Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
18.4.11 19:32

Tak dnes dorazil balík ze SWD. JSem naštvaná. :cert: Sice dorazil 28.3, ale k celnímu řízení se dostal až 12.4 a tudíž se musí zaplatit DPH :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Oskárku - ty novorozenecký plenky jsou úžasný :srdce:

JEště to musím zvážit, spočítat a hlavně merino rozsříhat. Doufám,že do konce týdne to stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.4.11 19:42

Pro pobavení - Tobík chce koupit na kolo cyklosedačku, aby mohl vozit Polinku :srdce: :dance: Není úžasný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.4.11 20:25
Achdarek píše:
Pro pobavení - Tobík chce koupit na kolo cyklosedačku, aby mohl vozit Polinku :srdce: :dance: Není úžasný :hug:

je :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.4.11 20:40

tak my máme ode dneška tohle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 20:59

Na Anavy jsou nové plínečky. A zelené Easy. :wink:

Já mám smůlu, přišlo vyúčtování za elektriku. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.4.11 21:06

Achdarku je to bordel, s tim clem je to pekna vycuranost :cert:
Tobik je milacek,jestlipak by se nechala Polinkaod nej vozit :mrgreen:
Pomeanco to je super vozik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.4.11 21:08
Anielkha píše:
Zuzi, jak jsi spokojena s tema plenkama z ekozahrady? Ja mam doma ted dve, zatim jen dvakrat prane, ale trosku mi tvrdnou, tak nevim, jestli to nebylo vodou u mamky nebo delam neco spatne.

anielkho, mě přijdou stejně měkké - tvrdé jako ostatní :lol: mě teda celkově všechny plíny tvrdnou :nevim: čtverce mám jak struhadlo, i anavy prkenatí (vkládačky i plíny) :nevim: když jsem u mamky, kde je extra měkká voda, tak začnou měknout taky.
neporadíte někdo něco do toho praní, aby mi tak neprkenatěly?
jinak se mi ty plíny líbí, rvu si do nic vkládačky dle potřeby a z té aksamitové vrstvy jdou pěkně sprchovat bobky, takže separačku ani nedávám. jsou teda dost široké mezi nožkama, ale neluše si neštěžuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.4.11 21:10
- bodlinka - píše:
Na Anavy jsou nové plínečky. A zelené Easy. :wink:Já mám smůlu, přišlo vyúčtování za elektriku. :zed: :zed:

Zrovna jsem chtěla psát, že jsem tu předtím špatně informovala, že budou nějaké zelené Easy. Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.4.11 21:11
zuzanecka81 píše:
Anielkha píše:
Zuzi, jak jsi spokojena s tema plenkama z ekozahrady? Ja mam doma ted dve, zatim jen dvakrat prane, ale trosku mi tvrdnou, tak nevim, jestli to nebylo vodou u mamky nebo delam neco spatne.
anielkho, mě přijdou stejně měkké - tvrdé jako ostatní :lol: mě teda celkově všechny plíny tvrdnou :nevim: čtverce mám jak struhadlo, i anavy prkenatí (vkládačky i plíny) :nevim: když jsem u mamky, kde je extra měkká voda, tak začnou měknout taky.
jinak se mi ty plíny líbí, rvu si do nic vkládačky dle potřeby a z té aksamitové vrstvy jdou pěkně sprchovat bobky, takže separačku ani nedávám. jsou teda dost široké mezi nožkama, ale neluše si neštěžuje :nevim:

Já teď přidávám do praní Žabku, což vlastně není nic jiného, než prací soda. Jitro by taky mohlo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 21:13
Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.

A jak kuriózně? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 21:15
zuzanecka81 píše:
Anielkha píše:
jinak se mi ty plíny líbí, rvu si do nic vkládačky dle potřeby a z té aksamitové vrstvy jdou pěkně sprchovat bobky, takže separačku ani nedávám. jsou teda dost široké mezi nožkama, ale neluše si neštěžuje :nevim:

Taky máme hodně tvrdou vodu, dávám buď kalcinovanou sodu nebo tabletu z dm. Ta je sice dražší, ale přijde mi, že funguje líp.
Pak takové ty klasické rady - nenechat přeschnout, promnout. Nebo hodit do sušičky. Což občas (nerada) dělám. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.11 21:16

no holky zas mam jednu anavku na ceste :zed: kralicky…
ja to proste nikdy nevydrzim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.11 21:17

bodlinko a co to je nenechat preschnout?? ja je mam bud jeste vlhky, tak je uklidit nemuzu anebo rovnou jako prkno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 21:18
lenholka píše:
no holky zas mam jednu anavku na ceste :zed: kralicky…
ja to proste nikdy nevydrzim :roll:

A já zas jo.. Sice přišly daně, ale už zase odešly eonu. :zed: :pocitac: :pocitac: Manžel by mě zabil.. :oops:
Hmmm, láká mě ten „fotbal“ - nejmenoval se původně „gól“?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.4.11 21:19
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
Anielkha píše:
Taky máme hodně tvrdou vodu, dávám buď kalcinovanou sodu nebo tabletu z dm. Ta je sice dražší, ale přijde mi, že funguje líp.
Pak takové ty klasické rady - nenechat přeschnout, promnout. Nebo hodit do sušičky. Což občas (nerada) dělám. :cry:

jaká tableta z dm?
já mnu jak blbec. mi hlavně přijde, že mi teda všechno extra tvrdne od doby, co peru ve slizu :nevim:

ivusko, jdu juknout o čem to píšeš :mrgreen:

holky, jak se jmenuje ten zapínací parchant, co drží tričko přes plínu? ty bodyčka už mě štvou, ale neluše se pořád vysvlíká z kalhot, tak aby neměla holá záda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure