Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
peti, špenát nechci dávat vůbec. to znám už od dětství, že pepek námořník podlehl klamavé reklamě ![]()
holky, teď jsem četla že dedra není eko.
já myslela, že je? v čem tady vlastně všichni perete? já zatím slizuju (ale přijde mi po něm extra tvrdé prádlo) a bambinexuju - ten zas nevypere fleky od mlíka
tak hledám něco jinýho, v čem můžu prát najednou plíny i oblečky
co dmko? nedělá něco, co by pralo a nebylo to fujvároš? ![]()
petka.konecna píše:
A co třeba špenát?ASHO - už i červenou čočku? Já jí tady mám nachystanou ale ještě jsem neměla odvahu
Cervena cocka se muze jako jedna z mala lustenin davat od zacatku, nenadyma. Se spenatem je prave ta potiz se stavelanama a dusicnanama…na to kolik toho zeleza z nej dostanes (u kojence)
zuzanecka81 píše:
peti, špenát nechci dávat vůbec. to znám už od dětství, že pepek námořník podlehl klamavé reklaměholky, teď jsem četla že dedra není eko.
já myslela, že je? v čem tady vlastně všichni perete? já zatím slizuju (ale přijde mi po něm extra tvrdé prádlo) a bambinexuju - ten zas nevypere fleky od mlíka
co dmko? nedělá něco, co by pralo a nebylo to fujvároš?
Ecover haha
A kdyz ti smrdi, kapni tam esenci a mas to ![]()
zuzanecka81 píše:Brunifid píše:natřený bílou barvou, tak to by asi nebylo to pravé. leda dát kladívko na hraní?zuzanecka81 píše:Vy nemáte radiátory, jo?
tak pohanku zavedu
Ona leze pod ně a zkoumá tu trubku, co vede ze zdi, ta natřená není. ![]()
Zjišťuje, jestli to tatínek dobře připojil. ![]()
Ecover maj v DMku?
Dedra není Eko? To mi neříkej, začínám s ní být dost spokojená. No snad bude víc eko než ty „běžné prací prostředky“, ne? ![]()
asha píše:zuzanecka81 píše:Ecover haha
peti, špenát nechci dávat vůbec. to znám už od dětství, že pepek námořník podlehl klamavé reklaměholky, teď jsem četla že dedra není eko.
A kdyz ti smrdi, kapni tam esenci a mas to
asho, proč to haha? jako že je naprd, či co?
bruni, teď jsem hledala v nějakých diskuzích a tam to rozebírali, že ne-e ![]()
holky co máte ty kupované fix. pruhy na tričko, jak je to udělané - hlavně teda ty sponky, kterýma se to přicvakne?
ptám se, že bych to chtěla pro miminko, ještě ležící, tak aby ho to netlačilo do zad…
Brunifid píše:
Ecover maj v DMku?
Dedra není Eko? To mi neříkej, začínám s ní být dost spokojená. No snad bude víc eko než ty „běžné prací prostředky“, ne?
Jj v DM.
zuzanecka81 píše:asha píše:zuzanecka81 píše:Ecover haha
A kdyz ti smrdi, kapni tam esenci a mas to
asho, proč to haha? jako že je naprd, či co?
bruni, teď jsem hledala v nějakých diskuzích a tam to rozebírali, že ne-e
Neni naprd, ja v tom peru
Jen, ze uz jsme to tady rozebiraly mockrat a vzdycky to skoncilo u toho, ze nekomu smrdi ![]()
Oskárek píše:
holky co máte ty kupované fix. pruhy na tričko, jak je to udělané - hlavně teda ty sponky, kterýma se to přicvakne?
ptám se, že bych to chtěla pro miminko, ještě ležící, tak aby ho to netlačilo do zad…
Ma to takovy ty sponky, co se davaji na podvazky. Daji se koupit v galanterce.
asha píše:Oskárek píše:Ma to takovy ty sponky, co se davaji na podvazky. Daji se koupit v galanterce.
hm ty jsem nikdy nenosila
takže si to neumím představit, myslíš teda že je to ok, nebude to tlačit?
Oskárek píše:asha píše:hm ty jsem nikdy nenosilaOskárek píše:Ma to takovy ty sponky, co se davaji na podvazky. Daji se koupit v galanterce.
ptám se, že bych to chtěla pro miminko, ještě ležící, tak aby ho to netlačilo do zad…takže si to neumím představit, myslíš teda že je to ok, nebude to tlačit?
Tlacit to ani nemuze, je to pres plinu.
aha, já si to právě chtěla vyrobit z kšand. tak to se asi zběhnu kouknout do galanterky, na jakém principu že drží ty podvazky. ![]()
A co třeba špenát?
ASHO - už i červenou čočku? Já jí tady mám nachystanou ale ještě jsem neměla odvahu