Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
maji, jako aby sis začla plíny taky šít?
No to asi ne, ale on myslela jako kalhoty a tak
Jako, že bych nemusela malé kupovat tak drahé věci, ale rovnou je ušít ![]()
Ráďa69 píše:
No to je sranda. Já taky čekám na látku , na ty červeno růžovo tyrkys sovičky. Akorát nevím velikost.
Zuzanečko , asi zapadl můj dotaz asi před týdnem - ty jsi z UL?
jj. teda skoro. jsem z chlumce. proooč? ![]()
A ještě se musím pochlubit ![]()
Ještě není doma, ale dnes večer nebo zítra si pro něj jedu.
M-a-j-a píše:zuzanecka81 píše:No to asi ne, ale on myslela jako kalhoty a tak
maji, jako aby sis začla plíny taky šít?Jako, že bych nemusela malé kupovat tak drahé věci, ale rovnou je ušít
tak třeba tyhle gatě bych šít nezkoušela, páč tyhle látky jsou docela drahý a by mě porazilo, kdybych to zblbla…
Ráďa69 píše:
A ještě se musím pochlubit
a copak to je za nosidlo?
a teda koukám, že paní upadnou asi u šití kaťat ruce ![]()
zuzanecka81 píše:Ráďa69 píše:jj. teda skoro. jsem z chlumce. proooč?
No to je sranda. Já taky čekám na látku , na ty červeno růžovo tyrkys sovičky. Akorát nevím velikost.
Zuzanečko , asi zapadl můj dotaz asi před týdnem - ty jsi z UL?
Tak, měla jsem ten pocit, žes to psala. Já jsem původem z UL a mám tam ségru a tchýni s tchánem.
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:tak třeba tyhle gatě bych šít nezkoušela, páč tyhle látky jsou docela drahý a by mě porazilo, kdybych to zblbla…zuzanecka81 píše:No to asi ne, ale on myslela jako kalhoty a tak
maji, jako aby sis začla plíny taky šít?Jako, že bych nemusela malé kupovat tak drahé věci, ale rovnou je ušít
Zuzi já bych je hlavně ani neušila
TO by mi to ten stroj totiž musel i nachystat a nekreslit a vystříhat
![]()
jo taky mslím, že na těch gatích je drahá hlavně ta látka.
někdo se tu ptal na velikost, psala jsem paní dotaz, malej nosí tak tu 92, ale ta od ní by mu asi byla tip top, takže nám ušije o číslo větší
Ráďa69 píše:
je to Petite Panda - tady
jj, ten odkaz už tu někdo kdysi dával. já mám pak v merku skaldino ![]()
a proč už nejsi v ústí? bych si chtěla podrbat s nějakou látkařkou taky face to face ![]()
Nëjsem v Ústí už od VŠ
. Ale jezdím tam . v létě tam asi budu nějakou chvíli, tak se můžem pak domluvit . Ve školním roce to moc nejde …to jen když potřebuju k zubaři.
Skaldino je taky super , ale čeká se na něj ještě dýl než na Pandu…a to už by taky malá mohla chodit do školy
. Ne - to přeháním , ale chci jí hlavně na léto a Pandu jsem si byla u paní prohlédnout , než jsem si ji objednala.
Zuzi, jak jsi spokojena s tema plenkama z ekozahrady? Ja mam doma ted dve, zatim jen dvakrat prane, ale trosku mi tvrdnou, tak nevim, jestli to nebylo vodou u mamky nebo delam neco spatne.
Ráďa69 píše:
A ještě se musím pochlubit
Ráďo, tak tahle Panda je fakt krásnááá. ![]()