spenatem je prave ta potiz se stavelanama a dusicnanama…na to kolik toho zeleza z nej dostanes (u kojence)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:03
zuzanecka81 píše:
peti, špenát nechci dávat vůbec. to znám už od dětství, že pepek námořník podlehl klamavé reklamě :lol:holky, teď jsem četla že dedra není eko. :evil: já myslela, že je? v čem tady vlastně všichni perete? já zatím slizuju (ale přijde mi po něm extra tvrdé prádlo) a bambinexuju - ten zas nevypere fleky od mlíka :nevim: tak hledám něco jinýho, v čem můžu prát najednou plíny i oblečky :nevim: co dmko? nedělá něco, co by pralo a nebylo to fujvároš? :mrgreen:

Ecover haha :lol: A kdyz ti smrdi, kapni tam esenci a mas to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.4.11 13:05
zuzanecka81 píše:
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
tak pohanku zavedu :palec:
Vy nemáte radiátory, jo? 8-)
natřený bílou barvou, tak to by asi nebylo to pravé. leda dát kladívko na hraní? :mrgreen:

Ona leze pod ně a zkoumá tu trubku, co vede ze zdi, ta natřená není. :mrgreen:
Zjišťuje, jestli to tatínek dobře připojil. 8-)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.4.11 13:08

Ecover maj v DMku?
Dedra není Eko? To mi neříkej, začínám s ní být dost spokojená. No snad bude víc eko než ty „běžné prací prostředky“, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5393
19.4.11 13:10
asha píše:
zuzanecka81 píše:
peti, špenát nechci dávat vůbec. to znám už od dětství, že pepek námořník podlehl klamavé reklamě :lol:holky, teď jsem četla že dedra není eko. :evil: já myslela, že je? v čem tady vlastně všichni perete? já zatím slizuju (ale přijde mi po něm extra tvrdé prádlo) a bambinexuju - ten zas nevypere fleky od mlíka :nevim: tak hledám něco jinýho, v čem můžu prát najednou plíny i oblečky :nevim: co dmko? nedělá něco, co by pralo a nebylo to fujvároš? :mrgreen:
Ecover haha :lol: A kdyz ti smrdi, kapni tam esenci a mas to ;)

asho, proč to haha? jako že je naprd, či co?

bruni, teď jsem hledala v nějakých diskuzích a tam to rozebírali, že ne-e :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
19.4.11 13:11

holky co máte ty kupované fix. pruhy na tričko, jak je to udělané - hlavně teda ty sponky, kterýma se to přicvakne?
ptám se, že bych to chtěla pro miminko, ještě ležící, tak aby ho to netlačilo do zad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:11
Brunifid píše:
Ecover maj v DMku?
Dedra není Eko? To mi neříkej, začínám s ní být dost spokojená. No snad bude víc eko než ty „běžné prací prostředky“, ne? :nevim:

Jj v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:12
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
Ecover haha :lol: A kdyz ti smrdi, kapni tam esenci a mas to ;)

asho, proč to haha? jako že je naprd, či co?

bruni, teď jsem hledala v nějakých diskuzích a tam to rozebírali, že ne-e :nevim:

Neni naprd, ja v tom peru :) Jen, ze uz jsme to tady rozebiraly mockrat a vzdycky to skoncilo u toho, ze nekomu smrdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:13
Oskárek píše:
holky co máte ty kupované fix. pruhy na tričko, jak je to udělané - hlavně teda ty sponky, kterýma se to přicvakne?
ptám se, že bych to chtěla pro miminko, ještě ležící, tak aby ho to netlačilo do zad…

Ma to takovy ty sponky, co se davaji na podvazky. Daji se koupit v galanterce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
19.4.11 13:15
asha píše:
Oskárek píše:
ptám se, že bych to chtěla pro miminko, ještě ležící, tak aby ho to netlačilo do zad…

hm ty jsem nikdy nenosila :mrgreen: takže si to neumím představit, myslíš teda že je to ok, nebude to tlačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:18
Oskárek píše:
asha píše:
Oskárek píše:
hm ty jsem nikdy nenosila :mrgreen: takže si to neumím představit, myslíš teda že je to ok, nebude to tlačit?

Tlacit to ani nemuze, je to pres plinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
19.4.11 13:22

aha, já si to právě chtěla vyrobit z kšand. tak to se asi zběhnu kouknout do galanterky, na jakém principu že drží ty podvazky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:22

Tady to mam vyfoceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat