Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
- bodlinka - píše:ivuska.h píše:Nevyzvednutá dobírka? Anavek??- bodlinka - píše:Z jedné nevyzvednuté dobírky.Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.A jak kuriózně?To já na pošťáka pořádám hon.
![]()
Ano, paní si to rozmyslela, ovšem ještě předtím nechala balík na poště 14 dní ležet, takže zábava ![]()
Ráďa69 píše:
Hmmmm, koukám ,že máš taky zubaře blízko
To vis, za dobrym pediatrem pres celou Prahu, za dobrym zubarem i pres pul republiky ![]()
hmm Asho koukam ze to mas vazne vesely ![]()
jinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech ![]()
ale jinak si nestezuju ![]()
lenholka píše:
hmm Asho koukam ze to mas vazne veselyjinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech
ale jinak si nestezuju
TAk v UL mam právě toho zubaře ![]()
Ráďa69 píše:lenholka píše:TAk v UL mam právě toho zubaře
hmm Asho koukam ze to mas vazne veselyjinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech
ale jinak si nestezuju
no zubare mam zase v decine ![]()
Mirii píše:
Asho a to budes u tvych rodicu? Tam mate rodinak?
U tchyne v baracku…se zahradou, piskovitem a prulezkama
A hlavne tou babickou ![]()
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutky
a všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso ![]()
zuzanecka81 píše: čím můžu dítěti dodávat dostatek železa?
Já nevím, ale malá okusuje radiátory a vývod pro výměník na krbová kamna, tak snad jí to stačí ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutkya všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso
Pohanka, cervena cocka a dalsi
Kolem toho pulroku dochazi u vsech deti k poklesu zeleza, zacinaji si ho dodavat ze svych zdroju a neni treba se desit (jako treba nase kdysipediatra
)
asha píše:zuzanecka81 píše:Pohanka, cervena cocka a dalsi
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutkya všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso
Kolem toho pulroku dochazi u vsech deti k poklesu zeleza, zacinaji si ho dodavat ze svych zdroju a neni treba se desit (jako treba nase kdysipediatra
)
pohanku jsem mela dneska poprvy v obedu
mam jeste mletou pro malyho na kasi …
Jinak ahoj ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše: čím můžu dítěti dodávat dostatek železa?Já nevím, ale malá okusuje radiátory a vývod pro výměník na krbová kamna, tak snad jí to stačí
zuzanecka81 píše:
tak pohanku zavedu
Vy nemáte radiátory, jo? ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Vy nemáte radiátory, jo?
tak pohanku zavedu
natřený bílou barvou, tak to by asi nebylo to pravé. leda dát kladívko na hraní? ![]()