Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky zkoušela jste některá „strip wash“? Prostě se dá do horké vody obyčejný mycí prostředek na nádobí a v tom se nechají plenky přes noc a pak se šoupnou do pračky (bez pracích prostředků) a perou a perou a perou dokud nejsou žádné známky bublinek.....Prý to pomůže proti pachu a když plenky začnou méně sát. Chtěla bych to zkusit, ale bojím bojím ![]()
petka.konecna píše:asha píše:Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho
Holky, ktery sijete, zalozila jsem novou skupinu: Sici klub. Tak vas zvu
https://www.emimino.cz/…ankovani/22/![]()
Hehe dekuju, ale je to takovy mrzak s jednim uchem… ten strih byl na mne prilis, tak ucho dosiju extra ![]()
Katy2 píše:petka.konecna píše:Asha už šije? Ona už má doma šicí stroj?asha píše:Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho
No jo, uz to nevypadalo, co?
Od patku… akorat zas nemam cas ![]()
asha píše:petka.konecna píše:Hehe dekuju, ale je to takovy mrzak s jednim uchem… ten strih byl na mne prilis, tak ucho dosiju extraasha píše:Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho
No ale na poprvé
, ta velikost je pravda nějaká malinká
, ale je krásný ![]()
A doufám že plenkové výtvory budeš házet i sem nebo na Pochlubte se…
Jezis holky, kdybyste to videly behem procesu..to bylo fakt otresny
Delala jsem ho dve a pul hodiny. No nedivim se, ze sity hracky z obchodu jsou tak odflakly, protoze jinak by si nevydelali na slanou vodu.
Tyna si objednala stejnyho…jenom teda udelam vetsi strih, tohle se nedalo…no aspon mi uz otrnulo, vcera jsem se zarekla, ze to byl posledni cokl, co ode mne kdo uvidi ![]()
Lend.u píše:
Zdravim holky, mam otazku pro latkarky.
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…)
Tak anavy kupuju na anavy.cz, mají je ještě na babako a ekopleny (dál nevím) Jinak jsem ještě nakupovala na 4babies a taky dobrý
PetraKad píše:
holky zkoušela jste některá „strip wash“? Prostě se dá do horké vody obyčejný mycí prostředek na nádobí a v tom se nechají plenky přes noc a pak se šoupnou do pračky (bez pracích prostředků) a perou a perou a perou dokud nejsou žádné známky bublinek.....Prý to pomůže proti pachu a když plenky začnou méně sát. Chtěla bych to zkusit, ale bojím bojím
Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz ![]()
Mirii píše:PetraKad píše:Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz
holky zkoušela jste některá „strip wash“? Prostě se dá do horké vody obyčejný mycí prostředek na nádobí a v tom se nechají plenky přes noc a pak se šoupnou do pračky (bez pracích prostředků) a perou a perou a perou dokud nejsou žádné známky bublinek.....Prý to pomůže proti pachu a když plenky začnou méně sát. Chtěla bych to zkusit, ale bojím bojím
To vidim poprvy… zajimalo by mne, po kolika hodinach nebudou bublinky
A jakym zpusobem to pomuze na tu savost?
Mirii píše:PetraKad píše:Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz
To je pojem z amerických diskuzí… Stripping. Prostě je to taková kůra na odstranění kde čeho, od smradu, přes nepropustnost vnitřku kapsovek, až po dekalcifikaci. Ten jar na nádobí (oni teda používají Dawn, což je prostě něco na nádobí) má být proti smradu nebo když si kapsovky popatleš mastičkou na zadek a nepropouští ti čůrání.
ivuska.h píše:Mirii píše:To je pojem z amerických diskuzí… Stripping. Prostě je to taková kůra na odstranění kde čeho, od smradu, přes nepropustnost vnitřku kapsovek, až po dekalcifikaci. Ten jar na nádobí (oni teda používají Dawn, což je prostě něco na nádobí) má být proti smradu nebo když si kapsovky popatleš mastičkou na zadek a nepropouští ti čůrání.PetraKad píše:Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz
Zamasteni chapu…Ted mne nanadlo, jak je mozny, ze nweco kdyz zamastis, tak propousti a neco ne… ![]()
asha píše:ivuska.h píše:Zamasteni chapu…Ted mne nanadlo, jak je mozny, ze nweco kdyz zamastis, tak propousti a neco ne…Mirii píše:To je pojem z amerických diskuzí… Stripping. Prostě je to taková kůra na odstranění kde čeho, od smradu, přes nepropustnost vnitřku kapsovek, až po dekalcifikaci. Ten jar na nádobí (oni teda používají Dawn, což je prostě něco na nádobí) má být proti smradu nebo když si kapsovky popatleš mastičkou na zadek a nepropouští ti čůrání.PetraKad píše:Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz
Podle mě to vadí jenom flísu a tady těm umělinám ![]()
Holky předem se omlouvám, že nedočítám!
JDu s dotazem. Máte zkušenost s těmito plavkami? http://www.4babies.cz/…ot-36-914951
a poslední tyto?
http://www.andilkove.cz/…or-krab.html
akorát nevím, jestli se do nich dává ještě plína nebo ne ![]()