Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
19.4.11 10:17
- bodlinka - píše:
ivuska.h píše:
- bodlinka - píše:
Předtím jsem ještě nevěděla, že nějaké budou, dostaly se ke mě velice kuriózním způsobem.
A jak kuriózně? :?:
Z jedné nevyzvednuté dobírky.
Nevyzvednutá dobírka? Anavek?? 8-o To já na pošťáka pořádám hon. :mrgreen: :mrgreen:

Ano, paní si to rozmyslela, ovšem ještě předtím nechala balík na poště 14 dní ležet, takže zábava :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 10:19
Ráďa69 píše:
Hmmmm, koukám ,že máš taky zubaře blízko :mrgreen:

To vis, za dobrym pediatrem pres celou Prahu, za dobrym zubarem i pres pul republiky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.4.11 10:29

hmm Asho koukam ze to mas vazne vesely :zed:

jinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech :roll:
ale jinak si nestezuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.4.11 10:31

Asho a to budes u tvych rodicu? Tam mate rodinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.4.11 10:46
lenholka píše:
hmm Asho koukam ze to mas vazne vesely :zed:jinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech :roll:
ale jinak si nestezuju :mrgreen:

TAk v UL mam právě toho zubaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.4.11 11:19
Ráďa69 píše:
lenholka píše:
hmm Asho koukam ze to mas vazne vesely :zed:jinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech :roll:
ale jinak si nestezuju :mrgreen:
TAk v UL mam právě toho zubaře :mrgreen:

no zubare mam zase v decine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 11:42
Mirii píše:
Asho a to budes u tvych rodicu? Tam mate rodinak?

U tchyne v baracku…se zahradou, piskovitem a prulezkama :palec: A hlavne tou babickou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
19.4.11 12:13

ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutky :nevim: a všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.4.11 12:33
zuzanecka81 píše: čím můžu dítěti dodávat dostatek železa?

Já nevím, ale malá okusuje radiátory a vývod pro výměník na krbová kamna, tak snad jí to stačí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
19.4.11 12:36
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutky :nevim: a všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso :nevim:

Pohanka, cervena cocka a dalsi ;) Kolem toho pulroku dochazi u vsech deti k poklesu zeleza, zacinaji si ho dodavat ze svych zdroju a neni treba se desit (jako treba nase kdysipediatra :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.4.11 12:38
asha píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutky :nevim: a všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso :nevim:
Pohanka, cervena cocka a dalsi ;) Kolem toho pulroku dochazi u vsech deti k poklesu zeleza, zacinaji si ho dodavat ze svych zdroju a neni treba se desit (jako treba nase kdysipediatra :roll: )

pohanku jsem mela dneska poprvy v obedu :-) mam jeste mletou pro malyho na kasi …
Jinak ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
19.4.11 12:51
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše: čím můžu dítěti dodávat dostatek železa?
Já nevím, ale malá okusuje radiátory a vývod pro výměník na krbová kamna, tak snad jí to stačí :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
19.4.11 12:51

tak pohanku zavedu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.4.11 12:53
zuzanecka81 píše:

Vy nemáte radiátory, jo? 8-)

• Citovat
  • Upravit
5393
19.4.11 12:55
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
Vy nemáte radiátory, jo? 8-)

natřený bílou barvou, tak to by asi nebylo to pravé. leda dát kladívko na hraní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure